Магията на изтока - тема 68

• 23 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • гр. София
Bloody Heart гледах първи епизод и реших да изчакам да се понатрупат серии.  До кой епизод е излъчен?

# 16
След малко ще излъчват 6-ти епизод.
Нали знаеш,че е рекламиран като корейските Ромео и Жулиета?

# 17
  • Разпиляна във въображението
Значи "Bloody Heart" трябва да тегля. Изпуснала съм го, а от време на време ми излизат фен публикации. Харесах Jang Hyuk в My Country: The New Age Simple Smile Подготвила съм си и Voice.

# 18
  • гр. София
Не, или не съм му обърнала внимание. Ще умират ли всички? Дано има щастлив край, все пак Simple Smile

# 19
  • MJF
eat десерти

bb6, бях за скрита камера по време на целия маратон и неговото продължение. Първо като почна, така неочаквано за мен прихнах да се смея, даже картината спрях щото до сълзи чак hahaha, после другарчето с мотора и ....нататък нещата станаха сериозни и .....дълбоки. Пък какви диалози имаха Гу и Ми ! Гу така си и остана към момента без име. Ама сложи чадър на песовете. Макар че всички дружно напуснаха това сеулско предградие.
Скрит текст:
Щерката на разведения мъж и разговора м/у сестирте му ми изясниха ситуацията , щато аз малко редактирах голямата сестра ту тук ту там назад в сериите Blush.
Брата в 11-и също, щото там кой ли не разходи и къде ли не отида с нашия/чуждия ролс-ройс Crossing Arms . И аз сериозно се затормозих за колата Wink, пак добре че само му я забърсаха/остъргаха а не откраднаха ooooh!
Тази дама дето още се чудя каква по-точно е като длъжност и /или образование ме Smiley как правилно се ориентира и тя в кой клуб да е . Там като ѝ обяснаваха на нея и после таткото какво обясни на щерката защо харесва нашата по-голяма сестра също ключови моменти в това цялото "My Liberation Notes"
Мани, мани , поне се спасихме от ролс-ройса и няма да го мислим Wink

# 20
То, повече от половината корейски костюмни драми можеш да ги причислиш към категорията "корейските Ромео и Жулиета".
Без трупове едва ли ще се разминем, но историята е измислена и не се основава на някакви конкретни исторически факти. Та, какъв ще е финала, зависи от сценаристите и дали са си пили правилните хапчета Joy.

# 21
Да,ама при него е официално.Не просто в графата "Ромео и Жулиета".Тези ще са истинските. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мислех да го видя,но имах своите съмнение относно финала,после Рос сподели,че и според нея няма да е с хепи енд.
То още от резюмето си личи.
Ако не двамата,то поне единия ще си отиде от чосонския свят.

# 22
Закъсняли са. Още в The Princess' Man бяха "истинските". А, като се замислиш, и в Илджимето имаше едни Grinning. Да не се ровя, че не знам още колко "официални" ще излязат Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 23
Колко нещастни и злополучни любовни драми има в корейския драматичен жанр?
Не,не,не ми казвай.

Може да имат предвид Ромео и Жулиета за тази година.
Ако случайно има по-ранни РиЖ,тези ще са за второто тримесечие.

# 24
  • вятърничава
Ох,кореец да не си!Голяма мъка,добре,че са многобройни.

Шош,забеляза ли как брата си смени чехличките с маратонки и доста бързо скокна да бяга,като го подгониха.
Беше нащрек момчето и знаеше какво го чака. Не може да им се отрече добрата спортна форма,придобита вероятно в училище и казармата Joy

# 25
  • MJF
Брей и аз да реагирам на "шапковия корейски фронт" Wink , значи и аз имам изгледан един техен "Ромео и Жулиета " WinkSmiley . Единствения изгледан от мен шапков кор-сериал - The Princess' Man. Хем и музиката му хубава, имам от нея във фонотеката, мда.
нощен гост, какво прави нашия ПШХ?! Не помня от кога 2в1 не го ни е споменавала на корфронта Thinking освен скоро за оня танц неговия hahaha

bb6 , уж внимателно гледам, уж героите са ми донякъде ясни, но не обърнах внимание на това че брата се преобу. То и Гу като си нахлузи маратонките не очаквах баш това което последва Blush. То онзи скок на дължина още го помня дето троен  ли /дълъг ли беше а сега и маратон. Голям спорт, лошо няма Smiley. Еле и метафори бая в него Smiley
Обаче Son Suk-Ku е добре от тук нататък да се пъха поне от време на време в "гледам". Щото гледам че предимно в "негледам" е бил до тук. Да внимава, ставам му голям фен.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 22:49 от Шошулчо

# 26
  • София
И аз да се запиша в новата тема.
Скрит текст:
Чета всичко, което пишете, сверявам по вас новите сериали, особено по  2в1, тъй като аз глегам изключително корейско.Не съм писала, защото не бях в състояние, няколко месеца бях болна,  през които месеци загубих и другарчето си в живота.Трудно се живее сам,  но добре, че са корейските сериали да ме отвличат от лошите ми мисли и самотата.Прави ми компания моята бяла красавица Белла/котанка/
Гледам почти всички текущи, за които пишете.Все още не съм започнала новия с Чанг Хьок. И на мен много ми харесват двете човешки драми - Our Blues и My Liberation Diary. Гледам и 50 серийния - The Present Is Beautiful. Обичам и екшъните и гледам Again My Life.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 23:06 от freedoms

# 27
Шош, със Son Suk Ku пробвай Designated Survivor и Suits. И двата са римейк на американски сериали, но мисля, че биха ти допаднали. Добре са се справили корейчетата и при двата.
В първият взривяват Парламента, когато в него е почти целият политически елит на страната и един идеалист-еколог трябва да поеме ролята на и.д. Президент. Нашият човек става негов съветник. От тук нататък са повече политически игрички в опитите на главния да спре военните да поемат контрол над страната.
Във вторият си признавам, че не помня много героят на Сон Сок Кю, но самият сериал е на правна тематика, а ти такива ги харесваш.

В Tomorrow най-накрая се изясни каква е връзката между  Ким Хи Сон и И Со Хьок в миналото и защо между двамата винаги има напрежение.

freedoms, едно голямо "гуш" Hug. Съжалявам за загубата ти. Със сигурност не ти е лесно, но когато имаш желание пиши. Макар и виртуално, все пак сме си дружки тук и сме насреща, дори и просто да си изкажеш мъката пред някой. Надявам се поне здравословно нещата да са се подобрили.

# 28
  • вятърничава
freedoms Hug
Ще се радвам да се включваш с коментар за текущите корейски, както и с още снимки на Белла.
Наистина е голяма красавица.

# 29
  • София
Благодаря ви, мили дружки, за добрите думи. Не съм добре със здравето, но се справям някак с ежедневието си.Когато мога ще се включвам с някой и друг коментар.

Общи условия

Активация на акаунт