Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Има си я помоцията в момента

https://elinor.bg/products/promocii/summersale

С тия 6 лв за доставка, Елинор много трябва да се потрудят, за да им стана клиент.
А да им ровя в сайта, за да си намеря промоция.. Не, благодаря.
Елинор определено следят темата   Grinning
И са си събрали разхвърляните промоции из целия сайт в Summer Sale, лошо няма.
Препоръчително е да си поддържат сайта редовно и отговорно ако държат на реномето си и искат клиентите им да гледат на тях като сериозен и предпочитан търговец

# 511
Сега е редно да намалят и доставката Joy

# 512
Не виждам някой да протестира така срещу доставката от ензо, която също е 6 лева, а промоциите им в повечето случаи са по-зле от тези в елинор.

# 513
Не виждам някой да протестира така срещу доставката от ензо, която също е 6 лева, а промоциите им в повечето случаи са по-зле от тези в елинор.
О, протестирали сме много пъти даже, но като сме "глас в пустиня" е все тая.Виж, ако елинор се съобразят ще е чудесно.За промоциите не мога да коментирам, тъй като си следя конкретни парфюми.

# 514
елинор не е лошо да оправят сортирането на продуктите
например: отбелязвам тестерите да се подредят по цена и между тези за 20 лв. са сложени и такива по 50 и 100+ лв., което е доста неудобно Simple Smile
ако търся кристина агилера и елизабет ареден, няма да избера монтал, но ще се издразня и още отворя друг сайт, от който ще купя нужното ми  Simple Smile

едит: всички филтри на сайта са тотална лудница, не само този Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 12:48 от bubanka

# 515
Да, сайтът им не е перфектен, мен ме дразни най-много това, че тестерите не са разделени на мъжки и дамски. Но пък когато цените са 30% надолу нямам право да се оплаквам. Simple Smile

# 516
колко да са по-ниски?
имат същия доставчик като парфимо, но повечето неща в парфимо са по-евтини

# 517
Да, сайтът им не е перфектен, мен ме дразни най-много това, че тестерите не са разделени на мъжки и дамски. Но пък когато цените са 30% надолу нямам право да се оплаквам. Simple Smile

Да, ама не са 30% надолу. А, могат да са. Тогава и аз най-малко ще ги тествам, а защо и да не стана "постоянен" клиент. Wink. Дори 20% да паднат от 'обичайните" места, откъдето пазаруваме повечето, и те ще са много доволни, защото биха имали много добър оборот. Пфу, защо аз не съм им мениджър, да видиш как ще станат сайт номер едно по предпочитания. Замислял съм се принципно за парфюмерийния бизнес, но сега не му е времето. Както казват някои: "Млади сме" Wink.

# 518
Ок, в парфимо също има изгодни продукти, дори съм си набелязал някои неща за следващия месец. Но никой друг магазин не е предлагал такива цени като елинор за великден. Намерете ми тестер на аква ди джио профумо за 58 лв. и ще призная колко съм грешал. Simple Smile

# 519
била промоция, отминала
да го държат 58 целогодишно и тогава ги хвалете така ентусиазирано

пп постовете ви са доста тенденциозни и насочени към един сайт, което обикновено води до антиреклама на съответния продукт/услуга/магазин, защото потребителите не са тъпи Simple Smile

# 520
Аз днес си купих Кристал ноар от Долче Бг, от магазина в Метро. След стария Гилти, ги помолих да проверим кода, излезе 2017 и си го взех.

# 521
била промоция, отминала
да го държат 58 целогодишно и тогава ги хвалете така ентусиазирано

пп постовете ви са доста тенденциозни и насочени към един сайт, което обикновено води до антиреклама на съответния продукт/услуга/магазин, защото потребителите не са тъпи Simple Smile
По тази логика парфимо са лидери на пазара с техните измислени 10%, които ги държат почти целогодишно, като преди това вдигат цените с няколко лева.
Категорично сте се объркала, писал съм за промоции и съм препоръчвал други изпитани магазини, с които не съм имал проблеми - гет, шопинг, долче, елфрегранс. Явно помните избирателно само факти, които са ви удобни, може да проверите какво съм препоръчвал, постовете ми не са хиляди. Simple Smile

# 522
  • София
колко да са по-ниски?
имат същия доставчик като парфимо, но повечето неща в парфимо са по-евтини

Не им е същият доставчик като парфимо / и Слава Богу/ , проверила съм.
Но имат общи доставчици /не на всичките си продукти/ с долче.бг и парфюм.бг

# 523
Никой не се фокусира в момента главно върху Елинор. Много пъти сме коментирали, че доставката в Ензо е висока, че спряха кодовете с намаления. Хората, които следят темата с години знаят, че не се плюе тенденциозно върху избран сайт.
В крайна сметка Елинор не бяха познати тук преди офертата им - намаление+безплатна доставка. С тази промоция станаха познати във форума и имаха доста поръчки от потребителите тук. По тази логика, ако искат да задържат интереса, би следвало да вървят в тази посока-периодични промоции.

# 524
Не им е същият доставчик като парфимо / и Слава Богу/ , проверила съм.
Но имат общи доставчици /не на всичките си продукти/ с долче.бг и парфюм.бг

виждам едни и същи продукти /вкл. и такива, които трудно или хич не се намират по други наши онлайн и офлайн магазини/, едни и същи цени - които в парфимо в момента са една идея по-ниски
но да, с приятелка поръчахме днес душ-гела на ЕА зелен чай, който 500 мл. в момента е по-евтин в елинор

Общи условия

Активация на акаунт