Магията на изтока - тема 68

• 23 171
  • 739
  •   1
Отговори
Добре дошли на всички запленени от магията на азиатските филми и сериали

Предишните теми

Информация за сайтове свързани с азиатското кино и телевизия
Скрит текст:
Сайтове за азиатски филми и сериали:
Easternspirit
The stupid dreams
AvistaZ - торент-тракер
Rutracker - руски торент-тракер
Doramaland - руски торент-тракер
Doramax264
Masters-tb , Zamunda , Arenabg

Субтитри:
Subscene - английски
subs.com.ru - руски
subsunacs, subs sab bz - български

Онлайн
viki - английски
iQiyi - английски
Gooddrama - английски
Dramago - английски
Dramacool - английски
KissAsian - английски
MyDramaOppa - английски
Newasiantv - английски
Blitz Fansub - английски
Irozukusubs - английски
DoramaKun - руски
Doramatv - руски
Kинотеатр Альянс - руски
Азия-ТВ - руски
Sugoideas - английски (тайвански драми)
NekoMeowMeow - английски (тайландски драми)

Новини, информация, клюки:
Soompi
Korean Drama
Dramabeans
AsianWiki
DramaWiki
HanCinema
My Drama List

Sign Exclamation За развитието на сюжета на даден филм или сериал се пише в спойлер!!!
Sign Exclamation Информация за допустимите размери на изображение, публикувано в мнение може да намерите тук!
Sign Exclamation Препоръчително е, ако слагате повече от две снимки в едно мнение да го правите в спойлер.

За подготовката на тази страница е използвана информация и снимки от Eastern Spirit, Stupid dreams, Soompi, AsianWiki и др.

# 1
  • MJF
Bullettrain Side тук .
2в1 Hug

Двата уикенд-кор-текущи ми видяни.

My Liberation Notes 11- 12
Много силен момент имаше в епизод 12. Хем аз "това бягане" не го долюбвам хич от японския сериален фронт. Но тук се получи направо култов моменти. Като се почне как стартира този крос.
Скрит текст:
Мине се през това как протече - другарчето с мотора и водата особено, в трена до какви мисли стигнаха "двамата бегълци" и как завършиха тез мисли един вид. Мноооого силно и ми хареса, с всичките метафори които може да се намерят в цялата таз сцена.
Останаха 4 серии и май вече назря момента за по-дейни решения от героите.
Интересно ми е , така след Crazy Love, да виждам някакво "размърдване" на кор- knit фронт. Най - вече за редовното ни бъзикане с тях за "заветните им първи 4-6 епизода и после....деградация" Mr. Green . Тук не е така. 12 епизода градиха/ разкриваха образи и зададоха един постоянен тон за песен. А в 12-и вече започнаха вече намеци за раздвижвени по всички сюжетни линии.

Our Blues 11-12
Туй бижу също продължава в постоянен темп. Кефи ми началото на всеки епизод с тази музика и плочите, автоматично ми създава определено настроение и атмосфера.

Реално и двете заглавия са human drama на кор-фронта. Как пък от воле нацелих цели 4 такива Thinking Crazy не знам. Цяло корейско чудо за мен. Имам предвид 2-те горни , Сrazy Love и корейския прочит на Matrimonial Chaos
Какви неща са взели да се случват на кор-сериалния фронт Thinking

Банкок ме подсети че имам "наредени" няколко филма извън японско-корейскио-китайския фронт.

# 2
  • вятърничава
2в1, благодаря за новата тема и за тура из Банкок - вълшебство Hands Clap

It's Beautiful Now
Ох,този големият хьон /брат как може да е такъв несъобразителен пън.За разлика от останалите членове на семейството,които са доста деликатни. Не е случайно,че на 40г почти няма връзки с жени. Как го търпи г-ца Sim Hae-Joon!До сега майка му го е отглеждала,после жена му ще си го дондурка.Все пак имам надежда,че ще дойде сляпата неделя и за него и ще "обожава", да видим дали ще позная.
Шошулчо,този не го ли гледаш?

# 3
  • MJF
Мне, не съм го почвала. Четох Рос като го почна а сега и теб.

Чакам да споделиш когато видиш как се увеличи любимия клуб "Освобождение" с един човек Smiley. Един разговор за козички. И един чадър за песовете......Въбоще повече от добър бе My Liberation Notes 12. Чакам с интерес следващите 2 епизода. Щото очакванията ми нараснаха.

# 4
  • BG
Благодаря за новата тема, 2в1. Аз съм си още на нетрадиционна тематика, затова само ще ви чета.

# 5
2в1 Hug Flowers Tulip Hug

Изгледах 8 епизод на Again My Life и продължава да ми харесва.
Сега искам сериал с героя на Джун Ки от AML и на Катерицата от Винченцо. Да са в екип,а не един срещи друг.  Rolling Eyes Може и второто ще е забвно.

Банкок ме подсети че имам "наредени" няколко филма извън японско-корейскио-китайския фронт.
Аз дали съм ги гледала?

# 6
Записвам се в новата тема, дано скоро имам какво да коментирам тук.

# 7
  • MJF
Хайде Бел Hug
Tuon, те са от тебе. Но остава да ги намеря из списъка. ooooh! той моя е много общ Blush

# 8
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Снощи подхванах стар филм - Fabricated City. Интересен ми е, но за съжаление го почнах късно вечерта.

# 9
  • MJF
Shoujiki Fudousan (2022) 6
Изгледан но на моменти ми губиха интереса, малко в повече ми бе патоса тогава.

# 10
Tuon, те са от тебе. Но остава да ги намеря из списъка. ooooh! той моя е много общ Blush
Scream и аз няма да се сетя какво съм гледала,но ще направим нов списък.
Примерно The Legend of Tomiris го гледам от година и все някога ще го направя.

Miriel,дам,хубав е филма.

# 11
  • MJF
Мне, горния без мен но например съвсем  скоро писа за I See You, тоз щото още "не е потънал"  в списъка. Wink

# 12
  • вятърничава
Miriel,дам,хубав е филма.
+1 Hands Plus1

My Liberation Notes -12
Шош, казах ли ти аз,че тоя ролс-ройс е беля на главата.Голям смях падна с това търчане.Готови са за клуба по маратон. И съпорта с водата ,много добро хрумване Joy. "Избухна" г-н Гу,както се и очакваше.Но Yeom Mi-Jeong все още не се е събудила от летаргията. Ще ми липсва тази пасторална картинка - двамата поливат лехите с марули.
И аз чакам с нетърпение следващите епизоди.

# 13
Мне, горния без мен но например съвсем  скоро писа за I See You, тоз щото още "не е потънал"  в списъка. Wink
Него го гледай,аз го изтеглих с бг букви.Нямаш оправдание.Вероятно го има из бг онлайн сайтовете.
Empoy Marquez(Той във филма) е сред най-добрите комици на Филипините.Alessandra de Rossi (Тя) се справя страхотно с ролята.Пък и кадрите от Япония.Много хубав филм.

От днес е клипчето.За тайландски десерти

В този клип Той пазарува от закрит тай пазар

# 14
В Bloody Heart започва да става интересно. Нещата се заплитат и борбата между Премиера (Чанг Хьок) и Краля (И Джун) се задълбочава все повече.
Скрит текст:
Премиерът използва Канг Хан На, представяйки я за своя племенница и кандидатка за съпруга, за да контролира Краля, но мисля, че не знае коя всъщност е тя, освен, че е жената, с която Кралят се среща тайно всеки месец и може би е влюбен в нея.

From Now On Showtime
Държат го в комичния диапазон, но на моменти си е малко страховитичко с появата на злия дух.
Шин Хьон Джун не го бях засичала от много време, но тук се появява в епизодична роля на Жътвар.

Общи условия

Активация на акаунт