Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 433
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
djidji09, от елинор ли?
казвайте кои са сайтовете, за които пишете
Да,от елинор.бг са поръчките.Редактирах си поста.О де Гага как съм го проспала тоя парфюм не знам....Голям свежак...Като прочетох,че ти го поръчваш по няколко броя,тоя път не го пропуснах и ме изненада много приятно парфюма!

# 376
  • София
HAPPY LOYAL DAYS - 20% по-добри цени на всички продукти и услуги в парфюмерии Douglas и beauty|zone за периода 19 - 22 април 2018 г.

Само с карта Лоялен клиент любимите Ви аромати,
козметика и грим са още по-достъпни!

# 377
  • София
Днес получих поръчката от Елинор. С парфюмите всичко е ок. Обаче като проверих кода крема на Хелена Рубинщайн и ми излезе произведен  януари 2015 се потресох. Rage

# 378
  • София
Честити нови придобивки на всички! С кеф и здраве да си ги ползвате Simple Smile

bubanka - четох, че си взела S.T. Dupont. Royal Amber - любопитно ми е харесва ли ти?

# 379
bubanka - четох, че си взела S.T. Dupont. Royal Amber - любопитно ми е харесва ли ти?

избирала съм го описание и коментари, привлече ме посочената като основна прилика във Ф. - Калиграфията на Арамис; нея също не съм тествала, но много харесах Розестата калиграфия и реших да рискувам Simple Smile

като за 55 лв. продукт е идеален, ако бях дала 100 за тестер /ако не бях видяла офертата в елинор, щях да го взема от друго място, защото го исках/, може би нямаше да съм съвсем доволна Grinning
в първия момент на ръка ме разочарова, очаквах повече от него - стори ми се плосък и представи си ... нетраен!
напръскан на кожа на шията и след около час установих, че всъщност ми е много уютен, интензивен и удовлетворяващ ме; няма развитие, по-скоро улягане и добра трайност; не ме впечатлява с нищо безкрайно много, нямам порив да душа ръката си непрекъснато и липсва онова чувство "искам да се самозахапя"; разбираемо за мен на околните не са хареса особено
бутилката е трепач и не съжалявам, че го поръчах
бих пробвала и другите три парфюма от серията /не ме привличат по описание и не вярвам да харесам някой като за покупка/, но очаквам да са по-мейнстрийм от този - предполагам, че и за това този от цялата серия е най-евтин по сайтовете

сега си гриза ноктите и се чудя искам ли и жики едп Smiling Imp

# 380
Здравейте. Някой сеща ли се колко процента отстъпка правят Douglas и beauty|zone за рожден ден ?

# 381
Мисля че 10%, но от 19 до 22 април ще има намаление 20% на всичко.

# 382
Мисля че 10%, но от 19 до 22 април ще има намаление 20% на всичко.

Аз точно по този повод питам, защото скоро имам рожден ден и се бях настроила за тогава да си купя нещо с отстъпка, но  сега като излезе това намаление  ще трябва да си променям плановете.

# 383
  • София
bubanka - благодаря за споделеното мнение за дюпона Simple Smile

# 384
Момичета и момчета, зная, че темата е за сайтове.  Дали има тема за офлайн, реални магазини за маркови парфюми. Купих си парфюм от реномиран магазин, доколкото зная е официален представител на доста марки...обаче имам съмнения  и притеснения за продукта, защото във фрагрантика и в сайта на производителя липсва шише с разфасовката, която купих. Ако въросът не ми е за тук моля да ме насочите къде да попитам.

# 385
# 386
Днес дойде и моята поръчка от Елинор.бг
Бях поръчала шампоан на Голдуел и парфюм Мерцедес колон тестер,но ми се обади момиче от Елинор и учтиво ми обясни,че шампоана е изчерпан в склада им в Германия и дали искам парфюма.Така получих само колона от който съм доволна.Купувала съм го миналата година и го познавам.Отново бих поръчала от Елинор.бг

# 387
Аз все още чакам поръчката си от Елинор... Направих я на 06-ти април, потвърдиха ми я чак на 11-ти, при това след като им писах... Голямо забавяне се получи, но да приемем, че просто са получили неочаквано много поръчки покрай великденската промоция. Ако всичко е наред с парфюмите, чакането ще си заслужава. Simple Smile
Същото положение, и днес като звъня на елинор ми казват,че няма как да ми изпратят тестера, тъй като бил във вид неприемлив за доставка, протекъл.Това добре, поне не се занимавах с връщане, освен това ми обещаха, че ще ми пуснат на мейла код за десет процента отстъпка.Да, ама не би, не получих код.

# 388
  • София
Днес си взех поръчката от Elinor - съвсем наред е парфюмът, който бях поръчала.

# 389
Поръчах си Escape от Perfume-bg.eu.
Tрайност 10 мин.
Не съм доволна никак.
Проверих му бач кода-произведен е септември 2017.

Общи условия

Активация на акаунт