Звездни компромати- 346 част

• 115 453
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Rock & Roll feeling ...
Шведското кралско семейство се разписва с доста естествена коледна картичка. Повече ми допада от на англичаните,въпреки че са по популярни.
Скрит текст:

Гала и Стефан откриват предаването със замеряне със снежни топки. видео Откакто Мари учи ПР, Гала се изявява с разни привличащо вниманието неща.

# 526
  • До сърцето...
Май не каза какъв е по народност, но каза, че не е в България и общуват чрез съвременните методи за комуникация...
На Червенкова младежа си е българин, сливналия, джудист, но е получил покана за обучение през 2013 от Нихон Дайгаку (Японски университет) да тренира и да се подготвя в Токио. Тази година би трябвало да завърши обучението (което е общо 4 год)., така че скоро препятствията за любовта им ще паднат, ако момчето не остане да учи още де.

Що си падат по зрели жени тия спортисти, не знам. И Стъки е от тия, гледам на Деси (дето ще ражда) също изгората е боксьор...

# 527
  • Rock & Roll feeling ...
От гостуването на Ваня в " Папараци" се разбра,че живее в дубай и май е арабин Thinking

# 528
Разбрах, че нашето Деси, ще ражда по празниците.
Кое е *нашето Деси *? Радева? Банова? И по кои точно празници?   Laughing

И двете имат мераци.  А за нас ще е празник.

# 529
Що си падат по зрели жени тия спортисти, не знам. И Стъки е от тия, гледам на Деси (дето ще ражда) също изгората е боксьор...

Май за пари.

# 530

Май за пари.

Е къде сравняваме Юлиана Дончева с Червенкова? Кон с магаре.

# 531
  • До сърцето...
От гостуването на Ваня в " Папараци" се разбра,че живее в дубай и май е арабин Thinking

На снимката от статията (постаната по-горе) е снимана с Даниел Дичев.
Сега погледнах пак - даже името му е споменато.

Е къде сравняваме Юлиана Дончева с Червенкова? Кон с магаре.

Не сравняваме двете жени, а възрастовата разлика между спортист и неговата изгора.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 22:41 от Радика

# 532

Радева, ако се научи да си обуздава емоциите, би и било не малък плюс,

Направо е наложително.  Peace

# 533

Май за пари.
Доста по - улегнали сме. Имаме идеална финансова дисциплина. А и знаем как се върти крехко агнешко на чеверме. hahaha hahaha

# 534
Значи тя и дъщеря й имат гаджета на една и съща възраст. 😄 Ее, не мога да го повярвам. Толкова ли да е изперкала Ваня?!
Никога не е късно да станеш за резил.

А, има време. Може да забременее от него, що не?

# 535
  • Sofia
Ева Лонгория е бременна, в 4 месец, очаква момченце. Потвърдено от нейния говорител.

# 536
Страхотна новина. Много я харесвам.

# 537
Браво за хубавата новина! И аз много я харесвам Heart

# 538
Браво за Ева!

# 539
Оо, наистина страхотна новина за Ева. Много се радвам. Голям почитател съм и от Отчаяни съпруги още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт