ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Ще има и по-големи намаления, но номерата свършват. Не помня дали акруализира цената в кошницата...
Актуализира я.
На мен поръчката от петък все още е със статус Being prepared. Леко започнах да се тревожа ще я изпратят ли някога. Grinning

# 136
  • София
Аз поръчах на 05.01. - вчера дойде всичко, доволна съм...Влязох на сайта сега да видя пак какво има - установих, че рокля, купена от мен на предишно намаление за 50 лв., сега вече е 20 лв....но откъде можеш да предположиш....

# 137
  • София-Младост
И аз поръчах на 05.01., получих мейл, че е изпратена, но още не е стигнала до магазина. Когато дойде -тогава, нормално е по време на намаления да има леко забавяне.

# 138
  • sofia
Питах в чата - още им е в склада моята, не знам защо така. И като цяло ми “напомниха”, че срокът за доставка е 4-8 работни дни. Та, ще си чакам.

# 139
Момичета, бихте ли ми казали след колко време от получаването на върната пратка  в Зара ви превеждат парите?

# 140
  • Бургас
На мен ми ги върнаха за 2-3 дни. Не очаквах толкова бързо.

# 141
На мен ми ги върнаха за 2-3 дни. Не очаквах толкова бързо.
Благодаря  Flutter

# 142
  • Добрич
Здравейте! Искам да поръчам дрешки за момиче високо 1.69 от размерите за 13-14 годишни. Мислите ли, че ще ѝ станат или да не рискувам?

# 143
  • софия
Не бих рискувала. Насочете се към дамската секция.

# 144
Здавейте, направих поръчка на 04.01 и чак днес вечерта е изпратена. Видях, че в предишни постове се питаше дали е нормално да се бавят така.. Явно е  Laughing Laughing

Да вмъкна и един въпрос - Във форума има ли темичка за размени и на продукти от зара, както има за манго? newsm78

# 145
# 146
Имате ли впечатления за този модел дънки? Съдържа доста еластан и са скини доколкото виждам, но самия модел изглежда малко по-различен. Дали ще стои като класическите скини модели и дали отговаря на същите размери?

https://www.zara.com/bg/bg/jeans-the-skinny-stylo-nicole-p068402 … p;origin=shopcart

# 147
  • Бургас
Моята поръчка от 07.01 още е със статус "подготвя се". Поръчана блуза за 12.99  сега е намалена на 9.99 лв. Така , че и аз съм се набутала ама карай. Сега пуснах още една поръчка до магазин и ще чакам.

# 148
Здравейте, преди пазарувах от време на време като гост, но сега си направих регистрация на сайта и пуснах няколко поръчки, които дойдоха буквално за ден - два
Сега обаче цяла седмица ми се бави една поръчка и те не можаха да ми дадат информация, кога ще дойде, кенселирах я и си ги поръчах пак същите неща, защото за първата ми казаха, че има артикул дето липсва, видях че е една рокля, пуснах без нея сега пак виждам че една бебешка блуза я няма.

Искам да ви питам възможно ли е да ми откажат поръчка или винаги ги изпълняват?

Също върнах от 4 поръчки по 1 артикул, обаче бях изхвърлила вече кашоните и ги сложих в 2 кашона и сега получих имейл само за едната поръчка че ми връщат парите, а са върнати едновременно по едно и също време всички неща. Това нормално ли е или да се свържа с тях да питам за другия кашон с другите артикули  newsm78

И още един въпрос за дефектен артикул имам - една риза, обаче я няма на сайта да си я поръчам пак, отзад е разпран шева на 2 места, в същото време много ми харесва и ще си я занеса на шифач да ми я оправи, но практикуват ли в този случай частично връщане на пари? Да им пиша ли с искане за частичен рефънд?

# 149
  • sofia
Моята поръчка от 05.01 сутринта още се подготвя...вече взех да се притеснявам (и изнервям).

Общи условия

Активация на акаунт