Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 461
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Първи поръчах от Елинор и май последен си получих пратката, но чакането си заслужаваше.
Armani Acqua Di Gio Profumo тестер - без забележки, пристигна дори със страхотната магнитна капачка, произведен август миналата година
Versace Dylan Blue - фабрично запечатан, проверих кодовете и той е от миналата година
Jaguar Pace тестер - пристигна в оригинална опаковка без целофан и капачка, кодовете са ок
Madonna Truth or Dare Naked тестер - взех го за майка ми, проблемът тук е, че пристигна в чисто бяла картонена кутия с лепнат етикет Tester и баркод. Някоя дама, която го е ползвала да каже дали това е нормално.

Като цяло съм с доста положителни впечатления от магазина, ако пуснат нови промоции бих пазарувал отново.

# 346
поръчал си тестер, дошъл е тестер, кое те учудва или притеснява?

# 347
Няма бач код, това не ми е първият тестер, но другите винаги са имали кодове за проверка.

# 348
  • Враца
Къде ги проверявате тези кодове?

# 349
# 350
  • София
Стана ми много интересно - проверявате ли бач кодове и на парфюми, закупени от лицензирани офлайн магазини или от чужбина? И ако да, какви са резултатите обикновено? Любопитствам...  Thinking

# 351
Стана ми много интересно - проверявате ли бач кодове и на парфюми, закупени от лицензирани офлайн магазини или от чужбина? И ако да, какви са резултатите обикновено? Любопитствам...  Thinking
Да, аз ги проверявам. С лицензираните магазини съм нямала проблеми, но след проверките на кодовете приключих с покупките от Fragrance direct. Стари парфюми и кремове за лице с изтекъл срок на годност. По Коледа поръчах няколко парфюма от The perfume shop, те са  ок.

# 352
  • София
Моята ще пристигне другата седмица от Елинор. Но не бързам, че и без това зимен поръчах Simple Smile

# 353
И аз едва днес получих поръчката си от Елинор, доволна съм, дори малко съжалявам, че не поръчах и други неща, за които се колебаех Sad Ще чакам следващи намаления, дано има скоро Simple Smile Благодаря на момичето, което сподели за тях.

# 354

Знаете ли сайт, в който има новия Mon guerlain floreale?

# 355
Здравейте, искам да попитам, някой от вас използвал ли е dolce.bg и какви са впечатленията ви? Намерих там много любим мой парфюм Good Girl на Carolina Herrera, като го предлагат и във вариант без опаковка за 120лв 80мл. Цената му с кутия за тези милилитри е между 160 и 200лв. Кутията не ми е важна и ако наистина парфюма е оригинал, веднага го поръчвам защото 120лв ми е много по-приемливо от близо 200. Само че никъде не съм го срещала без опаковка, освен в сайтовете където продават очеизвадни ментета и като цяло толкова ниска цена за този парфюм ми се струва нереалистична...Rolling Eyes

# 356
# 357
Здравейте, искам да попитам, някой от вас използвал ли е dolce.bg и какви са впечатленията ви? Намерих там много любим мой парфюм Good Girl на Carolina Herrera, като го предлагат и във вариант без опаковка за 120лв 80мл. Цената му с кутия за тези милилитри е между 160 и 200лв. Кутията не ми е важна и ако наистина парфюма е оригинал, веднага го поръчвам защото 120лв ми е много по-приемливо от близо 200. Само че никъде не съм го срещала без опаковка, освен в сайтовете където продават очеизвадни ментета и като цяло толкова ниска цена за този парфюм ми се струва нереалистична...Rolling Eyes

Здравейте!
Декември месец си го купих от там, не беше наличен без опаковка, затова  поръчах 50 мл в комплект с лосион за тяло. Оригинален, със стикер на вносителя. Допълнително проверих кода, всичко беше наред.Пак бих пазарувала от този сайт.

# 358
# 359

Здравейте!
Декември месец си го купих от там, не беше наличен без опаковка, затова  поръчах 50 мл в комплект с лосион за тяло. Оригинален, със стикер на вносителя. Допълнително проверих кода, всичко беше наред.Пак бих пазарувала от този сайт.
И аз останах с впечатление, че сайта предлага оригинални продукти, и може би ще рискувам. Дано и парфюмите без опаковка да са със същото качество като опакованите.

Общи условия

Активация на акаунт