Магията на изтока - тема 52

• 64 971
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит празник и от мен! Здраве и късмет Ви пожелавам!

# 616
Tuon, нищо и днес не е късно да го сънуваш, но остави прозореца отворен, за всеки случай. Оттам ще влезе.

На теб освен Кеничи-сама, Рюхей, Джун Мацумото, Сенсей... Кои ти бяха други от големите японски любимци реколта/набор 80+? Май имаше и още някой...

# 617
Изгледах The Magnificent Five , но не ми беше съвсем по вкуса. На моменти ми идваше прекалено вулгарно, а по принцип харесвам пародии. Продължавам и с гледането на Samurai Gourmet. Сериалът е лек и приятен, "недостатъкът" му, е че от него се огладнява  Wink.

# 618
Дане,тази версия ми харесва повече от оригинала.

Рос,ще го оставя отворен,ако не Рюхей,то армия комари ще влезнат Grinning и имам  Райд
Мисля,че ще се получи списък,но сърсето ми е голямо.
Скрит текст:
Tomohisa Yamashita
Toma Ikuta
Shota Sometani
Ryo Nishikido
Oguri Shun
(щях да го забравя)
Много харесвах и Kyosuke Hamao,но той се отказа от актьорството.
В последно време съм фен и на Kento Yamazaki
Matsuzaka Tori съм го гледала доста и може и той да влезе в списъкът.
Ще направя едно ТОП10
Kamenashi Kazuya(с леки колебания)
Mizushima Hiro
Уточнявам,че с Кеничи започнах азиатското и каквото и да направи (стига да не е твърде неморално) ще го обичам. И Сенсей Heart Eyes за него нямам обяснение,просто е един такъв ... талантлив.
И мисля,че всички са в правилните години.

Бел,лош недостатък,лош.

# 619
Тези, които си написала са и в моя списък, но без Кьоске Хамао и Шота Сометани. Шота е точно от типа на Рюхей Мацуда, същите странни образи/ роли, така че не се учудвам, че е в списъка ти. Добър актьор е, но не ми е точно любим.
В Араши всички пет съм ги признала отдавна. До един. Невероятни актьори и петимата. Любимци на нацията.
А какви нови Джонита има (от подрастващите)... Страшни са.

Липсват обаче двама култови японски актьори родени през 80-те, които бих добавила - Такаюки Ямада и Хироки Наримия. Толкова много ги обичам и двамата и така съжалявам, че Наримия се отказа от киното и сега живее съвсем обикновен живот. Скандалът с наркотиците му изигра лоша шега. Но пък добре, че поне е редовен в IG и публикува, та не усещам толкова липсата му. Голям актьор е и все се надявам да се върне някой ден.
А Ямада той е култ. Нямам думи, с които да го опиша като актьор. Има уникална харизма, камерата го обича и е пълно куку, но точно това ме привлича в него. Луда глава.
Последно качи тази снимка с любимият му мъж Шун. Двете откачалки, които от няколко месеца са рекламни лица на телефоните на Fujitsu.
Тези реклами с двамата са поредица, с различни истории. Голям майтап.

И на финал Такеру....
Такеру, Такеру, който не е за вярване, но на 21 март ще навърши 29 години.
Такеру е любов. Той е Кеншин.
Винаги е в тройката на големите ми японски любимци. Изпитвам особена слабост към него.
Изгледала съм абсолютно всичко с него и нямам търпение за нещо ново. Чакам сега 2 април и старта на Hanbun, Aoi.

# 620

Бел,лош недостатък,лош.

Добре, че даже не се и опитвам да пазя диети, че щях да се проваля с гръм и трясък. Laughing

# 621
Бел -Cook Up A Storm е приятен филм за хора,които не са на диета.

Рос, мислех да сложа Хироки Наримия,но не ми е толкова голям любимец,но да кажа,че с него съм гледала повече от 3 сериала.
Такаюки Ямада също е гледан,играе,но не ми е сред любимците.
С Шота съм придвидима,но и той снима големи глупости,че и ме принуждава да ги гледам.
Добре,че не попита за Харума Миура.Просто нямам обяснение,защо не ми харесва.Играе и съм го гледала,но не ми харесва и това е.Имаше истерия покрай него.
Текеру също мислех да го сложа,но реших да е Хамао,защото ми липсва.Вероятно ми липсва меланхоличния му образ в Takumi kun.Текеру е великолепен и само заради него изгледах Bakuman,а дори анимето не ми хареса и не го догледах.
Аз имам и големи любимци и извън набора  80+
Takuya Kimura, Joe Odagiri, Yusuke Iseya и това са на прима виста.

# 622
Бел -Cook Up A Storm е приятен филм за хора,които не са на диета.

Прочетох му резюмето, определено ще го гледам. И без това ми остават само 4 епизода до края на Samurai Gourmet, ето че благодарение на теб ще имам с какво да продължа след това.

# 623
Като каза за Шота Сометани, че се сетих и за Каната Хонго. И той е от тази бира. Все едни странни образи, то и самата му визия е такава.
Ние оправихме набор 80+, ами ако започна набор 90+ олее, там е лудост. Много са, заливат екрана в последните няколко години. Растат и търсят и те своето място. Там имам безброй любимци и списъка все се увеличава.
Ааа, Харума Миура ми е любимец, ама не е за всеки, да.

Кимура го харесвам, но така и не разбрах, а и все още не разбирам манията/ лудостта/ истерията по него. Чак толкова не е.
Той ми е някак втора лига. Гледам го, харесвам го, много добър актьор е и нищо лошо не мога да кажа за него, но ми е... Абе, мога и да го пропусна.
Предпочитам сто пъти нещо с Рюхей отколкото нещо с Кимура, хаха. Сигурно си доволна.
Одагири-то и той ми е така. Мога и да го гледам, мога и да не го гледам.

Юске Исея, о, да. Той е класа. Винаги се радвам, когато го гледам в роля. И е много хубав мъж. Дори сега ми напомни за него, защото тези дни приключиха най-после английския превод на сериала Kangoku no Ohimesama и мисля да го изгледам.

Малко Юске Исея

# 624
Няма ли още някой да се включи с японските си любимци?
Айде,айде.Smiley

Ооооо Каната Хонго Heart Eyes,още не съм  гледала Attack on Titan 2,мерси,че ми напомни.
С него чакам Inuyashiki и мисля,че част от каста ще ти хареса.

# 625
Знам го много добре, нали и скоро говорих за филма тук, сложих и трейлъра, който пуснаха японците.
Гледам всичко с Такеру. Някои неща по няколко пъти. От любов.
А иначе новината от вчера с него е новият му филм, който е с Исей Такахаши - Million Dollar Man. Доста интересна история, по книга e, a и за първи път Такеру ще го играе семеен, че и с дете. Не мога нещо да го приема. Още ми е странно.
Иначе скоро чакам да обявят и дата за DVD/ Blu ray на Ajin: Demi-Human. До месец-два ще се появи.
Няма почивка Такеру, снима на пълни обороти - филми, сериали, всичко.

Зачетох се в манга, докато се прибирах. Ще има нов live action, този път по Haru Matsu Bokura.
Много красив арт, наистина много, грабна ме, а иначе историята е позната - японско училище, ученичка и F4 (естествено - икемени), само че тук играят и баскетбол. Класическо шоджо.
Момчетата (в мангата) са много хубави, както и тези, които са избрали за ролите във филма.

Tuon, лека нощ и отваряй прозореца.

# 626
  • София
Сузи се прехвърлила на Lee Dong Wook. Тия хора чувства нямат ли? Как толкова лесно забравят дългогодишна връзка и любов и минават на следващия?Той е наивен смотаняк, който още живее с родителите си, и с количките и роботите в стаята си.

# 627
Blush
Рязко ми стана петъчно! Добро утро, момичета!

# 628
Много обичам петък.Край на работната ми седмица. Почивка Heart Eyes

Hardwell от видеоблога му "Travels" в Тайпе
Има кадри от града и видове забавления.

Ако днес си говорим за тайландци да си покажа единия любимец.

# 629
  • MJF
В София се провежда световно юношеско по фигурно в момента. Организацията е гола вода за пореден път от страна на българската федерация. Но споменавам този факт защото има много представители от нашия фронт на леда. А аз гледах вчера кратките юноши и на живо в залата. . Фронта е чудесна гледка на ледя. Добре се справиха до един, всеки на своето ниво и за себе си. Но да споделя тъжно- хм- саркастична картинка на път към залата. Запътила съм се да пресичам площада на авиацията от страната на Младост към зала Армеец. Малко пред мен към пешеходната пътека , към която и аз вървя, двойка възрастни японци. Ще пресичат. Колите чакат да се включат в кръговото, което и без това в момента бе натоварено и нямат шанс. Това че едната кола  от двете платна бе върху пешеходната пътека никой българин няма да впечатли. Японците тръгнаха смело на пешеходната. Колата в платното до тротоара бе спряла както си трябва пред пътеката а и пред тях като пешеходци- не помръдва. Но втората кола- от вътрешното платно не само че е насред пешеходната но и мърда напред, въпреки че шофоьра - мъж на средна възраст- гледаше към пешеходците. Мъжа от японския дует вдигна ръка и се кланяше, нашия еле нейсе спря да мърда колата , та минаха хората пред него последния метър и половина. Гледка която ми развали настроението още преди да стигна до таз крайно недолюбвана от мен зала.  ooooh! Tired. Нарочно избързах, преварих японците и вече бяха зад мен до следващото пресичане на тоз "площад". Достатъчно ми е гледката на леда с ръжда  и проблеми като лед и спирането на тока в залата.

Общи условия

Активация на акаунт