Звездни компромати- 346 част

• 115 570
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Понеже вече няколко пъти го чета това тука, откъде е тази убеденост, че Лорънс се е възползвала от Харви?
Има някаква официална информация, че му е била метреса ли?

# 331
  • Sofia
Гледам при Слави новата плеймейтка,грозота и простота в изобилие ...Scream

# 332
Отвратителна е. Като магистралка.

# 333
  • Sofia
Прилича ми на траверс от мааалата,и май беше пияна

# 334
Харесва ми Слави, как леко ги пуска по пързалката. Гледах му и интервюто с Мис Бг.

# 335
  • Варна
Да не се притеснявате за Марчето-има си нова кола Grinning
Скрит текст:

# 336
  • Rock & Roll feeling ...
Това от пътуването в Дубай ли :v

Като гледах българо-македонката във " Втори План"  все едно слушах Мария по някои въпроси. Как  не се е усетила по-рано какъв оазис за безвъзмездни финанси се крие в Дубай...

# 337
Дубай да не би да е арабският Ибица? Секстуризъм за арабелите.

# 338
Абе даже повече и от Ибиса. А парите са някакви огромни,опасностите също. Но ако нямаш морални задръжки да  си българска държанка,сигурно ще ти е по-добре заплатено да си дубайска.

Цъкнах в инстаграма на Марчето, ето как се презентира нова кола Joy Joy Класа,какво да правиш...

видео 1
видео 2

# 339
Тази Мария е абсолютна селска пръчка. Да им се чудиш на акъла на мъжете, които се хващат с такова чудо.

# 340
Хич не им се чудя. Мъже,които искат яко пукане на панели и дисплеи ( и голяма част от себестойността им за тях самите се изразява в това ) и жени,които нямат нищо против да служат за това и даже си вживяват някаква стойност на това положение.
Нелепи са за хора,които изначално имат друг стандарт в разбиранията,но помежду си са си баш едни за други.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 02:30 от Летящ Кактус

# 341
Кандис е бременна с второто си дете.

# 342
Роклята на Мария ми харесва. Не и русия цвят.
Някой знае ли каква е ?

# 343
Отвратителна е. Като магистралка.
Аз много не съм наясно. Но този кОнкурс не е ли точно за магистралки, но по високо платени. Елита на магистралките?

# 344
Според мен не. По-скоро за нови, неизгрели звезди, които тепърва искат да станат високо платени. Устроилите се вече не им се занимава с конкурси.

Общи условия

Активация на акаунт