Магията на изтока - тема 75

• 23 686
  • 738
  •   1
Отговори
Добре дошли на всички запленени от магията на азиатските филми и сериали

На 29 януари 2025 г. източният свят ще посрещне Лунната Нова година, която ще продължи до 16 февруари 2026 г. Това ще е годината на зелената дървена змия, която носи мъдрост, хармония и възможности за растеж. Време за стратегическо мислене, адаптация и балансирани решения, както и подходящ период за самоусъвършенстване и придобиване на нови умения. В китайската митология змията е свързвана с трансформацията и възраждането, благодарение на способността си да сменя кожата си. Тя е символ на мъдрост и изящество. От друга страна, дървото носи енергията на растежа, обновлението и хармонията с природата.

А какво свързва Уон Бин, Со Джи Соп, Канг Джи Хуан, Чи Сонг, Ким Хи Сон, О Джонг Се, Ким У Бин, Ким Бом, И Джон Сок, И И Кьонг, Пак Со Джун, Шин Хье Сон, Юи, Джин Ки Джу, Юн До Джун, Чонг Йонг Хуа, Десонг, Сай, Такеру Сато, Масаки Окада, Мирей Киритани, Кенто Каку, Майк Анджело... освен, че са избрали актьорската професия newsm08...... Да, както може би сте предположили, всички те са родени в годината на змията Simple Smile.

Други известни личности родени в годината на змията са Си Дзинпин, Джон и Джаки Кенеди, Емануел и Бриджит Макрон, Тони Блеър, Индира Ганди, Жан-Пол Сартър, Стивън Хоукин, Бернардо Бертолучи, Джоан Роулинг, Алекс Фергюсън, Опра Уинфри, Вивиан Уестууд, Грейс Кели, Боб Дилън, Пиърс Броснан, Патрик Демпси, Ник Нолти, Ким Бейсинджър, Чарли Шийн, Сара Джесика Паркър, Хълк Хоган...

Предишните теми

Информация за сайтове свързани с азиатското кино и телевизия
Скрит текст:
Сайтове за азиатски филми и сериали:
Easternspirit
The stupid dreams
AvistaZ - торент-тракер
Rutracker - руски торент-тракер
Doramaland - руски торент-тракер
Doramax264
Masters-tb , Zamunda , Arenabg

Субтитри:
Subsource - английски
subsunacs, subs sab bz - български

Онлайн
viki - английски
iQiyi - английски
MyasiasnTV - английски
Dramanice - английски
Dramahood - английски
Kisskh - английски
Blitz Fansub - английски
Irozukusubs - английски
DoramaKun - руски
Doramatv - руски
Doramy club - руски
Vsedoramy - руски
Sugoideas - английски (тайвански драми)

Новини, информация, клюки:
Soompi
Dramabeans
AsianWiki
DramaWiki
HanCinema
My Drama List

Sign Exclamation За развитието на сюжета на даден филм или сериал се пише в спойлер!!!
Sign Exclamation Информация за допустимите размери на изображение, публикувано в мнение може да намерите тук!
Sign Exclamation Препоръчително е, ако слагате повече от две снимки в едно мнение да го правите в спойлер.

За подготовката на тази страница е използвана информация и снимки от Eastern Spirit, Stupid dreams, Soompi, AsianWiki, Allkpop, Koreaboo, YouTube, HanCinema и др.

# 1
Благодарности за новата тема!
Още нищо ново (за мен) не съм гледала, за да коментирам, но имам набелязани няколко заглавия за следващите дни

# 2
  • вятърничава
Шош, миналоседмичните 2 серии на Love Scout изгледани.
Освен всичко изброено от теб, също така научихме как да различаваме оригиналните маркови Wear Handbag от ментетата. Кво им е на ментетата,щом даже и експертите не могат да ги различат Joy И в този пожар, залагам си немарковата чанта,че красавецът секретар ще е замесен, таткото сигурно него е спасил и е .... И това ще е драмата в отношенията на ГГ, както и ще се появи бившата.Щото човек и добре да живее, бившите в сериалите винаги се връщат и то в най-щастливия момент. Но, няма да се отчайваме я, всичко ще е наред накрая, вярвам в това Stuck Out Tongue Winking Eye

2в1, както винаги ефектно начало на новата тема! Благодаря за труда!
Не обичам Animal Snake ,но щом са ни дали толкова съкровища ще ги преглътна.

# 3
  • MJF
Туп. Ей на , цяла нова тема има а аз заради един адаптор 2 дни без домашен нет. Пфу.

Охххо , каква змия. Често казано като отворих страницата и туй нещо леко ме стресна за миг Mr. Green. Ама загрях де , малко ли оплетени змийки видях в ютуб непосредствено преди нашата нова година. Smile

А и ето, по описанието ми звучи добре новата година. Пък и туй хем змия , хем дърво.

2в1 Hug за новата тема. Да си я изпишеме в мир и сговор.

bb6, ако се появи бивша ти ще си виновна Crossing Arms , само ги подсещаш тез knit
А за чантата се наложи да помисля/да се напъна. Признавам че аз съм кауза пердута за реклами. И съответно освен че има реклама на чанта , кола , телефон,.......само по себе си , аз в рекламираното въъъоообще не се вглеждам. Още повече че точно на кор-сериалния фронт съм виждала най-грозните чанти, и без пари в преобладаващата им част не бих ги взела , камо ли удостоила с място до мен. Та така. На вкус и цвят........Хич не са моето по много параграфи.

Преди адаптора започнах Мотел Калифорния , но не знам колко съм изгледала, забравих за 2 дни от яд.
Сега толкоз само от мен.
Преместих се.  С Electric Plug ooooh!

# 4
  • вятърничава
Не ставаше въпрос за реклама, а за експертите, които търсеше да наеме един от клиентите на шефката. Експерти, които да разпознават оригиналните маркови стоки (в слючая чанта) от реплики. Жената от пазара, която имаше ателие за поправки.

# 5
  • MJF
ooooh!
Сори, въобще не се сетих преди за този сюжет. Вярно че с такъв казус ни занимаха. То всъщност ми се губи как завърши? Дамата-майстор отиде ли да работи все пак за фирмата? Тя симпатяга.
Аз преди се сетих само за чантето на главната в деня в който спа у главния. Той нали го взе като се изнесоха на екс защото щерка му вече се прибира, а в асансьора пред двете деца и писателката нещо се завъртя като пумпал в чест на това чанте , за да попадне у гг. Чантоекшън някакъв имаше.

# 6
  • вятърничава
Дамата-майстор отиде ли да работи все пак за фирмата?
Да.

# 7
Бях си набелязала да гледам Hikari (2017), но не отговори на очакванията ми. Мрачна история, разказана скучно и протяжно. Мисля, че бих махнала към половин час от общата продължителност. Може би единственото наистина хубаво нещо във филма е актьорската игра на Арата, който както обикновено е на ниво, и особено на Ейта - неописуемо добър за мен в тази роля.

# 8
  • MJF
bb6, ясно, значи е .

Hikari не съм го гледала.

Аз като прочета/чуя "хикари" на японския фронт автоматично се сещам за 3 неща:
-Нашата Hikari Mitsushima
-Hotaru no Hikari
- японския минисериал- шидьовър в който гг работи в бутиков магазин за лампи. За всеки миниепизод имаше представяне на отделен дизайн осветително тяло. Иди се сети сега за името. ooooh!

Motel California
Изгледани наличните 4 серии.  На Lee Se-Young не знам за много назад но напоследък ѝ върви на сценарии снимани нон - стоп напред-назад във времето. Нещо което не от любимите ми снимачни похвати де. Гледам го Choi Min-Sooи не мога да се сетя от къде го помня по-точно. ГГ има общи черти с тези на ГГ в What Comes After Love

# 9

Hikari не съм го гледала.
Скрит текст:

Аз като прочета/чуя "хикари" на японския фронт автоматично се сещам за 3 неща:
-Нашата Hikari Mitsushima
-Hotaru no Hikari
- японския минисериал- шидьовър в който гг работи в бутиков магазин за лампи. За всеки миниепизод имаше представяне на отделен дизайн осветително тяло. Иди се сети сега за името. ooooh!

Motel California
Изгледани наличните 4 серии.  На Lee Se-Young не знам за много назад но напоследък ѝ върви на сценарии снимани нон - стоп напред-назад във времето. Нещо което не от любимите ми снимачни похвати де. Гледам го Choi Min-Sooи не мога да се сетя от къде го помня по-точно. ГГ има общи черти с тези на ГГ в What Comes After Love
Е, аз много исках точно него да гледам, обаче...
Всъщност Рос го е коментирала в стара тема и съм склонна да се съглася с нея.
Темата е мрачна, но благодатна, така да се каже. Травмите от детството и техният ефект в живота ни като възрастни. Според мен историята има потенциал, който не е използван. Ейта и Арата са герои. Прекрасно се справят въпреки всички слабости на филма.

# 10
добавям и още един сайт.

https://dramacool.bg/

# 11
  • вятърничава
И аз гледах Motel California 1-2 и много драма.Трябва ми още гледане, за да преценя и коментирам.

# 12
  • MJF
Lion no Kakurega  изгледан.
Bowtie
Последния епизод ми надмина очакванията и приятно ме изненада как завършиха историята и всички герои.
Малкия брат фен едно на батко си. Лъвчо с конкретни цветове училищна чанта. Тримката по своя път. А каката пазител на дома.
Ryota Bando ще го помня в тази роля.
Доволна съм от това заглавие. Satisfied

# 13
The Trauma Code: Heroes on Call
Вече наличен с всичките 8 епизода. Ju Ji Hoon отново на екрана ми newsm08, този път като лекар.

Похвалих Namib и го урочасах. Големи драми завъртяха в последните епизоди. Добре поне, че в края на 10-ти леко просветна, та се надявам в оставащите два до края да оправят нещата.

# 14
  • MJF
2в1, https://asianwiki.com/Kim_Sun-Young_(1976) виждам че е в основния каст и ми стана интересно какво играе този път тази скица. Smiley
Туй "around the world" поне става ли ясно къде е , че в напоследък се натрупаха кор-заглавия "със смешна география". Така да го кажа.

Общи условия

Активация на акаунт