Звездни компромати- 346 част

• 115 524
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Мале Shocked кой е гримирал Алекс и Мария за финала на Х-фактора?! Изглеждат потресаващо! Joy ooooh!

# 391
Май и роклята на Алекс доста грозно се набира на талията й.

# 392
  • София
Мале Shocked кой е гримирал Алекс и Мария за финала на Х-фактора?! Изглеждат потресаващо! Joy ooooh!

Аз се питах и кой ги е облякъл.

# 393
Криско изглежда най - добре почистен и гримиран. Тоя кой беше newsm78, онзи с дисплеите и панелите ли  newsm78.

# 394
Точно с мъжа ми се чудехме същото...

Гледам напред сте коментирали Тити, Гери-Николки и т.н. Ами на какво да се научат като и продуцентите ги стимулират в тази посока. Ето и групата - деца на по 14-15 г. с високи токове и як грим. Дъщеря ми е 1 г. по-малка и не мога да си я представя в този вид Hands Thumbsdown

# 395
  • Once there was a Hushpuppy...
Наистина изглеждат много зле в грима Раева и Игнатова.
Лилаво червило мразех и като момиче, и сега ми е крайно противно... Sick
А, Игнатова е само жили...

# 396
Раева пък компенсира. На катове, чак ластиците на бикинажа и личат. Огледала нямат ли тия хора.

# 397
  • Rock & Roll feeling ...
Точно с мъжа ми се чудехме същото...

Гледам напред сте коментирали Тити, Гери-Николки и т.н. Ами на какво да се научат като и продуцентите ги стимулират в тази посока.
Така е. Продуценти на Антилопка са Кико Кирилов - режисьор на Капките, Фактора, май и Господарите, не знам дали е рода с Халваджан, заедно с Криско имат мисля компания. Продуцент на Дара е Саня, а на Гери-Никол- техните.

# 398
  • София
Раева пък компенсира. На катове, чак ластиците на бикинажа и личат. Огледала нямат ли тия хора.

Не е от сланинки, материята на роклята се набира кофти. Но през целия сезон имаше едно напрежение между двете, незнам дали е режисирано...

# 399
  • София
Джони Деп с Джей Ло

Скрит текст:

# 400
Хахахха, много ми е забавно когато някоя дама като Марчето парадира с як автомобил, представяйки го за собствен, докато спонсорът не реши да си го прибере обратно и да я изрита като мръсно коте.
Тя този филм го е гледала няколко пъти. А Годжи има момиченце, Цвета се казва.

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 23:32 от Шушон

# 401
Годжи ?  Да му е живо и здраво Simple Smile От кого е ? Има 25г. + разлика с братята си ...

Шайло, най-красивото бранджелиново дете Heart Eyes

Скрит текст:

# 402
  • София
По темата за Антилопата - не знам дали защото Криско е продуцент, но забелязвам, че Тита пее  точно като него като стил, имам предвид като глас, звук и т.н. Едно такова късо изразяване на думите и определен акцент, специфично произношение, дали се сещате какво имам предвид  Laughing
Та не знам това нов тренд ли е и на кого го дължим - на Криско ли или като цяло на този стил, то не е музика като музика, ми чекнеж някакъв... Пф, и аз одъртявам. Иначе Криско има нелоши неща, например това:
https://www.youtube.com/watch?v=8-9aQ6eSPS8

Четох някъде, че Григор Димитров би избрал Джони Деп да го изиграе в биографичен филм. Повечето тенисисти посочили Лео ди Каприо, Брад Пит и Уил Смит.

# 403
По темата за Антилопата - не знам дали защото Криско е продуцент, но забелязвам, че Тита пее  точно като него като стил, имам предвид като глас, звук и т.н. Едно такова късо изразяване на думите и определен акцент, специфично произношение, дали се сещате какво имам предвид  Laughing
Абсолютно се сещам за какво говориш. Това " накъсване на фразата"  напълно смятам,че е повлияно от Криско. Наблюдавам го и при Мария, пак в песен правена от него видео
И Камелия е забелязала типа на изговаряне на фразите на Гери-никол и Тита и закръжяла около него в новата си песен видео

# 404
Чета литературните ви анализи и толкова се радвам, че нямам ни най- малка представа за какво иде реч!!!  Peace От споменаваните имена само Криско го знам кой е, ама това е защото е съсед на близки приятели и бивше гадже на мацка, с която ходехме при един и същ фризьор, оп... коафьор, извинете.

Общи условия

Активация на акаунт