Звездни компромати- 346 част

• 115 510
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Rock & Roll feeling ...
Подавам първа оставка. Аз дори не вярвах,че тези двамата са още заедно.
Да са им живи и здрави децата и щом като двойка са издържали толкова време, е сега, най-вече от тук нататък да са си заедно и да си ги гледат Two Hearts
Според мен са интвитро. Аз не вярвам,че целия светски елит,който възпроизведе близнаци е защото го има в гените ...

Това,което Николета прави с Николчето повече ме потриса от къдриците на малкото Халваджанче, при което мисля,че просто пазят традицията за 3те годинки.

Клипът на Мария, за на който му е интересно,понеже е споменат в темата. 
Разхвърляла се е голичка Марчето. Като бюст и дупе е секси, да имаше и едни крачета и ръст в добавка, а  устата й да не беше като изхвръкнало под налягане от морските дебри мекотело и "приземило" се  от раз на лицето й, цена нямаше да има.

# 466
  • София
Много се радвам за Анна и Енрике. Само недоумявам защо изобщо се правят изказвания, че може да са инвитро децата им. Някак тесногръдо ми звучат подобни коментари, все пак не сме в 19 век.

# 467
Как го разбираш ,че ти звучи тесногръдо ?  

Целя Холивуд се изпонароди с близнаци, колко обаче наистина имат ген за това и не са ги поръчали...
А дали има нещо лошо в " играенето на Господ"  е отделен въпрос.

# 468
  • Countryside

Целя Холивуд се изпонароди с близнаци, колко обаче наистина имат ген за това и не са ги поръчали...
Не разбирам изказването ти? Т.е. ин витрото според теб е игра на Господ? И хората с проблеми да си седят без собствени деца?
Иначе и аз имам подобно усещане, почти половината Холивуд е с близнаци, но да се изказваш все едно е нещо нередно наистина не е нормално.

# 469
  • София

Като са инвитро не се поръчват, а често така се получава, защото с оплождат повече яйцеклетки, за да оцелее поне един ембрион. Без играене на Господ средната продължителност на живота преди 100 години е била 35-40, а за който не може да има деца да не говорим.

# 470
Този път в коментара на Кактуса не виждам нищо ненормално или тесногръдо. Това са си приказки от край време. Нима една операция не е игра на Господ? Ако не трябваше да се заиграваме с такива неща, по-висши от нас или отколкото можем да разберем, щяхме да оставим човека без да се месим да си опитваме да му удължаваме живота. Също и от край време има една приказка: Всичко е Божа работа. Това колко деца ще имаш също се смяташе за Божа работа. Вече не е.
Аз само не мога да разбера за какъв ген говориш, Кактус. Не си спомням за броя на децата да отговаря някакъв ген.

# 471
Скрит текст:

Не разбирам изказването ти? Т.е. ин витрото според теб е игра на Господ? И хората с проблеми да си седят без собствени деца?
Иначе и аз имам подобно усещане, почти половината Холивуд е с близнаци, но да се изказваш все едно е нещо нередно наистина не е нормално.
Не. Първо хората с проблеми въобще не фигурират в коментара ми. Коментара ми е насочен спрямо хора,които могат да имат деца,но избират да си ги поръчат,защото искат близнаци,но нямат ген или защото искат да използват напредъка на науката да ги измоделират до колкото е възможно и т.н. . За мен това е "игра на Господ".
Предполагам и много обикновени хора,ако имаха достъпа и фин. възможност,биха избрали да си ги поръчат,защото сякаш се залага на по-сигурно... Та това е отделната тема и въпрос на лични разбирания.
Аз лично вярвам,че не е дадено на човек да разполага по този начин и дори да си поръчаш детето във възможно най-добрата комбинация от гени, не знаеш какво му се нарежда,там където не можеш да се разпореждаш.

# 472
Ако Курникова можеше да има деца/ без лекарска намеса/ нямаше да чака 16г да забременее и да се крие цели 9 месеца....Ясно е, че е имало проблеми, може и сурогатна майка да са ползвали. Но едва ли е каприз

# 473
  • София
Никой засега не прави ГМО деца, но не мисля, че някой би отказал възможността детето му да не боледува от неща като рак, например. И пак да кажа, не си ги поръчват близнаци, това е често при инвитро по други причини.

# 474
Абе, поръчват си ги. Защото се оплождат няколко яйцеклетки. Докторът казва: има два чудесни ембриона, дайте да имплантираме и двата за по сигурно. Те пък се захващат и двата и ето ти "близнаци", което пък не е лошо, но да не се лъжем, че Природата е толкова щедра, че масово раздава на звездните двойки близнаци. Това е, защото са някакви по-елитни представители на човечеството? Не! Просто имат повече възможности. Очевидно не е естествен тоя близнашки бейби бум.

# 475
За да се прекрати спора в зародиш отново казвам,че не съм визирала хора с проблеми,нито нея в качеството й на човек с репродуктивен проблем. Говоря за инвитрото,като каприз. И за мен има хора при които е така.

Цитат
Аз само не мога да разбера за какъв ген говориш, Кактус. Не си спомням за броя на децата да отговаря някакъв ген.
Генетичната предразположеност към това да произведеш близнаци. Нпр. съм чувала,че ако си близнак се предава през поколение . Не съм запозната със зависимостите,но с една дума не всеки може да има от раз близнаци.

Никой засега не прави ГМО деца, но не мисля, че някой би отказал възможността детето му да не боледува от неща като рак, например. И пак да кажа, не си ги поръчват близнаци, това е често при инвитро по други причини.
Разбирам,това което казваш,но аз правя разлика между това да отидеш и да си поръчаш спец. близнаци,защото искаш с една бременност да износиш 2 и те да се получат като страничен ефект на самото инвитро.
При кой как е не знам, коментарите не са ми насочени към хората с проблеми.

# 476
  • София
Кактус, повечето хора не искат близнаци, при инвитро така се получава. Лили е обяснила защо, аз също по-горе. Застраховка е, за да се задържи поне един. Инвитрото си е тежко преживяване. Виж за поръчване и купуване можем да говорим при наемането на сурогатни майки, за да не се мъчи оригиналната. Другото си е гадост, стимулации, хормони.

# 477
Бoяна, разбирам и не казвам нищо към хора,които имат репродуктивен проблем и близнаците са се получили, в резултат на страничен ефект.
Реално ние не знаем при кой е проблем и при кого каприз.

# 478
  • София
Реално и ти не си светила на Курникова как е забременяла.

# 479
Е ?

Общи условия

Активация на акаунт