Звездни компромати- 346 част

• 116 486
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Попаднаха ми разни анонси за нови видеа на видната влогърка Ирини и се зачудих какво ли се случва с бившия й мъж?  Thinking Оставам с впечатлението, че децата са изцяло със семейство Опусомови. Не че това също не може да е добре режисирано представяне "за пред другите" де.  Rolling Eyes

# 76
  • о`майна лунна нощ е
Оперирали са успешно победителят в Евровизия. Дано се възстанови скоро.

http://www.24zdrave.bg/Article/6603635

# 77
  • На топло
Децата на Анджелина пак облечени с мърляви и измачкани дрехи 😐
http://m.spletnik.ru/buzz/baby/79705-andzhelina-dzholi-svodila-d … shinyy-rynok.html
Тази жена е пълно куку и тук не става въпрос да ги облича във Версачи и Кавали. Може да ги научи на малко стил и усет за красиво. Сигурно няма време да се занимава с тях и ги е оставила на самотек.

# 78
Нищо им няма на децата. Wink
В Щатите не си дават много зор да изглеждат като на черен килим в ежедневието си.

# 79
Чак пък мърляви...

# 80
Значи все пак е с болно сърце, португалеца, какъв дебат се зафори тогава - е ли, не е ли?! Дано да има още много дни пред себе си, аз харесвам музиката му.
И аз имам смътен спомен, че Виктория е била дебеланка, макар да ми е трудно да си го представя. И понеже в техния дом не мога да повярвам, че влизат въглехидрати, се учудвам как са изтървали детето. Вероятно не съм права, но си ги представям под строг контрол цялата фамилия.

# 81
Сигурно са намесени бабите Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 82
Анджелина е облякла децата, съобразявайки се с целта на разходката им- водила ги е до битака.  Wink

Сигурно са намесени бабите Stuck Out Tongue Winking Eye.

Joy Joy Joy

Комплексът на Виктория Б. относно нейната усмивка също идва от детството и явно кофти съученици.

# 83
Много са красиви и сладки децата на Анджелина. Не са мърляви, просто не са издокарани като д-р Енчев или пък като принц Джордж, който все пак си е принц. Напълно нормални деца. Мен пък ме дразни напънът в България все на детето да се вижда някоя табелка, я Емпорио джуниър, я Бърбъри.

На Виктория и Дейвид също харесвам поколението. Правят впечатление на възпитани деца.

# 84
Скоро като прибирах детето от градина и едно момченце от неговата група ми посочи маратонките си и ми вика - виж какво пише тук.Скоро навършиха 5. Егати и чудото.

# 85
http://m.dir.bg/life/news/26677537/
Саня Борисова и Ники Илиев се били разделили.
Мернах го в Мармалад, видя ми се много отслабнал, смачкан на вид и точно толкова бездушен като жена си. Чак се зачудих как е успял да се превърне в нея...

# 86
  • Варна
Николета с Биляна Дол
Скрит текст:

# 87
Николета с Биляна Дол
Скрит текст:

Коя е Николета и коя- Биляна? Ега си и клонингите.  ooooh!

# 88
И що трябва да се снимат сякаш те двете спят една с друга? Thinking

# 89
И що трябва да се снимат сякаш те двете спят една с друга? Thinking

Ами те спят една с друга... чрез посредник. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт