Звездни компромати- 346 част

• 115 436
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Малко самотна е снимката на Вергов.

# 646
Много, много хубава снимка на Вергов. Помня го от Той и Тя сериала, еми сега няма нищо общо, там кифлееше, то и сериалът не предразполагаше към нещо друго, освен напъни за хумор и лигавене. Права ще излезе плеймейтката, която се показа в пълния си резил при Слави, че мъжете не остаряват, а отлежават, хехе..
Относно квалификацията 'сексимвол' за Блатечки и Карамазов, могат само да му дишат прахта на Вергов.

# 647
"... Навсякъде, където се появят заедно, двамата сияят като ученички... "
Журналисти... 👏 Joy

# 648
  • София
Аз пък съм съгласна с Яна. Изглежда някак лелчесто. Може би бих й дала 10 години отгоре

Според мен кожата й е състарена преждевременно.  Има бръчки като на по-възрастна жена и по деколтето също следи на остаряване. 

# 649
  • София
Малко самотна е снимката на Вергов.
Това и иска да покаже. Текстът към снимката е- "Когато си имал среща преди 30 мин. и се чудиш, дали да пиеш още една или направо да си ходиш."

# 650
Ехх, що не го е налазила някоя бг-мама?! Joy

Аз пък съм съгласна с Яна. Изглежда някак лелчесто. Може би бих й дала 10 години отгоре

Според мен кожата й е състарена преждевременно.  Има бръчки като на по-възрастна жена и по деколтето също следи на остаряване. 

И аз допреди 4-5 години изглеждах много младолика и никой не ми даваше годините, но напоследък ми се струва, че застарявам бързо и грозно Weary Че сигурно вече ми дават и някоя друга годинка върху реалните Sob

# 651
Официалните годежни снимки на Хари и Мегън. Изненадах се от избора на фотографа, но одобрявам.
Скрит текст:

И Люк Еванс показва тренирано тяло. Кифльо.  Mr. Green
Скрит текст:

# 652
  • София
Много хубави снимки на ХариМегън.
Неприятно ми е да го кажа, но много си отиват. И изглеждат влюбени наистина. Интересно.

# 653
Хари ми беше доста грозноват преди време и изобщо не го харесвах, но напоследък е Heart Eyes Предполагам, че е заради брадата. Много ми е хубав, направо съм влюбена в него Grin

# 654
Всички сме влюбени в Хари, откакто се сгоди!

# 655
Някъде мернах, че рокличката на Мегън за годежните снимки струвала 64000 паунда! Dizzy Face Thinking Не съм сигурна, че запомних, но ако беше само 6400 нямаше толкова да се впечатля, мисля. Rolling Eyes
Ми аз не съм влюбена!

# 656
Всички сме влюбени в Хари, откакто се сгоди!
Без мен, никога не съм го харесвала и така си продължава.

Динко и Дебора били гаджета. Пак ще я пребият.  Rolling Eyes

# 657
Динко и Дебора били гаджета. Пак ще я пребият.  Rolling Eyes
Въййй! Dizzy Face Динко е катил, ама в случая ще кажа "горкият Динко!". Grin

Сватбата на Владо Данаилов
http://m.dir.bg/life/news/26714286/

# 658
  • София-Младост
Някъде мернах, че рокличката на Мегън за годежните снимки струвала 64000 паунда! Dizzy Face Thinking Не съм сигурна, че запомних, но ако беше само 6400 нямаше толкова да се впечатля, мисля. Rolling Eyes
Ми аз не съм влюбена!
според сп. Ева е 56000 паунда 😀

# 659
Ем Stuck Out Tongue Winking Eye пак съм запомнила някакви хиляди... Хич не гледам цени, начи! Grin

Общи условия

Активация на акаунт