Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 712
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
И аз харесвам Хю Лори, но много ми беше заспал и го зарязах още на първите епизоди.

Втория сезон може и да ти хареса. Сега историята е съвсем друга и е по-динамичен.

# 286
  • МАРС
Но предполагам, че са свързани и трябва да избутам и първия.

# 287
  • Бургас
Не, историите в двата сезона са съвсем различни и историята във втори сезон започва от нулата. Единствено членовете на семейството му и приятелите му са същите. Няма да изтървеш ако не го догледаш първия.

# 288
Догледах "Altered Carbon" - много ни хареса вкъщи. Страхотна блейдрънърска естетика.Simple Smile Първите серии ми беше малко трудно да се ориентирам какво се случва с тези тела, но някъде към 3-4 серия се запалих. Джоъл Кинаман от The Killing направи много хубава роля. Heart Eyes За любителите на сай-фай е идеален сериалът.

И мен много ми хареса Altered Carbon. Даже мисля да се пробвам с книгите като свърша със сериала. Аз се запалих от първата серия. Много ми допадна идеята и изпълнението. Е, може би само на полицайката не й е мястото тук.. нещо в нея ме дразни. Относно Джоъл... юхуу, отвсякъде ми харесва! Sweat Smile Търсих инфо дали ще правят втори сезон, но засега няма нищо. Ако го продължат, сигурно ще е без Джоъл... Disappointed

# 289
  • Вестерос
Ееее спойлер!!!!!!!!

# 290
Имах предвид, че през 2018г. Джоъл  ще е зает с новия си проект за Амазон -  Хана.....

# 291
  • Вестерос
The Expanse returns April 11

# 292
# 293
  • Вестерос
Последните 8 епизода от Нашвил ще ги дават юни

# 294
Запис.
Здравейте. Попаднах случайно тука , но е супер тази страница. Аз напоследък се зарибих по Younger -- > http://www.imdb.com/title/tt3288518/ в момента се снима 5 сезон , но е супер разтоварващо сериалче , в началото ми беше малко сухо , но сега е супер зарибяващо.

Другия е Law and Order SVU -- http://www.imdb.com/title/tt0203259/?ref_=ttep_ep_tt значи за два месеца супер ама супер много се зарибих по този сериал. Малко по криминално , но е чудесен. Ако някой обича такъв сериал , го препоръчвам.  Hug Hug Hug

# 295
  • София
Гледах около 7-8 епизода на Фарго и не съм особено впечатлена, натам става ли по-интересно?

# 296
Гледах около 7-8 епизода на Фарго и не съм особено впечатлена, натам става ли по-интересно?

За 1 сезон ли става дума? Щом досега не ти е харесал... Те са по 10 епизода на сезон, значи си на края. Иначе всеки сезон е за нещо различно.

# 297
  • The point of no return
Последните 8 епизода от Нашвил ще ги дават юни
Shocked Благодаря за инфото!  bouquet
Ще гледаме The Expanse докато се върне Нашвил!

# 298
  • Вестерос
Ще гледаме да, така някак се затъжих за него, онази вечер даже сънувах , че съм на Росинан Grinning

# 299
  • The point of no return
Да, много е добър сериалът!

Аз днес ще гледам мид-финала на Нашвил. Ще ми липсва Нашвил, и онези негови дни, когато беше пълен с хубава музика и хубави истории. Дали има шанс да видим Теди и Танди във финалните епизоди?
Скрит текст:
Полудявам като видя Мади, това хубаво младо момиче прилича на магистрална работничка с този тежък грим и платинено-руса коса. Иначе от новите герои само Туиг ме радва. Peace Гаджето на Мади е симпатяга, но до нея изглежда като хлапе от детската градина. Дийкън и Джеси каквото и да правят не могат да ме накарат да ги приема за двойка, много изкуствена ми е тяхната история.

Общи условия

Активация на акаунт