Звездни компромати- 346 част

• 115 565
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
Според мен не. По-скоро за нови, неизгрели звезди, които тепърва искат да станат високо платени. Устроилите се вече не им се занимава с конкурси.

Ама пак магистралки.

# 346
  • Rock & Roll feeling ...
Анджелина с децата на излизане от ресторант в Ню Йорк

Скрит текст:

# 347
Колко са пораснали! 😍

# 348
Анджелина  май е чела темата, че и се възмущавате на ръцете и краката. Joy  Поправила се е.

# 349
Анджелина е хубава на тези снимки. Скриването на слабите ръце и изпъкналите вени много променя цялата визия.

Няколко пъти засичам черната Златка. Тя още ли е с онзи нейния Миро. Много изнервена ми се вижда, една дръпната, сецната... И е адски слаба на живо. Нищо общо с мускулестите снимки, които качва в мрежите.

# 350
  • Rock & Roll feeling ...
Още. Имат и детенце кръстено на него.

# 351
Няколко пъти засичам черната Златка. Тя още ли е с онзи нейния Миро. Много изнервена ми се вижда, една дръпната, сецната... И е адски слаба на живо. Нищо общо с мускулестите снимки, които качва в мрежите.

Тия дни четох някаква статия, в която се троскаше, че нямало да я видим булка (все едно на хората им пука). Миро май още си е женен за друга, може това да я напряга.Laughing

# 352
Аз пък бях чела някакво интервю на Златка преди време, в което тя се оплакваше, че жената на Миро не проявявала разбиране към тяхната любов Simple Smile Как може такова нещо ...

# 353
Аз пък бях чела някакво интервю на Златка преди време, в което тя се оплакваше, че жената на Миро не проявявала разбиране към тяхната любов Simple Smile Как може такова нещо ...
Joy ooooh!
- Искаш ли да сме гаджета?! Flutter Heart Eyes
- Искам, ама жена ми не ми дава... Mr. Green

# 354
Анджелина с децата на излизане от ресторант в Ню Йорк

Скрит текст:

Шайло колко е красива. Така, както е застанала, има точно стойката на Брад.

# 355
  • София
Кандис е потвърдила, че е бременна с второто си дете -

Скрит текст:

А през ноември дефилира за Victoria's Secret.
Леко си личи и там -

Скрит текст:

# 356
Добре, бе, оня ден имаше снимки на черната Златка без татуирания ръкав. Сега е с ръкав... Пуст Фотошоп ..

# 357
Много хубава бременна Кандис!

# 358

Ох не мога повече Joy

# 359
Добре, бе, оня ден имаше снимки на черната Златка без татуирания ръкав. Сега е с ръкав... Пуст Фотошоп ..
Има такива "ваденки", но не знам де, може и истински ръкав да си е направила, не я следя много. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт