Звездни компромати- 346 част

• 115 480
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
Мен сурогатното майчинство ми идва в повече в случаи като с Алла П. например. Станала на не знам си колко години и си "поръчала" деца.

# 481
Според мен не е случайност близнаците не само защото оплождат повече яйцеклетки и ги имплантират. Почти всички имат момче и момиче близнаци, което е рядкост.

# 482
Хората започнаха генетичен скрининг да правят и да избират не само пола, но и цвета на очите и косата на децата си, вие за едно инвитро спорите. Simple Smile

# 483
  • Пловдив
Ами аз също бих си поръчала. Имам три момчета, произведени по естествен път. Искам и момиченце. Ако имам възможност бих си поръчала момиче за 4-то.

# 484
  • където ми харесва
И да са им инвитро децата-голяма работа. Нали са им живи и здрави, това е важното.
Гледам На кафе от няколко дни. Зачудих се, защо всички репортерки на Гала са толкова грозни?!

# 485
Вероятно е въпрос на пари, но ще споделя от личен опит как е в България. Тъй като правех доста ранни аборти заради счупено рамо на хромозома, ми предложиха ПИД. Тъй като тогава беше 3000 лева за два ембриона само диагностиката, а трябваше да се изкарат примерно 20 ембриона, попитах веднага дали мога да избирам пол и външни белези. Също така веднага категорично ме отсвириха. Можеше обаче да се селектират на база определени генетично заложени заболявания, като някои видове рак в късна възраст например. Така че поне тук, на мястото, където аз се консултирах, водещ беше хуманният фактор.

# 486
  • Once there was a Hushpuppy...
Честити да са им бебетата на Курникова и Иглесиас, много се радвам за тях.
Най-после да се появи бременност в темата ни, която да не ми се е сторила, като проточила се поне година🙄
Държат рекорд за "Вчера си легнахме и нищо ни нямаше - днес ставаме с кафето и хоп, посрещнахме близнаците".
Да са им живи и здрави!

# 487
  • Пловдив
Вероятно е въпрос на пари, но ще споделя от личен опит как е в България. Тъй като правех доста ранни аборти заради счупено рамо на хромозома, ми предложиха ПИД. Тъй като тогава беше 3000 лева за два ембриона само диагностиката, а трябваше да се изкарат примерно 20 ембриона, попитах веднага дали мога да избирам пол и външни белези. Също така веднага категорично ме отсвириха. Можеше обаче да се селектират на база определени генетично заложени заболявания, като някои видове рак в късна възраст например. Така че поне тук, на мястото, където аз се консултирах, водещ беше хуманният фактор.
Ако можеше да предложиш 10 пъти повече, 20 пъти повече, 100 хиляди, 300 хиляди, мислиш, че все още щеше да бъде водещ хуманния фактор? При всички лекари навсякъде? Въпросите са риторични. Някои хора могат да ги предложат тия пари.

# 488
Ако баба беше с мъде, дядо щеш' да бъде. И да, както започва поста ми, "вероятно е въпрос на пари". Споделих моят личен опит по топика. Твоят какъв е? Освен разтягане на локума?

# 489
Ами аз също бих си поръчала. Имам три момчета, произведени по естествен път. Искам и момиченце. Ако имам възможност бих си поръчала момиче за 4-то.

Имам познати с обратния случай. При две момичета, при нова бременност правят ранни изследвания за пола за да може ако пак е момиче да го абортира. Това за мен е нехуманно. И против естествения подбор. Удобно е да, но не е етично.

# 490
Отвратително е. Кой им гарантира после, че ще имат момче изобщо някога?

# 491
  • Пловдив
Имам познати с обратния случай. При две момичета, при нова бременност правят ранни изследвания за пола за да може ако пак е момиче да го абортира. Това за мен е нехуманно. И против естествения подбор. Удобно е да, но не е етично.
Ето, аз съм от обратната страна на барикадата и бих го направила.

# 492
  • ВАРНА
 Вероятността рязко нараства,ако бъдещата майка отиде на почивка сама.

# 493
  • Rock & Roll feeling ...
Sick

Да искаш да си поръчаш дете не ме учудва, да искаш да си поръчаш от определен пол защото имаш само от единия 2-3 деца, още по-малко. И го разбирам.
Но да имаш деца, да си усетил какво е чувството и да си готов да убиеш нероденото си дете,само защото е отново от пол който се повтаря... Ходи се кастрирай някъде.

# 494
Кой са десетките звезди с близнаци?

Анджелина, Бионсе, Дж.Лопез, Марая Кери и сурогатните(изписвам го така, защото в случая 100% има някакъв вид лекарска намеса) на С.Дж.Паркър...?
Общото при всички е, че са родили на "стари" години и е напълно възможно да са се появили трудности за нормално зачеване. Един вид застраховка са направили лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт