Звездни компромати- 346 част

• 115 523
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Да, отзад на прасеца. Но изглежда наистина странно Simple Smile

# 376
Да не се притеснявате за Марчето-има си нова кола Grinning
Скрит текст:

После пак ще реве в някое предаване, че са я свалили от колата. Голяма смешка е !

# 377
Тя Марчето ще ѝ трябва и стълбичка да се качи в този автомобил, ама пусто - нали завиждамИ...

# 378
  • София
Хахахха, много ми е забавно когато някоя дама като Марчето парадира с як автомобил, представяйки го за собствен, докато спонсорът не реши да си го прибере обратно и да я изрита като мръсно коте.

# 379
Аз не съм загрижена за Мария. Тя доказано си намира винаги подходящи партньори. И на 60 да е, ще забие някой 80 годишен милиардер Simple Smile

# 380
Значи, сега гледах за антилопата, защото всеки говори за тая песен.. ми, какво да кажа? Става все по- зле положението.. или аз остарявам все повече. Тая антилопа на колко е години?

# 381
  • Rock & Roll feeling ...
На Марчето колата,ако е нейна и ако е нова,може и да е от Дубай. Бълха ги ухапала тях.

PeacockLove, антилопата е 99 набор .

# 382
Мисля, че и трите грации (Гери, Дара и Тита) са на една възраст около 18-19, ама може и да се бъркам. Но в никой случай няма да отворя гугъл заради тях. Не остаряваш, цинични и просташки са им текстовете на псевдомузиката.

# 383
  • Пловдив
Аз не съм загрижена за Мария. Тя доказано си намира винаги подходящи партньори. И на 60 да е, ще забие някой 80 годишен милиардер Simple Smile
А това не всеки го може😁 Добре и е като я гледам , не и пречи😁

# 384
А в клипа аз ли се лъжа или герой си е самата Тита? Двете момичета са ми абсолютно еднакви... Ако е така, какво ли иска да ни каже лирическата героиня - толкова си се кефи, че иска да си посегне ли? Rolling Eyes

# 385

А унижението, което понася всеки път, когато я изритат ?

# 386
Уффф, ако питаш мен, не мога да отговаря на тези въпроси. Дори предпочитам да не разсъждавам точно над тези творци какво са искали да кажат.

# 387
А, риторично си питам и отговор не искам Joy наистина е безумно.

# 388

А унижението, което понася всеки път, когато я изритат ?
Това е дама все пак-щом са я изритали,значи просто не разбират!

# 389
Значи, сега гледах за антилопата, защото всеки говори за тая песен.. ми, какво да кажа? Става все по- зле положението.. или аз остарявам все повече. Тая антилопа на колко е години?
Изумях, и аз остарявам  ooooh! Едно време метафорите бяха по лицеприятни - цепваха се дънки, разни сини прашки  ooooh!
Марчето как стига педалите на тоя танк  newsm78. Сигурно и възглавничка слага, за да вижда над кормилото  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт