Звездни компромати- 346 част

• 115 512
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Точно към това се стреми продуцентката му - да е безполово същество, някаква корейска мода ли беше, има си и име. Нали се сещате, че не той си определя пола на този етап, а екипът му.  Crazy Всичко е за пари.

# 616
Аз лично много го харесвам. На моменти ми идва малко дечко, но от цялата пасмина новоизлюпени "звезди", печели симпатиите ми определено.

# 617
# 618
  • София
Палтото на Мелани Грифит е страхотно Heart...жалко че съм ниска и вече не нося дълги палта Angry

# 619
  • Варна
Ирини
Скрит текст:

# 620
Яко арт! Половината лице е минато с белина на 120% градуса Crazy

# 621
И Клои Кардашиан е потвърдила, че е бременна.

# 622
  • София
Дейвид и Бруклин Бекъм на сватбата на брата на Виктория https://www.hellomagazine.com/celebrities/2017122144958/the-beck … s-family-wedding/
Бруклин ми се струва поразхубавил се Simple Smile

# 623
Маги Желязкова /пардон - Сидеров/ се чекне в Доминикана, където е на почивка
Скрит текст:

И любимият и по шортаци
Скрит текст:

# 624
  • Варна
Маги-то е точно като маймунче, особено на втората снимка.

# 625
  • Бургас
Маги за мен има съвършено тяло, друг е въпроса, че фотосите са леко казано .... хммм  Thinking
И Клои Кардашиан е потвърдила, че е бременна.
а по този повод да ви питам за нашата "известна с това, че е известна" Николета - потвърди ли се слуха от лятото, че е бременна от мъжката кифла НМ

И една жена, която не остарява като виното, а е само на 46  #Crazy

# 626
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нищо ѝ няма. Просто е напълняла. Като отслабне 10- 15 килограма, ще свали и годините

# 627
За годините си изглежда екстра без да си е наблъскала по лицето разни вещества. Даже 10 кг ако свали, още по сбръчкана ще изглежда. Може би по- малко, около 5 6 кг.. Но няма нужда, на мен и така ми харесва.
Тук сме свикнали да гледаме около 50 - 60 г с много корекции и филтри, и ми струва сме изгубили представа как изглежда в действителност жена към 50- те г.
Е, разбира се, има и изключения!

# 628
На мнението на Билян@ съм. Като видим нормално остаряла жена, вече ни се струва бабичка, сравнена с мумифицираните жени от списанията. На живо малко дами изглеждат добре като J.Lo., но при нея може би е и ген.

И аз много харесах палтото на Мелани Грифит!

# 629
Идеалния пример как пушачките сами се загрозяват. Бръчките около устата й слагат 20 години отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт