Звездни компромати- 346 част

• 115 430
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Не намирам подходяща дума за подобна показност и толкова хиляди за една рокля.

# 661
  • при моите любими
Вчера гледах Блатечки в театрална постановка. Така се е учичил. С едно шкембе, бузи. Много, много се е отдалечил от сексимвол.

# 662
Той, всъщност никога не е бил! Ама е пример за това, как една лъжа, повторена 100 пъти, се превръща в истина...

# 663
  • Once there was a Hushpuppy...
Точно така! Това да пушиш цигарата с премрежен поглед по кожено яке и тесен панталон всеки го може. И моя мъж да ви го покажа така,  на сексимвол бие Peace Пък е и по-висок!
Пфуу, аман от "сексапила"   на Блатечки..

# 664
Уили отклива на молбата на малката Миранда :  видео

И последвалите реакции в мрежата :
Скрит текст:

Миранда е велика Simple Smile Благодаря, че го сподели, сега изгледах доста от шоуто, добре че са я взели за водещ.

Между другото, тя успя да го накара да участва и с фразата “Such fun!”, която е от нейното шоу и според нея е много пош Simple Smile Само я било яд, че не го помолила да я тупне по рамото със светлинен меч, ама догодина щяла да пробва Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 665
Вчера гледах Блатечки в театрална постановка. Така се е учичил. С едно шкембе, бузи. Много, много се е отдалечил от сексимвол.

Абсолютно, даже винаги ми е изглеждал мърляв, нечистоплътен и тюмбел. Не знам тази красива Диляна как се подведе, но любов...Но в крайна сметка той човека не се е хвалил сам за секс символ. Нашите класни журналя му пуснаха приказка, та го оправдавам.

# 666

И Люк Еванс показва тренирано тяло. Кифльо.  Mr. Green
Скрит текст:

Ужасни пръсти, като кебапчета, веднага ми се набиха на очи. Каквото и да прави с тялото си, тези пръсти не може да промени.

# 667
Не съм чела  ,някой написал ли е ,че Деси Банова чака близнаци
Ако е пускано извинявам се

# 668
  • София
Разбрахме и много се смяхме. Joy

# 669
Не намирам подходяща дума за подобна показност и толкова хиляди за една рокля.
За подобни фотосесии, често рокли и бижута се предоставят за самите снимки, не се купуват.  Дизайнерите се чупят да и предлагат рокли с които да се появи или снима и да се чуе името на марката.

# 670
Разбрахме и много се смяхме. Joy
Защо,всички клюкарски сайтове са го написали,фалшива ли е новината?

# 671
Не вярвам на тази новина, докато не потвърдят при Гала!

# 672
Не вярвам на тази новина, докато не потвърдят при Гала!
😁😁😁😁

# 673
  • На морето!
Е, може ли с такъв баща такова синче да излезе? 

# 674
Моя леля, възрастна жена, която трудно ходи, помоли за книгата за Стефан Данаилов, та днес и хвърлих бърз поглед - ама много, наистина много е бил красив! И качеството на снимките, хартията са хубави, наистина изглежда като милион долара. Разбирам защо връстничките му още го обичат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт