Звездни компромати- 346 част

• 115 509
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Нищо невероятно красиво не намирам в Шайло, както и в другите деца на Анджелина. Деца като деца.

# 406
Иайла Бакалова бременна?
http://www.bgdnes.bg/Article/6617262

# 407
  • София
По темата за Антилопата - не знам дали защото Криско е продуцент, но забелязвам, че Тита пее  точно като него като стил, имам предвид като глас, звук и т.н. Едно такова късо изразяване на думите и определен акцент, специфично произношение, дали се сещате какво имам предвид  Laughing
Абсолютно се сещам за какво говориш. Това " накъсване на фразата"  напълно смятам,че е повлияно от Криско. Наблюдавам го и при Мария, пак в песен правена от него видео
И Камелия е забелязала типа на изговаряне на фразите на Гери-никол и Тита и закръжяла около него в новата си песен видео

Да, това имах предвид, как си личи при Камелия новата мода.. 

# 408
  • Варна
Гери-Никол
Скрит текст:

# 409
Като гледам какво щастие е изписано на лицето на Гери Никол, толкова празничност лъха от тази снимчица! 💖💥
Happy holidays! 😁 🎅 😁
Досущ Тенекиения дървар от Вълшебникът от Оз. Той нямаше сърце ли, че не помня?

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 12:16 от ~Lily~

# 410
Като гледам какво щастие е изписано на лицето на Гери Никол, толкова празничност лъха от тази снимчица! 💖💥
Happy holidays! 😁 🎅 😁
Досущ Тенекиения дървар от Вълшебникът от Оз. Той нямаше сърце ли, че не помня?

Май той Joy

# 411
Ужасно издължено лице с обработка на снимката, не мога да повярвам, че се харесва в този вид.

# 412
# 413

Толкова много фотошоп! Глория се е направила на 18 годишна.

# 414
Как искам и аз да мога дам куфарчета с милиони на най-близките си приятели като Клуни...  Thinking
https://lifestyle.framar.bg/%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B6 … 0%B5-%D1%81%D0%B8

# 415
Аз не съм загрижена за Мария. Тя доказано си намира винаги подходящи партньори. И на 60 да е, ще забие някой 80 годишен милиардер Simple Smile

А унижението, което понася всеки път, когато я изритат ?

Гущеров не я е изритал . Мария е ужасна с руса коса ,толкова да не и отива. Sick

# 416
  • Пловдив
А какво е направил Гущеров?

# 417
  • Rock & Roll feeling ...
Новият семеен портрет на Кеймбричови :
Скрит текст:
Шарлот ми е голямо маймунче  Grinning

# 418
  • София
Вероятно най-любезно я е помолил да напусне дома му.  Wink И нито веднъж не я е нарекъл "боклук".

# 419
  • Пловдив
Вероятно най-любезно я е помолил да напусне дома му.  Wink И нито веднъж не я е нарекъл "боклук".
Съмнявам се.

Общи условия

Активация на акаунт