ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 523
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Имам поръчки от 2ри и 3ти. В петък получих мейл, че са изпратени, предполагам ще са тук във вторник.

# 121
  • София
Имам поръчки от 2ри и 3ти. В петък получих мейл, че са изпратени, предполагам ще са тук във вторник.
Аз поръчах в петък, би трябвало до края на другата седмица да дойде. Надявам се де  Whistling

# 122
  • Златна Добруджа
Здравейте. Правилно ли разбирам, че връщането чрез куриер от дома е безплатно /за Зара става въпрос/ ?

# 123
Да, безплатно е Simple Smile

# 124
  • Златна Добруджа

Благодаря!

# 125
  • sofia
Моята поръчка от петък сутринта още е със статус Being prepared. Това нормално ли е?

# 126
  • София-Младост
Едва 1 работен ден е минал...петък...не виждам място за притеснение.

# 127
Дали се очакват допълнителни намаления? Заглеждам детското и мога да избирам от няколко номера, които ще ми трябват за напред, та се чудех да взимам ли сега или мога да изчакам още по-ниски цени.

# 128
  • София
Дали се очакват допълнителни намаления? Заглеждам детското и мога да избирам от няколко номера, които ще ми трябват за напред, та се чудех да взимам ли сега или мога да изчакам още по-ниски цени.
Може и да има още по-големи намаления, но със сигурност няма да има вече никакъв избор на размери, ще е бинго шанс  Peace

# 129
  • софия
След работа ще ходя за взема поръчките от миналата седмица.

# 130
  • Варна
Отново опцията за вземане от магазин не става, много тъпо Confused . Сякаш досега не е имало такова чудо, все покрай намаления съм поръчвала и винаги съм си взимала поръчките от магазина, ама сега...ми не искам пък да давам 10 лв. за доставка.

# 131
  • софия
Да, до сега не е имало такова има-няма доставка до магазин.

# 132
Дам, затова все гледам поне да е над 100лв поръчката. От някои неща си взимам 2 размера, ако не съм сигурна и после връщам безплатно ненужният.

# 133
  • на морето
Знаете ли кога ще намалят още стоките и дали автоматично ще ми се намалят тези, които съм сложила в кошницата?

# 134
Ще има и по-големи намаления, но номерата свършват. Не помня дали акруализира цената в кошницата...

Общи условия

Активация на акаунт