Магията на изтока - тема 77

• 8 196
  • 286
  •   1
Отговори
Добре дошли на всички запленени от магията на азиатските филми и сериали

Предишните теми

Информация за сайтове свързани с азиатското кино и телевизия
Скрит текст:
Сайтове за азиатски филми и сериали:
Easternspirit
The stupid dreams
AvistaZ - торент-тракер
Rutracker - руски торент-тракер
Netflix , Disney+

Субтитри:
Subsource - английски
subsunacs, subs sab bz - български

Онлайн
viki - английски
iQiyi - английски
Dramanice - английски
Kisskh - английски
Blitz Fansub - английски
Irozukusubs - английски
Doramatv - руски
Doramy club - руски
Vsedorami - руски
Vsedoramy - руски
Sugoideas - английски (тайвански драми)
Playtube - български (в каналите на Спирита, Мечтателите, Вещичките, Kdrama Fever)

Новини, информация, клюки:
Soompi
allkpop
Кoreaboo
Dramabeans
AsianWiki
DramaWiki
HanCinema
My Drama List

Sign Exclamation За развитието на сюжета на даден филм или сериал се пише в спойлер!!!
Sign Exclamation Информация за допустимите размери на изображение, публикувано в мнение може да намерите тук!
Sign Exclamation Препоръчително е, ако слагате повече от две снимки в едно мнение да го правите в спойлер.

За подготовката на тази страница е използвана информация и снимки от Eastern Spirit, Stupid dreams, Soompi, AsianWiki, Allkpop, Koreaboo, YouTube, HanCinema и др.

# 1
Добро утро, благодаря за новата тема!

Започнах Chosen Home, засега определено съм зрител. Сериалът засяга теми, които мен лично ме вълнуват много. Например дали е възможно да се впишеш в обществото, ако се различаваш от общоприетото? Също така, когато живееш сам, дали това е свобода, или е самота? Каква е разликата и къде е границата между двете?

Последна редакция: чт, 26 фев 2026, 10:35 от bell_87

# 2
  • вятърничава
2в1, благодаря, че намираш време да се грижиш и за нас и да пуснеш нова тема🌷

Да похваля The Art of Sarah. Крими трилър с елементи на мистерия, разследване на убийство, бедни-богати, високомерие, алчност, амбиции, измама, обичайните корейски работи. Дано да не го развалят с романтика, но няма такива симптоми за това, не се вписва. В ролята на детектива се справя чудесно Lee Jun Hyuk,а Shin Hae Sunе е много добра в ролята на Sarah Kim. Само 8 епизода по има-няма 45мин. Сюжетът е стегнат и с интересни обрати.

# 3
Излезе трейлърът на предстоящия корейски сериал Climax

Отличен каст, пък ще видим какво са направили Дисни+. Сериалът е от 10 епизода, започва на 16 март и ще се излъчва в понеделник и вторник.

# 4
  • пустинен пъпеш
С благодарност за споменаването на хубавия сериал Nagatan to Aoto: Ichika no Ryori Cho идвам в новата тема.Изгледах 1 сезон и еп.1 от 2-рия.Такова умиротворяващо спокойствие цари в 1сезон,вкл.и от музиката.Но явно в новото продължение ще има известна промяна в настроението.

# 5
Честита Баба Марта!
Здраве и щастие на вас и близките ви.

# 6
  • пустинен пъпеш

Сп.MDL е излязъл  и 2 еп. на с.2 на Nagatan to Aoto: Ichika no Ryori Cho,но на все дорами още го няма.Изгледах The Art of Sarah,хареса ми,а и форматът с 8 еп. е точно подбран,за да няма излишно разводняване,каквото преобладава в множеството сериали.Гледам и Our Universe ,там освен двегодишното сладурче,много ми харесва едновременно изтънченото и волево лице на Jin Seo Yun,изпълняваща ролята на Еми Чу.

# 7
  • вятърничава
Честита Баба Марта!

Може да сте коментирали този японски филм 1st Kiss (2025) , но аз го гледах сега. Много приятен филм, като сюжет не е нещо ново, но постепенно те хваща за гърлото и ти се иска усилията на главната героиня да се увенчаят с успех. Такако Мацу в много типична за нея роля. Много ми хареса, че искаше да се омъжи за гьоза Joy Актьорът, който и партнира също ми стана симпатичен.

# 8
  • MJF
Blush
От зор и неудобство да не спамя само та ей на , местя се едва сега  в новата тема.
2в1 Hug
Музикално се преместих.
Ами да се "закача" за 1st Kiss (2025) . Прочетох bb6, отворих линка и що да видя. То не само Такако Мацу ами и Лили Франки насреща ми като снимки. Ха познайте кое заглавие има шанс да ме върне все пък на далекоизточния фронт след тази напълно непонятна за мен пауза.
А аз даже и с Баба Марта не съм ви поздравила. Абе пълно безобразие/ Blush
Накичени , румени, здрави  и засмени Hug

# 9
  • вятърничава
Шош, Лили Франки има малко екранно време, не играе някаква много важна роля. Мота се из един хотеру и пие Champagne

# 10
Добро утро, момичета! През последните дни не съм се разписвала в темата.
Скрит текст:
Едната ми баба почина в събота, след като беше на легло около 2 месеца.
Междувременно продължавам да гледам Chosen Home, почти до средата съм. За мен този сериал е приятен и ми носи хубави емоции.

# 11
# 12
  • вятърничава
bell, Hug Май е време да гледаш Lighting up the Stars (2022)

# 13
Този вече съм го гледала по препоръка на Рос. Наистина е чудесен!

# 14
  • MJF
Бел , моите съболезлования. Мир на праха ѝ Flowers Rose
Милите ни баби остават в спомените ни.

bb6, за нас с Бел и толкоз Франки стига за да му отделим време на екрана ни.

Общи условия

Активация на акаунт