Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
всъщност каква е драмата в момента?
пазарувах миналата седмица от елинор онлайн - момичето се обади, каза "имаме един тестер на разположение, ползван е, предпочитаме да ви изпратим друг, но ще се наложи да изчакате 2-3 дни повече" - ясно и коректно
а това, че някой иска да продава ползвани тестери вместо неползвани такива, е обикновена свинщина и не разбирам защо се коментира по положителен начин /освен ако не е обявен като ползван както е тук например: http://www.parfum-bg.com/produkti-s-transporten-defekt /
при изобилието от сайтове, ако някой ми изпрати ползван тестер, ще ме забрави като клиент

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 17:17 от bubanka

# 601
"всъщност каква е драмата в момента?
пазарувах миналата седмица от елинор онлайн - момичето се обади, каза "имаме един тестер на разположение, ползван е, предпочитаме да ви изпратим друг, но ще се наложи да изчакате 2-3 дни повече" - ясно и коректно
а това, че някой иска да продава ползвани тестери вместо неползвани такива, е обикновена свинщина и не разбирам защо се коментира по положителен начин" Бубанка

Драма няма, точно това, което си написала, Бубанка - продаването на ползвани тестери е нагло и некоректно и това, че някои потребители не само го толерират, а и едва ли не изкарват хората, търсещи правата си за мрънкащи лигльовци ... "какво толкова, че липсват 1-2 мл"... ooooh!

# 602
  • София
 "ще ме забравят като клиент".... Grinning Сайтове, шоурумове, магазини - има достатъчно, съответно и клиенти. Като не сте вие, друг ще им е клиент, но заради 1 или 5 отказали се или епизодични такива  /същите  с нищожни като сума поръчки, например/ определено няма да обявят фалит  Peace

Защото CoffeeCat, аз съм обикновен клиент, а не свещеник за да успокоявам когото и да е    newsm62
Както и съм убедена, че на всеки един клиент, ще му е в пъти по-добре да тества аромата преди покупка,  или да се запознае с нови такива - които ги няма в парфюмериите на моловете за да ги тества / в мола на - воля, с многократни тествания до оливане с парфюм, нали е без пари  Grinning/.
Е, няма как - хем да тестваш нещо , хем после да го купиш като ново - предполага се, че бройките на тези артикули /тестерите/ са ограничени.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 17:49 от aniela5

# 603
  • addicted
Е да де, но ти си ядосана точно заради търговец, който е решил да се съобрази с клиентите , които не искат да купуват използвани тестери. Явно не иска да ги изгуби.
Защо просто не ги успокои, че няма да фалират, просто да отсвирят мрънкащите? Grinning

# 604
докато има хора, които се примиряват да получават ползвани продукти, търговията на некоректните търговци ще процъфтява
моите нищожни сумички за епозодични поръчки ще ги дам на сайт, на който се доверявам и който смятам, че е заслужил да спечели от мен

всъщност кой твърдите, че продава ползвани тестери?
и кой е спрял да предлага в шоуруумовете си тестери за проба?
в поста си споменавате точно елинор

# 605
  • София
докато има хора, които се примиряват да получават ползвани продукти, търговията на некоректните търговци ще процъфтява
моите нищожни сумички за епозодични поръчки ще ги дам на сайт, на който се доверявам и който смятам, че е заслужил да спечели от мен

всъщност кой твърдите, че продава ползвани тестери?
и кой е спрял да предлага в шоуруумовете си тестери за проба?
в поста си споменавате точно елинор

Да, точно те, разбрах, че няма да предоставят вече тестери за проба - в шоурума.
Защото имало недоволни мнения, че тестерите са без празен ход .
Мисля, че темата се чете не само от нас, пишещите в нея  Simple Smile

# 606
благодаря!
независимо, че разговорът беше малко напрегнат, информацията поне за мен беше полезна Flowers Bouquet

# 607
  • София
Информацията, макар и полезна, не е Ок за съжаление  Cry
За мен лично, е по-удобния и добър вариант да мога да тествам нещо преди покупка /на място/ - без значение, че може да липсват 1, 2 дори и 5 мл. от флакона, от колкото да купувам непознат аромат само по прочетена пирамида и после да се чудя каква да го правя и да не съм щастлива от покупката си.
Купувам си предимно тестери, защото са ми на по-изгодна цена - не се притеснявам да го кажа. И съответно съм на ясно, че нямам повод за претенции дали от този тестер ще е пръскано, защото съзнателно и сама съм си направила избора да купя продукт Предназначен за тестване.

# 608
Тестер или не - не е удачно да се продава използван продукт, освен ако това не е изрично посочено и тогава клиентът сам да си прецени дали да купи точно тази конкретна изпробвана бройка.

# 609
Как така няма да има тестери в шоурума? Аз ходя там да тествам Монталите и да си ги купя от тях, ако трябва да ходя другаде за тест, няма и да си взема от тях.

# 610
  • София
Как така няма да има тестери в шоурума? Аз ходя там да тествам Монталите и да си ги купя от тях, ако трябва да ходя другаде за тест, няма и да си взема от тях.

Къде прочетохте, че няма да се продават тестери в шоурума!?
Ще си ги купуваме пак, но без да може да ги тестваме вече  Laughing, за което и "благодарих" още в най-първия си пост на мрънкалниците.

# 611
Явно не се изразих добре, тестери за тестване, не за продажба.

# 612
Ами, вижте, тестерите по принцип не са за продажби. Така че топката остава в търговците. Те получават нещо без пари или за стотинки с цел маркетинг, но те ги продават. Щом са решили да ги продават, остават един за пръскане в шоурум и другите ги продават непръскани. Така е коректно. Ако се пръска от всички и после се продават, коректно е да се оповести това. Не е сложно.

# 613

Някои сайтове са намерили простичко решение на въпроса с върнати и ползвани парфюми - продават ги с отстъпка поради по-ниско % съдържание на продукта.
Иначе е редно като плащаш за ново да получиш ново.
Карен, редно е като купуваш продукт, запечатан фабрично, да е Нов и не тестван.
Думата "тестер" сама по себе си говори еднозначно за какво е предназначен този вид артикул.
Както и, че тези бройки определени за тестери не са предназначени за продажба, а точно за тест на аромата.
И последно, който иска ново си купува Продукт, запечатан - а не тестер. А който съзнателно е избрал да купи тестер заради по-ниската цена, няма право да мрънка и да има претенции за празен ход, за нов и т.н. претенции.
За претенциите, у нас и по света, цената просто е по-висока  Peace
Абсолютни глупости. Тестерите са по-евтини заради по-обикновената опаковка и в повечето случаи липсата на капачка. Когато продуктът е използван в шоурум и липсва от съдържанието, клиентите трябва да бъдат информирани и съответно да се редуцира цената. Така правят единствено в ензо, другите се пробват където мине номерът.

# 614
  • София
Ами, вижте, тестерите по принцип не са за продажби. Така че топката остава в търговците. Те получават нещо без пари или за стотинки с цел маркетинг, но те ги продават. Щом са решили да ги продават, остават един за пръскане в шоурум и другите ги продават непръскани. Така е коректно. Ако се пръска от всички и после се продават, коректно е да се оповести това. Не е сложно.

Пишейки горното, явно мислите , че бройките на тестерите и тези на продуктите са равни по количество / при който и да е търговец/ !?
И това кой го взема без пари, или за жълти стотинки и как го продава, без извинение, но звучи абсолютно Ганьовски.
Г-жо в 21-ви век живеем при пазарни принципи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт