Магията на изтока - тема 52

• 64 953
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Тайна, не се ядосвай. Суджи-то ми е толкова елементарна, че изобщо не я отразявам. Явно и на И Донг Ук му е толкова акъла.
Последно четох една статия за нея, по повод излизането на новия й албум. Това казва всичко за мен, какъв "продукт" е Пе Су Джи. Поредната безмозъчна корейска кифла с подобрения, която единствено се усмихва пред камерите. Певица не мога да я нарека, защото това ще е обида към всички останали корейки, които наистина пеят и са талантливи.

#Metoo все повече се разраства в Корея - айдъли, актьори, служители в големите телевизии. Метнали са и Сандъл от В1А4 днес. Неприятно е.

Така ли ще се върти с колелото около нуна си? Ох, милият той.
Свиден ми е, ама като я видя Сон Йе Джин и.... Бляк!

# 631
Изгледах Cook Up A Storm, наистина приятен филм.

# 632
  • София
http://kstarlive.com/Victims-of--MeToo--Senior-Actor-Jo-Minki--C … a-Suicide-5939524

Еее, с тези самоубийства се отнесоха.Не мисли за жена си и децата си.

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 13:40 от Тайна

# 633
  • DE
Колко е хубаво когато срещу великолепна певица стоят равностойни непрофесионалисти  Heart Eyes

Ендинга на "Тhree Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossoms"

И петъчно японци 30+. Повечето азиатски мъже заприличват на такива след като подминат 30  Grinning
Скрит текст:
Takenouchi Yutaka

Tamayama Tetsuji

Tsumabuki Satoshi

Dean Fujioka

Saito Takumi

# 634

Повечето азиатски мъже заприличват на такива след като подминат 30  Grinning

Мен ако питаш, важи за всички мъже, не само за азиатците.

# 635
Бел,ще ти предложа още някой неща на тема храна.
японски - Shiawase no kaori
китайски - Kung Fu Chefs
има и един на Ang Lee,но се води USA - Eat Drink Man Woman ,но не е комедия,но е хубав,донякъде филосовски.
И разбира се корейския сериал - Pasta,който си заслужава гледането.
Bambino,който е японски.

Дане,Дане,ще ми докараш сърцетуп Heart

# 636
Тайна, за тях името е всичко, а след обвиненията, които имаше към него последните седмици, е решил, за съжаление, да сложи край на живота си.
В САЩ никой не се самоуби покрай скандалите в сексуален тормоз, но в Корея... Страшно е.
Помня го от Scarlet Heart Ryeo, той беше в ролята на Краля (бащата на принцовете). Тъжно, но...
Само и други да не го последват.

# 637
  • София
Тайна, за тях името е всичко, а след обвиненията, които имаше към него последните седмици, е решил, за съжаление, да сложи край на живота си.
В САЩ никой не се самоуби покрай скандалите в сексуален тормоз, но в Корея... Страшно е.
Помня го от Scarlet Heart Ryeo, той беше в ролята на Краля (бащата на принцовете). Тъжно, но...
Само и други да не го последват.
Uhm Tae Woong вече не живее с жена си и дъщеря си, след обвиненията и загубата на бебето, въпреки,че пише,че е женен.

# 638
Ами...
Преди месеци нали говорихме тук, какво би станало, ако и в Корея избухне подобен скандал. Е, това стана, само че с фатален край и последствия за близките.
Сандъл само го замесиха, като име, а агенцията му отрече да е той. Дано е добре, защото дори само да те забъркат в подобен скандал, може да има последствия за кариерата ти.

# 639
Точно,защото имат склонност да се самоубият,а не да застанат пред проблема и това,което са извършили се надявах треската на Холивуд да не стигне до Корея. Напълно ми е ясно,че и корейският шоубизнес също е мръсна работа и пресата ще ги разкости повече и от американската.Обаче,след всичката помия,която се излива срещу теб, накрая да се самоубиеш и да оставиш семейството си да се срами и да носи последиците от твоите деиствия,това не е мъжка постъпка,а такава на страхливец.Направил си там каквото си направил и е редно да поемеш отговорност. Дори и да не е направил,това в което го обвиняват с тази си постъпка изглежда виновен.
Американците от своя страна ще превърнат темата в поредния хитов блокбъстър и след няколко години всичко ще се върне в тъмните стаички без да чуем повече.Освен това там тотално изкривиха темата,ето защо Франко не получи заслужена номинация за Оскар. Не,че щеше да вземе статуетката,но си заслужаваше номинация при все,че взе Златния глобус.

# 640
  • София
 Ако всички решат изведнъж да говорят, ще стане страшно.Щото като гледам как за работа, място, издигане, повишение, пост, се оставят да ги унижават, мачкат и опипват, та и повече.

# 641
Няма, ще мълчат, като повечето и от холивудските лицемери, които видях онзи ден на церемонията.
Като се знаят как, откъде и по какъв начин са тръгнали в бизнеса, лесно им е само да облекат едната черна рокля и да се направят на съпричастни, но истината е съвсем друга.

# 642
Обществото им е жестоко там. Захапят ли те няма оттръвка, че и рефлектира върху семейството ти, което в повечето случаи няма никаква вина. На запад са "всяко чудо за три дни". Ще полаят, ще поплюят и след няколко дни ще забравят, като се появи следващия скандал. А и никой няма да дамгоса децата, заради грешка на родителя.  В Корея обаче сме свидетели как се съсипват кариери, семейства и животи и то заради доста по-незначителни грехове. Често казано, не се учудвам на постъпката на Чо Мин Ки, но по никакъв начин не го оправдавам. Обвиненията към него бяха доста сериозни. Както и към други известни имена, та няма да се изненадам, ако чуем още подобни новини. Само, че както казах и преди, много ме съмнява, че ще има и някои кандидатки за петминутна слава или някой допълнителен лев, които ще тръгнат да се правят на жертви. А лошото е, че пресата подхвърля някаква информация и от там нататък "тоз рекъл, онзи казал и.... върви доказвай, че нямаш сестра" и нещата излизат от контрол. Като това със Сандъл, а и не само с него. В последните 2-3 години видяхме не една и две подобни случки.

# 643
  • София
И Jo Jae Hyun го обвиниха, но той се оттегли от снимките, извини се, каза,че съжалява.

https://www.soompi.com/2018/02/24/jo-jae-hyun-admits-sexual-hara … moved-from-cross/

# 644
Изгледах The Outsider с Джаред Лето и Таданобу Асано. Качиха го веднага след излъчването по Netflix. Аз го свалих от китайците, но видях, че са го качили и в корейските тракери. Сигурно го има и на други места. Има английски, немски, френски и испански субтитри.
Брутален филм, не беше за мен, макар че съм наясно, че щом това е филм за Якудза - няма да е като приятна разходка в парка. Имаше и на три пъти юбицуме (това е ритуалното рязане в Якудза на кутрето на лявата ръка). Тези сцени ме довършиха...

Изчетох последната глава на мангата, по която е My Teacher, само за да разбера как ще приключи.

Скрит текст:
Да, на финал сенсей се събира с ученичката, че и пръстен има, че и сватба. Бля, бля, бля. Розово, розово шоджо.

Но филма още го няма. Още малко ще почакаме за сенсей Тома Икута.

Свалих първа и втора част на Shinjuku Swan.
Все ги отлагах тези два филма, но им дойде реда. Го Аяно, Такаюки Ямада, Юске Исея, Таданобу Асано, Кипей Шийна, а и Юки Кубота, който не съм гледала отдавна.
Да видим, макар че картинката ми е ясна.

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 22:40 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт