Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На кои български уебсайтове имате доверие и пазарувате от тях? От кои не бихте взели нищо и защо?
Каква е доставката от Enzo?
Как мога да разбера дали даден парфюм е истински при покупка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На кои български уебсайтове имате доверие и пазарувате от тях? От кои не бихте взели нищо и защо?
Потребителите споделят информация за няколко български уебсайта за пазаруване на парфюми, като www.elinor.bg, www.dolcе.bg, www.parfu-m bg.com, www.elfragrance.bg, www .zachoveka.com, www .fragrances .bg ,www .parfumimarketnet ,www .get bg.,www .megashop bg.,www .shopping bg.,www parfum net., и www 1001-bg.com, както и www.perfume-bg.eu. Потребителите споделят положителни и отрицателни отзиви за тези уебсайтове, като най-често споменатите са www.enzо .bg и www.parfiмо .bg, като някои потребители са доволни от тях, докато други изразяват недоволство поради въпроси като ценова политика, доставка и обслужване на клиенти.
-
Каква е доставката от Enzo?
-
Как мога да разбера дали даден парфюм е истински при покупка?
-
Какви са впечатленията от магазина www.elfragrance.bg?
-
Има ли съмнения относно автентичността на парфюмите, продавани от FragranceDirect?

Имах предвид, че ми се вижда скъп, защото, както споменах, почти цяла зима (като вземем предвид периодичните намаления на FeelUnique) за 160 лв. човек можеше да се сдобие с много повече от едната бутилчица. Е, "много", "много" – по спомен, ставаше въпрос за 10-милилитрово мини, лосион за тяло + още нещо май. Но пак е повече от това, което можеш да си вземеш за 160 лв. сега. Мен затова ме е яд – преди няколко месеца ми се досвидя да дам въпросната сума, а може би трябваше, защото вероятно парфюмът няма да поевтинее скоро, пък ми се иска да го имам в колекцията си.