Магията на изтока - тема 68

• 23 221
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • вятърничава
My Liberation Notes
 13-14 - изгледани. Най-хубавият момент беше г-н Гу срещу бебето, всеки с предпочитаното си питие в ръка. Всъщност гледам основно заради г-н Гу и ще го догледам до края, защото останаха последните 2 епизода и да видя до къде ще я докарат.И не, Шош, празните бутилките в луксозния сеулски апартамент нямаха онова сияние, като на село Green Heart Wink
Скрит текст:
Беше ми трудно да изгледам тези два епизода свързани със смъртта на майката.Тя беше свързващият елемент между четиримата. Тези хора нямаха никаква комуникация,не споделят нищо един с друг.Като съквартиранти по неволя,просто се изтрайваха.По-важно е да ги нахрани, отколкото да разбере какво изпитват, защо са нещастни.Жалко,че трябваше да се случи това с нея, за да се почувстват пак като семейство.Родителите искат децата им да са щастливи, децата не искат да живеят живота на родителите си.Добре е, че все пак са напуснали дома си.Брата защо ще се жени за тази приятелка, той нали харесваше друго момиче.Каката имаше много странна за мен реакция на въпроса на дъщерята на приятеля си, както повечето и постъпки и монолози. И г-н Гу и малката сестра ще видим какви ще ги натворят, като за последно.В очакване съм.

# 61
Mellow
Любовта е толкова красиво нещо. Това е човешко нещо.
Незнам какво друго да напиша това е топъл и трогателен филм за собственик за цветарски магазин,който среща любовта в лицето на Тя,която е изправена пред фалита на магазина си за рамен.Няма нищо скандално или вълнуващо.Това е обикновена любовна история за най-обикновени хора.

# 62
Добър вечер искам да попитам  понеже вече не знам какво да гледам и искам да опозная малко повече тези К драми та ще може ли да ми препоръчате някоя ? Драма Романтика ?

# 63
Добър вечер искам да попитам  понеже вече не знам какво да гледам и искам да опозная малко повече тези К драми та ще може ли да ми препоръчате някоя ? Драма Романтика ?
Първи досег до корейското или не? Според мен има значене.
Примерно:
Something About 1%
Cunning Single Lady
Healer

# 64
  • MJF
Никола Савов 603256, привет.

Аз се сещам автоматично за 3 - The Master's Sun
Coffee Prince
Another Miss Oh

Tuon, ще го видя и аз Mellow.
Чакам си 7-и епизод на My Family но нещо се бави.

Пак аз.
Мда, симпатичен филм е Mellow. Ведър. От тези "с намигане към зрителя " както им казвам. Tuon, особено ме развесели
Скрит текст:
сценката/ситуацията с онези двамата съпрузи и нашия цветар. Спрях картината да се посмея.
Браво на човека филм Rikiya Imaizumi. Избора кога и как да спре филма ми хареса, отива напълно на цялата идея. Мда Satisfied.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 00:28 от Шошулчо

# 65
  • Там, където мечтите се сбъдват
Аз си доглеждам Green Mother's club - днес приключва. Хареса ми, а любимата ми песен е тази https://www.youtube.com/watch?v=qPOndoJfpOA

# 66
Корейците са много добри в ОСТ към сериалите. Тук не се оплаквам.
Все още слушам това към 4-те бога.

И "Гонг Ю - вечният бог, 300 години не е мръднал" Joy

И тази от Again My Life също ми харесва

# 67
  • MJF
Като видях сега за какво иде реч в Green Mothers' Club автоматично се сетих за наш Noh Go-Jin . Вече имам решение за всички кор-сериални майки и техните отрочета на възраст ученици Mr. Green . Вкупом при наш  Noh Go-Jin hahaha

Tuon, "разцъках " Rikiya Imaizumi и забелязах, че поне напоследък, се "върти" около темата "любов". Намерих готови като за мен още 2 негови филмови заглавия и ще ги пробвам. Стана ми любопитно такъв лежерен ли е и там. Wink

# 68
Шош,гледах и неговия His, но друго не съм.
И това е филм с реални герои,които се сблъскват с реални проблеми. Носи тъга и меланхолия,но финалът е прекрасен.Хубав филм.
 Имаше повече драма от Mellow (обаче нямаше толкова диалози,имах чувството,че там не спират да говорят.Много думи имаше във филма),защото двама души се бореха за правата да отглеждат детето си,но основното е,че всъщност лъжеш себе си,а не другите.
Със сигурност ще видя и други неща на режисьора.

# 69
  • MJF
Снощи тоз His не го намерих "на първо четене" за мен, но ще поровя още тогава, може пък някой и за мен да го е качил. Иначе намерих Pan to Bus to Nidome no Hatsukoi и Little Nights, Little Love.

# 70
  • вятърничава
ОСТ към "4-те бога..." ехе,къде се върна ти? Преди повече от 300г.
Ето нещо сравнително по-ново:

По-весело:

По-фънки:

Най-весело:

Гледай до края! Grinning

# 71
Мда, симпатичен филм е Mellow. Ведър. От тези "с намигане към зрителя " както им казвам. Tuon, особено ме развесели
Скрит текст:
сценката/ситуацията с онези двамата съпрузи и нашия цветар. Спрях картината да се посмея.
А,да Joy И аз се смях
Скрит текст:
Тя иска развод,защото си мисли,че е влюбена в Нацуме и най-логичното е да се съберат и да му кажат.Обаче Нацуме не отвръща на чувствата,но мъжа и се разтройва толкова много Scream
Беше сякаш Как не те е срам,тя е прекрасна ...Ти идиот....
Joy
Тук за His

bb6,4-те бога са първото ми корейско.За мен е класика,няма как да си фен на корейските драми,ако не си го гледал.Просто е невъзможно.
Да,Дам-Деок е "преди повече от 300г". Stuck Out Tongue Closed Eyes Той е вечен.

Tази ми е любима Joy

Който ме е чел относно японския и музика да спре сега.
Спри.Стоп.
Скрит текст:
Тази е разкошна.Тук вече разбрах за красотата на японския език.

# 72
  • MJF
Даже в ютуб тоз HIs. Бравос. Hug
Ще порицая търсачката ми но явно и тя не очаква да намери "японско" в тубата Mr. Green

Mellow Joy
Скрит текст:
Аз в тази сценка се припознах в Нацуме, изцяло се поставих на негово място. Напълно като него бих се държала и реагирала в такава ситуация но знам и какво ще си мисля. Първо на тез двамцата пред мен автоматично щях да им поставя диагноза пък после.... Mr. Green . В цялата ситуация най-обидно ще ми е че чух "Цветята нямат значение". Ай да му се невиди ooooh!
Smile

Аз не съм гледала теб богове, колкото и да са те. Но аз съм извинена както знае тук дружината. Stuck Out Tongue Winking Eye

После ще прослушам музиките. То цял концерт стана.

# 73
  • вятърничава
Tuon, много прочувствена песен, развълнувах се!
За корейската става въпрос Joy
Реши ми колебанията за вечерята.

За да не е само лигавене - подхванах "Пачинко" след толкова канене. След еп.4 щях да пиша мнение,но понеже ми останаха още 2 епизода и реших да го довърша и тогава да пиша,ако някой се интересува.

# 74
  • DE
https://m.youtube.com/watch?v=oQjcJBGIFsA
Най-най любимката ми японска, заради която изгледах драмата от която нищо не помня Laughing
Но е пример за мелодиката на езика.

Общи условия

Активация на акаунт