Магията на изтока - тема 68

• 23 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • вятърничава
Не, мерси, няма да го гледам!
Скрит текст:
Отказвам да страдам и за него. Предпочитам да си го спомням като погребален агент, а не като клиент. Макар че темата за даряване на органи ми е интересна.

# 736
  • MJF
Като прочетох Рос за филма, се сетих че края на 20-а или 21-а гледах документален филм за Ухан и епидемията. Дадоха различни аспекти но помня един човек-мъж на средна възраст, останал без работа но има мотор та беше станал доброволец без да се усети. Пренасяше и разнасяше по адреси какво ли не и хората му бяха все много благодарни, даваха му и пари и въобще. И един младеж , заболял от ковид с тежко протичане до реанимация стигнал и оцелял. Но иска да благодари на спасителите си в болницата особено на една медицинска сестра , която се е грижила много добре за него, като майка, но с цялата "покъщина" по медицинския персонал- предпазно облекло и сие той лица не вижда но си поставил за цел да ѝ запомни името. Само че с именета ..... дето всеки втори е Ли и сие Mr. Green .... голямо търсене паднало но я намериха със снимачния екип. Благодари човека лично. Мда.

Рос, аз градинар без градина.
Скрит текст:
Като дете и тийн, като бяха живи и бодри прародителите помагах летата с голямо желание в гледането на градините им.
Та градински помагач голям съм. Но без градина.

Хм, не че препоръчвам изъплнението на леда но чух че музиката е от "нашия вилает" . https://www.youtube.com/watch?v=XYGRbztebN4

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 10:56 от Шошулчо

# 737
  • вятърничава
И един младеж , заболял от ковид с тежко протичане до реанимация стигнал и оцелял. Но иска да благодари на спасителите си в болницата особено на една медицинска сестра , която се е грижила много добре за него, като майка, но с цялата "покъщина" по медицинския персонал- предпазно облекло и сие той лица не вижда но си поставил за цел да ѝ запомни името. Само че с именета ..... дето всеки втори е Ли и сие Mr. Green .... голямо търсене паднало но я намериха със снимачния екип. Благодари човека лично. Мда.
И ако се залюбят и оженят ще е направоооо ...готов сценарий в 50 епизода.

# 738
bb6, като спомена, че темата за даряване на органи ти е интересна и се сетих за един друг филм с Джу И Лонг, филм, в който го видях за първи път преди години.
Една вечер разцъквах телевизиите вкъщи и спрях на AMC, защото попаднах на китайския филм Follow Your Heartbeat. Бях го хванала почти в началото и се загледах, защото темата е за даряването на органи в Китай и началото ми се видя интригуващо.
С този филм И Лонг придобива и по-голяма популярност в Китай през 2015 г.
И тук, за съжаление, той умря на финал. Беше ми много мъчно за героя му, злощастна съдба.
Бях търсила наскоро филма, за да си го припомня, но не го открих на английски за сваляне. Ако го откриеш на руски, можеш да го гледаш.

Да взема да основа фенклуб на Джу И Лонг в темата, аа? Приемам членове. Погребалният агент Мо Санмей от Lighting Up the Stars ще остане паметна негова роля.

Уейбо-профилът му има над 30 милиона последователи. Какво са едни 30 милиона за един Китай? Нищо, хаха.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт