Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
В елинор има намаления - не като предния път, но все пак някои продукти си заслужават.
На кои продукти има намаления?
От много време официално на сайта си стои обявено само 10% на Calvin Klein

# 481
Има промоция на различни марки парфюми, разгледайте каталога, процентите на намаленията варират.

# 482
Много агресивна политика правят Елинор. Много популярни станаха рязко бързо. В което няма лошо. Така се прави конкуренция. Въпросът е дали на конкуренцията й пука от това Wink. Падане на цени има точно тогава, когато много търговци продават едно и също на определена кота купувачи, които също от своя страна са напреднали такива и искат обслужване освен конкурентната цена. Някои включват обслужването в цената, други разчитат на по-нисък марж печалба за сметка на по-висок оборот и максимално изпилена цена. Всичко е сметки, акъл и проницателност.
Общо взето без намаленията не са ми интересни, защото са една идея по-скъпи оттам откъдето аз купувам.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 14:16 от FragranceFanatic

# 483
  • София
Има промоция на различни марки парфюми, разгледайте каталога, процентите на намаленията варират.

Е, да разглеждам ден през ден 68 страници за да открия измежду тях 5-6 парфюма с 10% намаление, няма как да се случи  Grinning
А и това не го намирам като адекватна политика за обявяване на промоции на който и да е сайт.
Още повече, че въпросния сайт Елинор, имат обособен раздел "Промоции" И след като в този раздел не публикуват всичките си актуални промоции регулярно. Значи, че редовната поддръжка на сайта не е Ок и не са се замислили кой знае колко за онлайн лично техни потребители, или да създават такива, абсолютно редовни техни клиенти.

# 484
Никой не казва да преглеждате целия сайт, слагате няколко продукта в любими и си следите само тях. А някои намаления са доста над 10 % и определено си заслужава следенето. Simple Smile

# 485
И как точно да намерим добрите намаления? Защото на мен не ми се следят страница след страница, за да изкочи намалението. А често купувам импулсивно, именно заради ниската цена..

# 486
  • София
И как точно да намерим добрите намаления? Защото на мен не ми се следят страница след страница, за да изкочи намалението. А често купувам импулсивно, именно заради ниската цена..
Един пост по-нагоре написах същото .
Елинор не ми е смисъл на живота за да слагам продукти в "наблюдавани" и да следя развитието на цените им ежедневно  Laughing /според "съвета" на колегата/.
Да поработят сериозно по редовната  поддръжка на сайта /след като има р-л "Промоции" да го използват пo предназначение/, а не "през пръсти" и да разчитат на пазарувалите вече от тях.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 20:09 от aniela5

# 487
С тия 6 лв за доставка, Елинор много трябва да се потрудят, за да им стана клиент.
А да им ровя в сайта, за да си намеря промоция.. Не, благодаря.

# 488
Всеки решава за себе си, аз предпочитам да проверявам веднъж седмично за промоции в елинор, отколкото да плащам повече в другите магазини. Сега ще поръчам тестер на Лакост за 35 лв. с включени 6 лв. доставка, който на други места е с 15 лв. по-скъп.

# 489
В парфюмната тема потърсих помощ при избора  на мъжки парфюм и се спрях на Bvlgari Pour Homme Soir.
А тук моля за препоръка на надежден  сайт, от който да го поръчам Blush

# 490
Всеки решава за себе си, аз предпочитам да проверявам веднъж седмично за промоции в елинор, отколкото да плащам повече в другите магазини. Сега ще поръчам тестер на Лакост за 35 лв. с включени 6 лв. доставка, който на други места е с 15 лв. по-скъп.

Така е. Всеки сам си решава. Просто при други условия, според мен сайтът би бил по-успешен. Във време на масовия онлайн пазар, би следвало сайтовете да се конкурират един с друг и да предлагат добро условия, за да привлекат нови клиенти.
Въпросният Лакосте заслужава ли си? Ползвал ли си го до сега? Как е от към трайност? Летен аромат ли е?

# 491

Въпросният Лакосте заслужава ли си? Ползвал ли си го до сега? Как е от към трайност? Летен аромат ли е?
Не съм го ползвал, но е много изгоден и мисля да го изпробвам. Води се цитрусов ароматен, по принцип марката не се слави с голяма трайност, но за тези пари толкова.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 22:06 от Valeri Cirilov

# 492
  • София
В парфюмната тема потърсих помощ при избора  на мъжки парфюм и се спрях на Bvlgari Pour Homme Soir.
А тук моля за препоръка на надежден  сайт, от който да го поръчам Blush
Напоследък по-трудно се намира този парфюм онлайн /по мои наблюдения, тъй като гледаме постоянно да поддържаме наличност в къщи  Laughing/. Намерих го тук: http://www.parfimo.bg/bvlgari-pour-homme-soir и тук
https://www.enzo.bg/bvlgari/pour-homme-soir-toaletna-voda-za-mzhe/

# 493
sympathy, благодаря  bouquet
И аз го гледах в enzo. Имаш ли опит с точно този парфюм от там?

# 494
  • София
sympathy, благодаря  bouquet
И аз го гледах в enzo. Имаш ли опит с точно този парфюм от там?
Да, разбира се Simple Smile По-предишния път точно от там го поръчах, за Коледа. Последния път беше от Елинор на намаленията по Великден, но сега там има само 30-ка/45 лв. Ако ти върши работата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт