Звездни компромати- 346 част

• 115 459
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Много бебета, много нещо. Много работа са свършили тези хора през 2017, браво!

# 586
  • Once there was a Hushpuppy...
Пуснах си записа от интервюто на онова недоразумение мис Плеймейт при Славчо.  Освен, че се тикосах докато я гледам как на всеки 30сек. си оправя деколтето и се мята по диванчето, като на жарава си затвърдих и аз мнението, че много грозните жени имат нужда да ги дават по телевизора. И да обясняват колко са красиви, как са недооценени, колко сме злобни всички и как са жени с претенции🙄 И така, с две думи новата мис Плеймейт е красива и с претенции жена.

# 587
Много се радвам за Анна и Енрике. За Ева пък още повече. Да не забравяме, че бебета очакват още Криси Тейгън и Джон Леджънд, Дуейн Джонсън, Кейт разбира се  и май пропускам някой Rolling Eyes

Ана Иванович и Бастиан Швайнщейгер също очакват наследник.

Кейли Куоко имам чувството, че постоянно се сгодява, жени и развежда.

Много хубава новина за Ева.

Жизел Бюндхен за японския "Vogue".
Скрит текст:

# 588
  • I want it all and I want it now.
Бейби бум.😆      Жизел е много хубава.

# 589
  • София

Дано им се разминават термините, че ще се пощурим тук Joy

# 590
Супер е да се раждат повече дечица, само така! Simple Smile

# 591
Пуснах си записа от интервюто на онова недоразумение мис Плеймейт при Славчо.  Освен, че се тикосах докато я гледам как на всеки 30сек. си оправя деколтето и се мята по диванчето, като на жарава си затвърдих и аз мнението, че много грозните жени имат нужда да ги дават по телевизора. И да обясняват колко са красиви, как са недооценени, колко сме злобни всички и как са жени с претенции🙄 И така, с две думи новата мис Плеймейт е красива и с претенции жена.

Ми така е, милиарди се изнесоха, останахме само злобните! Bowtie
Мен той ме издразни - видиш ли Мис България му гостувала преди това, та можел да оцени красивата жена, нещо от сорта...

# 592
  • където ми харесва
Мислех,че те са от сурогатна майка на принципа на първото?
И това не я прави тяхна майка ли?

# 593
  • Rock & Roll feeling ...

Ми не я .Дори не виждам кое точно за теб я прави тяхна майка... Че е приятелка на баща им ?
Роналдо си планува деца и ги осъществява от сурогатна майка,а грижата за тях поема неговата майка, без значение коя му е гадже. Паралелно с това една от текущите му приятелки също забременява и ражда детето. Това,че моментите се застъпват,не значи,че се е посветила на трите бебета, нито пък и е длъжна.

# 594

Не. В конкретния случай.
Роналдо умишлено си поръчва деца без майка. Текущата ще е майка само на биологичното. Ще "гледа" всичките (колко 3-4 години?), докато се разделят с Роналдо. След това ще разделят правата върху биологичното, а другите отново ще са без майка.
Сурогатно износените деца имат майка тогава, когато са поискани от двама родители - майка и баща.

# 595
Премиерата на "The Greatest Showman" в Австралия. Зендая е с много интересна рокля.
Скрит текст:

# 596
Тоя Кристиян така и не разбрах момче ли иска да е или момиче..

https://www.instagram.com/p/Bc66quzFrI9/

# 597
Красива, щастлива Ева  Heart Eyes "Pure Happiness  Simple Smile "
Скрит текст:

# 598
  • София
Катрин Хейгъл споделя история и снимки около раждането на сина си точно преди една година 😊
https://www.instagram.com/p/Bc7tICChk4y/

# 599
Хари и Мегън и само тя
Също Уилям и Кейт ,
 Шарлот и Джордж
Ken след химичен пилинг
Моли Симс
Линдзи Лоан
Кая

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 07:16 от Mирa

Общи условия

Активация на акаунт