Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 479
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София
MG Travel 2008 беше една голяма и луксозна парфюмерия на Раковска срещу сградата на СДС до колкото си спомням. Но мисля, че от 2 години не е там.

# 331
MG Parfumerie е сега, аз преди 2 години го открих този магазин. Срещу Маринела е сега, а имат и още 2 други, някъде на Халите и на Черни връх.

# 332
Пратката ми от Elinor пристигна. Нямам съмнение в оригиналността на парфюма. Взех тестер Noir de Noir Tom Ford. Има капачка. Доволна съм от обслужването и комуникацията. Касова бележка няма ,но не държа. Само бележка от Спиди пощенски превод нещо си  имах. Доволна съм.  

За Парфимо ще пиша тук. Получих Serge Lutens  който познавам отлично. Всичко при тях е наред -там  касови бележки,мостра винаги има.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 13:42 от Chocolat_

# 333
Аз от Парфимо взех Аква Дивиниа на Булгари, 2015 е произведен, след 2 седмици му изтича срока на годност.
От Долче.бг взех едно Гучи Гилти, неговия даже е изтекъл. Аз имам и по-стари парфюми, но не съм с един да го изпръскам за месец-два и да приключи.
Направих си експеримент и е неуспешен. Не са ментета, но са стари. Вече ще пазарувам от МГ/Елинор/ или на намаления от Сефора, БЗ и Дъглъс, както правех и досега всъщност.

# 334
  • София
И аз получих поръчката си от Елинор. Поръчах тестер Ambre Gris Balmain. Дойде с капачка. Нямам никакво съмнение в оригиналността на парфюма. Hands V

# 335
Здравейте.Искам да Ви се похваля,че поръчката от parfumnazona.com пристигна вчера.Сестра ми си беше поръчала Armani Si Rose Signature EDP 100мл – Тестер за жени.Останахме много доволни-хубав и траен е.Това ни достатъчно. Ароматът  е едно към едно с този от мола,а относно трайността-вече 5 часа в къщи се носи ароматът му.
Пиша ви това защото  се доверих и не сбърках.

# 336
Здравейте.Искам да Ви се похваля,че поръчката от parfumnazona.com пристигна вчера.Сестра ми си беше поръчала Armani Si Rose Signature EDP 100мл – Тестер за жени.Останахме много доволни-хубав и траен е.Това ни достатъчно. Ароматът  е едно към едно с този от мола,а относно трайността-вече 5 часа в къщи се носи ароматът му.
Парфюмът ви е менте, защото този сайт предлага ментета. Peace

# 337
  • София
Малко ако бяхте дали отгоре, щяхте да си купите оригинален. Но щом не ви притеснява фактът че парфюмът е менте и кой знае какво има в букилката, със здраве да си го ползвате.

# 338
  • Франция
Сайтът parfumnazona.com предлага фалшиви продукти и това е очевидно не само от невъзможните цени, но и от предлагането на продукти, които не съществуват: като например Chanel Beige EDP 100мл.
Това, че вие и сестра ви сте останали доволни, си е ваше право. Но аз бих посъветвала потребителите в тази тема да не им се доверяват като вас, защото много ще сбъркат.

# 339
Някой знае ли къде е магазина на Елинор около Халите?

# 340
  • София
Радвам се, че сте доволна, но не е коректно да хвалите в тази тема сайт предлагащ ментета. Тук доколкото съм забелязала всички търсим оригинал, а не сходство с него.

Моята поръчка от Елинор също дойде вчера, всичко е перфектно. Без касова бележка, защото е пусната като Пощенски паричен превод.
Ето малко по темата защо не е задължителна касовата бележка в случая, ако някой все още се съмнява http://www.econt.com/2012/02/cod/

# 341
  • София
И моите пристигнаха и всичко е наред. Само дето кретените от СПИДИ ми вдигнаха кръвното за пореден път!

А сега видях, че има промоция на продукти за коса в Елинор и на снимката е Диляна Попова. Не, че е релевантно тук,де!

Приятен уикенд на всички!

# 342
Някой знае ли къде е магазина на Елинор около Халите?
На сайта им вече го няма този магазин, сега гледах.

# 343
Да се отчета с моите парфюми от Елинор:
Giorgio Armani Si тестер - 07.2017
Cartier La Panthere Edition Soir  - 10.2015
Hermes Un Jardin Sur Le Toit  - 10.2015
Van Cleef & Arpels Arpels Reve  тестер - 07.2013, този е малко стар, но забележка към аромата нямам.

# 344
  • София
Не съм проверявала «годността» на моите парфюми, които получих от Елинор, но всички 7 броя са перфектни Peace Bvlgari Soir, Cologne Mugler, Burberry Touch for men, Bois Iris VC, One million PR мъжки и дамски и Shock CK😁

Общи условия

Активация на акаунт