Колко такса вход плащате?

• 14 399
  • 101
  •   1
Отговори
# 75
На нас Вход Мениджър. Пълни мошеници са.

# 76
Скрит текст:
Кой ви е професионален домоуправител?
Аз плащам 32лв за 2ма души. 5 етажа блок с 11 апартамента активни, в останалите не се живее. 15лв от апартамент е заплатата на домоуправитела, отчетност никаква, дори блока няма каса. Така го били гласували преди години, при нанасяне даваш 100лв за такса вход е днократно и после не знам. Сега от януари ще слагат и 5лв за каса и ще стане 37лв Simple Smile  Чисти чистачка 1 път седмично, има и асансьор. Няма фирма за чистене на сняг, нямаме и градинка за поддържане. Нещо не е оферта Simple Smile
Образцов вход. С тази сума, която събира от живущите,  се плаща: ел.енергия за осветление, 1 асансьор, чистачка 1 седмично и абонамент за асансьора и заплата на проф.домоуправител.

# 77
на събрание изискайте да ви покажат квитанциите за ток и асансьор, да кажат колко е заплатата и на чистачката и сумата да се раздели между всички живеещи лица. 
В нашия блок 'ръководството' все изплащаше някакви огромни задължения за ток на асансьора, а като пристигна квитанцията, случайно я видях, няма такова нещо. Сами си защитавайте интересите.

# 78
Нямаме такса вход, по веднъж годишно събираме по 10 лева за тока на стълбището.
Чистачка нямаме, само аз и още две жени на последните етажи си чистим стълбите от вратата до долната площадка. Останалите на първите етажи не чистят и е адски мръсно винаги... Сега лампите в двора са изгоряли, но няма кой да ги смени.

# 79
Шашна ме, ами асансьор?

# 80
Няма асансьор Grin

# 81
И ние сме така. Никой не мете,или някой се излъгва от дъжд на вятър. Аз примерно като разделното събиращ боклука, изхвърлям кашона с рекламните брошури под кутийте. Никой май не дава пари, а и за ремонт на входа трябваше да се събира. Добре, че няма асансьор.
А на другия ми адрес асансьора няма гсм модул , уж трябваше да ги спират при годишния преглед, мина година, работи си. Явно тези годишни прегледи са бутафория.Не знам колко струва това, на работа май беше 50, 60 лв.само модула.

# 82
  • София
При нас е 35 лева на месец за двама - ток, асансьор и чистачки два пъти седмично, но чистят само входа, пред вратата като има изцапано, не го чистят. Асансьорът рядко, а стълбите и те толкова се чистят, примерно не смита изсъхналите листа от цветята,  а ги сбутват около саксията.  Добре, че сме 7-8 апартамента и всеки си забърсва, ако изцапа или види проблем.
Видях, че се споменава за изгорели крушки, при нас също всеки сам си ги сменя, като не стандратни, та  трябва някой по-разбиращ да смени и настрои лампите.
Сградата е нова, и ремонтираме всичко навреме, но и при нас се повдигна въпросът, че е скъпо и ще намаляваме таксите от януари. 

# 83
Събираме по 15 лв на апартамент + 5 лв на човек (важи и за деца над 7 г.). Имаме проф. домоуправител, почистването е веднъж в седмицата.

# 84
  • София
Като живущи не плащаме нищо, но кантората ни е в съседния вход в общо за двата входа помещение. Договорили сме се с наема да се покриват разходите на двата входа - 500 лв. на месец. Те са  4-етажни с по 2 апартамента на етаж. Нямаме асансьор. Разходите за ток и вода не са високи, затова остават пари в касата и с тях се покриват всички необходими суми за ремонти, поддръжка, подобрения и всякакви общи разходи.

# 85
На човек по 4 лева, деца под 6 годинки - не плащат, кучетата - по 2 лева.
Имаме чистачка, домоуправител и касиер. Чистачката взима по 60 лева, другите двама по 20 лева.
Имаме сметка в банката, касиерката внася, а на шест месеца и се прави ревизия от съвета (избрани трима от входа).
Блокът е на над 30 години - сменен е покрива, дограмата, пътеката, полянката за деца и раздумки.

# 86
Ние плащаме 15 лв,двама+куче ... но имам проблем 😁 чистачката е една бабка,която идва от дъжд на вятър,обикновено в 17.30 когато има най-много хора и не знам какво точно успява да изчисти,не използва препарат(или поне никога не се усеща) и най-вече ме дразни това,че чисти само първия етаж + асансьора.Никога не се качва по етажи или м/у етажите.Където живеехме преди чистачката минаваше всички етажи наред ..при вас как чистят?Чудя се как да подходя..но определно не съм съгласна тази жена да чисти

# 87
  • София
При  нас минава по етажите, но пак има много недоволни. Grinning

# 88
  • Sofia
17лв на месец с домоуправител Вход Мениджър. Първоначално бяха ок но....от лятото станаха ужасни. Почистват 2 жени т малцинствата т.е замазват по-скоро , никакво чистене не е това.

# 89
  • при моите любими
Плащаме 15лв на човек, децата плащат след 12г. Кооперация на 5 етажа с 18  апартамента. Имаме асансьор,  газово котле и почистване, като постоянен месечен разход. За асансьора и котлето плащаме месечни такси за поддръжка, която се вдига всяка година. Пари винаги остават и доста неща ремонтирахме с тях. Сменихме и входната врата с добра защита и чип система. Сложихме задължителния телефон в асансьора, пребоядисахме и т.н. Не събираме допълнителни пари и аз предпочитам да давам 30 лв на месец, отколкото да давам по-малко и после за всяко нещо да се събира допълнителна сума.

Общи условия

Активация на акаунт