Магията на изтока - тема 68

• 23 183
  • 739
  •   1
Отговори
# 45

Eто за жега
Скрит текст:

О, чудесно изглежда! Благодаря и за снимките на котенцата от преди няколко дни. Поглеждам си ги периодично и ми оправят настроението.

freedoms, прегръдка за теб!

# 46
  • вятърничава
Tuon, то стана още по-горещо! Sweat Smile
Дано се появи ross да пусне реклама на сладолед или бира.

# 47
  • BG
Я вижте аз каква реклама ще ви пусна Joy

# 48
Дам,тайландците обичат българско кисело мляко.Това е произведено в Япония.
Първата реклама,която гледах беше с Тик Heart Eyes

Tuon, то стана още по-горещо! Sweat Smile
Няма начин.

Joy Joy Joy
Скрит текст:

Все още го гледам,все още
Скрит текст:

# 49
  • MJF
От толкоз жега при мен се разхлади Mr. Green

Двете днешни  13-и серии на двата ми кор-текущи изгледани.

My Liberation Notes 13
Скрит текст:
В началото направо сташно. Страшен Гу. После дойде сцената с бебо с биберона като компания на чашката му. Прихнах да се смея, признавам и си мислех , че все е нетрезв но преди му беше по-добре със зелените бутилки, там можеше да ги види, в онази стая. Тук с тези чашки на хиляди места пити.....мяра няма. Страшна работа.
Дружината тук знае, че не си падам по снимане напред-назад във времето. В този епизод режисьора ме провокира по тоз момент. Надявам се в утрешния епизод "нещата да си дойдат на мястото" а не да се чудя Гу и Ми накъде, кога пътуват да речем.
Не съм коментирала образа на майката на всичките тез скици. Тя човек за всичко. Голям човек.
Как провери приятеля на голямата си щерка, как са разстрои като разбра за рева на малката си щерка, как като буфер нон стоп м/у сина си и съпруга си. Без минута свободно време.

Our Blues 13
Добър епизод за приятелството.
Скрит текст:
И тук ме напуши по едно време голям смях. Двамата свата как завършиха да спят заедно все пак hahaha
Разбра се какъв му е проблема и на банковия служител, че него все го дават тук таме из епизодите но не като централен герой на епизод до тук.
Настана мир и сред гмуркачките. Туй добре.

# 50
  • вятърничава
Вчера щях да пиша: Петък е, хора! Събудете се!
Днес се поправихте:hugs:
Каме, Сатоши, Гонг Ю - вечният бог, 300 години не е мръднал; Джин Сузуки - очакват ме сладки сънища.

# 51
И Аканиши Джин  е с Каме,но той не е снимал от много,много,твърде много отдавна.
Но той има колоборация с Мак за тази година,ако не се бъркам течни сенки за очи е продукта.

Тази година ли изтича забраната за снимане на Хонг Гил Донг?

Марио,да се посмеете малко
Скрит текст:

дано е за роля,дано е за роля,дано е за....

# 52
  • MJF
Току що изгледах Our Blues 14. Пореден чудесен епизод. Дълбаят, дълбаят добре в психологията и не странят от социалните  теми. Голямо браво имат от мен!
Скрит текст:
Сетих се че преди ковид в кварталния ни магазин редовно засичах момче с Даун-синдром и негов придружител, подозирам баща. Но сега въобще не съм ги нацелвала Thinking
Добре дадоха и как разнищиха приятелството си Eun-Hui и Mi-Ran . Имаха нужда от разбол.
Думите на Jeong-Jun че никой до сега не го учил как да реагира при такава ситуация ме размислиха. Като дете летните ми ваканции бяха при баба и дядо и там в квартала имаше едно момиче, голямо, което беше тежък неврологично-психиатричен случай. Подозирам че е била в институция но по някаква причина се появи и на улицата пред нас играещите си деца.  Помня добре как още тогава баба ми обясни и поговори като за дадената ми възраст, после след време добави и така ... и такива неща има в живота.
Добре , добре "ровят". Браво!

# 53
Скорошна статия за любимия ми Кен Уатанабе:
https://www.theguardian.com/film/2022/may/19/ken-watanabe-cancer … amurai-tokyo-vice

# 54
Много е интересна.Мерси. Hug
Незнаех,че е свирил на тромпет и първата му мезта е да бъде музикант.

# 55
  • MJF
Ще прегледам статията.
Но сега "влизам" заради My Liberation Notes 14
Хареса ми че в този епизод имаше по повече и от тримата Yeom.
Скрит текст:
Chang-Hee  с горчивия хумор с приятелите си. Той все пак се представи добре в създалата се ситуация. Направо семеен медиатор стана.
Gi-Jeong продължава да  бъде себе си , вкл. и пред щерката на приятеля си.
Mi-Jeong и цялата таз ситуация в тоз отдел с таз меко казано смотана работна атмосфера. Що за персона пък таз нейната колежка ooooh! и от къде накъде Mi-Jeong е "агресора" . Тя за да реагира така , а както се разбра и за да заплаче трябва .....
Гу и Ми хубус се намериха пак но аз дълбоко се съмнявам , че Гу може да се измъкна от средата в която е затънал, жив. Песимист съм и от сега се настройвам за трагизъм.

# 56
Не може да ме грабне My Liberation Notes и това е. Гледам го заради вас, но ми е тегав. А, това,
Скрит текст:
че затриха майката ми дойде съвсем депресиращо. Цял живот да живееш с темерут, който сигурно една мила дума не ти е казал, вечно да лавираш между него и децата и все да си между чука и наковалнята, да се бъхтиш на полето, а после и цялата домакинска работа да свършиш и накрая да си отидеш ей така, без поне да си видял децата си щастливи, с партньор до себе си.

Интересна ми беше застъпената тема за Синдрома на Даун в Our Blues.
Скрит текст:
Имам много близки познати, които имат такова дете. Вече е на 28 и е много социален. Може би, защото от малък е бил между хората. Децата по улицата, го приемаха без предубеждения и си играеха с него. Ходеше на училище с нашите деца, в нормална паралелка. Не, че не е имало и дразнители, но тези, които го познаваха го защитаваха и предпазваха. Покрай него се научиха да бъдат толерантни и да приемат, че има и по-различни хора. Сега не работи, но ходи на място, където се събират хора с подобни проблеми и там им организират разни занимания или просто си общуват и запълват някой и друг час с нещо полезно.

Tomorrow приключи. Става за едно гледане. Изясниха загадките и завърши добре.

# 57
  • MJF
Аз пък чакам bb6 за да отчетем бутилките на Гу Mr. Green
Скрит текст:
До епизод 14 мислех че е минал на чашки но като видях онзи бутилков кадър от апартамента му .... hahaha
Мда, майката ядрото на цялото семейство. И такива като нея има не малко.
Скрит текст:
Затова и толкова боли и е опустошаващо когато такъв човек в семейството умре. Но тримата и бащата се справиха относително добре с новите обстоятелства.

Напомни ми този епизод на Our Blues че нищо не е даденост а че трябва да се вижда и говори. Както приятелството така и казуса който почнаха на двете сестри - близначки. От превюто се разбра , че и техните отношения ще получат своя належащ разбол.

Въобще чудесни human drama.

# 58
  • вятърничава
bb  -ту изневерява Wink с Sh**ting Stars 1-7еп. Големи са сладушки тези двамата

Ким Йон-деи е много сладък като се сърди,ревнува или злорадства.Приятно е да го гледа човек.Искам всичките му жилетки и най-вече оная люляковата,както и костюма с който беше като заспа на рамото и.И останалите актьори са приятни, има и известни с камео участия. Не ме натоварва и няма драми,за сега.Все още не съм стигнала до заветните критични епизоди.

Скоро ще наваксам с бутилките на г-н Гу и  Our Blues,обещавам!

# 59
  • MJF
Споко, аз съм самото търпение Wink

Ей на , качили ми 4-и епизод ,след 2 месеца пауза, на Gossip: #Kanojo ga Shiritai Honto no 〇〇 (2022). Изгледан. Но кой знае какъв коментар нямам. Казуса в епизода ясен. Но въпросите които имам относно главните герои не се изясняват въобще.

Общи условия

Активация на акаунт