Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Simple Smile Много отдавна не съм влизала в темата, и може би сте коментирали този сайт, но искам да попитам дали имате мнение за него. Имат големи намаления в момента. http://parfiumbg.com/
Цените са нереално ниски, имат само най-големите разфасовки на парфюмите и предлагат Chanel Candy... 100% ментета!

# 436
това са сайтовете от първия пост:

ще добавя елинор и долче - имате ли други предложения, които липсват и си струва да бъдат добавени?

ще махна донна, защото сайтът не е актуален
в арлен няма парфюми, отпадат също

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 10:20 от bubanka

# 437
  • София
Тези които поръчват от чужди сайтове - нека споделят откъде и има ли някакви пинизи (първа поръчка, ваучери... мостри предлагат ли (дори платени)....

# 438
  • До сърцето...
....
ще добавя елинор и долче - имате ли други предложения, които липсват и си струва да бъдат добавени?

Вече няколко пъти го препоръчват:

Може би струва да се включи. Аз лично от там не съм поръчвала...

А , и да не забравя - Енцо си има "своя" тема, по-добре на едно място да са мненията.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 15:26 от Радика

# 439
  • от един красив град
Може към предната страница да се добави и elfragrance.bg. Аз лично съм доволна от сайта.

# 440
Получавали ли сте тестери с видимо липсващи милилитри и захабена опаковка? Днес получих такъв продукт от долче.

# 441
Получавали ли сте тестери с видимо липсващи милилитри и захабена опаковка? Днес получих такъв продукт от долче.

#2gunfire Благодаря, че сподели - тъкмо бях на крачка от поръчката на тестер на Addict /Dior/ точно от тях, че е доста изгоден като цена... явно има защо! Е, ще дам малко повече, но поне ще съм сигурна в качеството, поръчвайки от вече доказал се пред мен /благодарение на доста поръчки/ сайт. Никога не ми се е случвало, а съм поръчвала във времето много тестери от други сайтове. Винаги са били в перфектен вид и без липсващо количество продукт. Peace

# 442
  • Sofia
И на мен не ми се струва нормално. Аз поръчвам само от чуждестранни сайтове и всички тестери, които съм получавала, са били в отлично състояние. Някои си идват с оригинални капачки, както ги предлага производителят.

# 443

долче носят със собствен куриер за софия като пратката е в хартиен незапечатан плик и може да се провери веднага какво е доставено

# 444
Доставката беше с Еконт, но грешката си е моя - отворих само плика на куриерската фирма, не ми се занимаваше да разопаковам самия флакон. Утре може да мина през шоурума им, ако е възможно да го заменят.

# 445
  • Пловдив
Blаck Cat, от кой чужд сайт поръчваш тестери?

# 446
За аптеки Ремедиум какви са отзивите? - https://remedium.bg/category/5482/damski.html?page=7
Само там намерих Бети Баркли на добра цена.

# 447
какви да са отзивите за аптека с онлайн магазин? че не пробутват ментета?

добри цени, редовни намаления, но за доставка се чака много - сами са го написали; безплатната доставка е над 40 лв.
обикновено поръчвам хранителни добавки от там, защото рядко са спешни, а цената обикновено е добра

пазарувам и офлайн от тях

# 448
  • Sofia
Blаck Cat, от кой чужд сайт поръчваш тестери?

От FragranceX поръчвам. Peace По-често нормални парфюми, но се е случвало да си купя и тестери.

# 449
  • София
И на мен не ми се струва нормално. Аз поръчвам само от чуждестранни сайтове и всички тестери, които съм получавала, са били в отлично състояние. Някои си идват с оригинални капачки, както ги предлага производителят.
Тези които поръчват от чужди сайтове - нека споделят откъде и има ли някакви пинизи (първа поръчка, ваучери... мостри предлагат ли (дори платени)....
  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт