Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Eisenberg не го открих. На дъното ѝ има 3 кода.

# 631
# 632
  • у нас
Момичета искам да поръчам на Паул Смет един парфюм. Във фрагрансдиректа е 2 пъти по скъп от тук. Може ли да се вярва на този сайт? https://fragrances.bg/mens-fragrance?manufacturers=168

# 633
  • Пловдив
Сайтът по принцип е сериозен. Мисля, че няма недоволни.
Имат и шоурум в Пловдив.

# 634
  • у нас
Ок, благодаря. Тестерите дали са оригинални-не знам дали може и да се каже така? Поне като поръчвам за ММ да заръчам е за мен нещичко

# 635
Това е един от сайтовете, на който имам пълно доверие. Поръчвала съм и тестери - никакви проблеми.

# 636
Това е един от сайтовете, на който имам пълно доверие. Поръчвала съм и тестери - никакви проблеми.
+1 Поръчвала съм много тестери от сайта, без забележки. Нещо повече, само суперлативи мога да споделя - оригинални парфюми, кратки срокове на доставка /1 ден!/, перфектно опаковани продукти, професионален подход.  Peace
Преди няколко години точно заради тях дори се регистрирах в бг мама, бях толкова възхитена, че ми се искаше да споделя безкрайната си радост и удовлетворение от супер успешната си първа онлайн покупка на парфюм, до тогава само четях темите и се ограмотявах /нищо че за "добре дошла" някои потребителки /които вече не пишат в парфюмните теми/ яко ме нахокаха и ме изкараха едва ли не "агент провокатор", регистрирал се единствено с рекламна цел и пропаганда/. Mr. Green ooooh!

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 01:49 от cabochard

# 637
  • у нас
Благодаря ви😘 значи поръчвам от тук 🤗

# 638
  • София
Да сте засичали в някой от проверените сайтове, новия Зелен чай със смокиня на Елизабет Арден?

# 639
  • София
Да сте засичали в някой от проверените сайтове, новия Зелен чай със смокиня на Елизабет Арден?
http://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-green-tea-fig

# 640
  • Бургас
Момичета,съжалявам,но не видях в темата такава информация има ли надежден сайт,който доставя до офис на Еконт. В Слънчев бряг съм,квартирата в която съм е на забутано място и неоткривам някакъв адрес освен квартала.Или ако някой от вас се сеща някакъв начин за поръчка до съседно място може би и когато ми звъннат да отида,дали ще бъдат съгласни?

# 641
предполагам, че ако говориш със служител на всеки от българските сайтове /без парфимо и енцо/, ще можеш да се разбереш с тях да ти го доставят до офис на еконт
правила съм го с други онлайн магазини за козметика, не за парфюми, само доставката излезе по-скъпа с няколко лева

# 642
  • София
Ето офисите на Еконт от сайта им:

Слънчев бряг Пасифик
Слънчев Бряг ул. Първа №1 срещу Ориндж

Слънчев бряг Автогара
Слънчев Бряг кв. Камелия до Автогарата

Слънчев бряг Вива
Слънчев Бряг кв. Чайка до Поликлиника Вива

Посочи тези адреси и Еконт ще ти върнат смс кога да си вземеш пратката, стига доставчика ти да дава възможност за доставка до офис на Еконт.

# 643
  • София
Момичета,съжалявам,но не видях в темата такава информация има ли надежден сайт,който доставя до офис на Еконт. В Слънчев бряг съм,квартирата в която съм е на забутано място и неоткривам някакъв адрес освен квартала.Или ако някой от вас се сеща някакъв начин за поръчка до съседно място може би и когато ми звъннат да отида,дали ще бъдат съгласни?
Когато поръчвам от Венера козметикс винаги пускам поръчката до офис на Еконт Simple Smile

# 644
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите, явно ще се насоча към Венера козметикс.

Deetron запозната съм с офисите на Еконт,но повечето сайтове доставят със Спиди и то до адрес (за някои дори не пише с коя фирма доставят).

Общи условия

Активация на акаунт