DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Отряза го, но той ще пита защо.
Няма да остави нещата така.

Поне един фраг да дадат за успокояване на нервите.

# 61
Айде,честит ни един студен душ!!!
Убивам я Назлъ отново скри и излъга Ферит-сега дори и да разбере причината Ферит ще е още по-ядосан ,че крие от него и го лъже-Ах бе Назлъ не ти увря главата!А мам ти Леман ще реабилитира Пелинката ли ?

# 62
  • По света и в нас.
Аз съм бясна на Асуман #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireНе стига че виновна ,пък и как застави Назлъ да си тръгне и да остави Ферит #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 63
  • Плевен / София
Вече ми е трудно да разбера и СЦ  ooooh! ooooh! ooooh! предавам се аз бях дотук . Tired Много съм разочарована  Tired Tired Tired не очаквах Назлъ така лесно да се предаде  Tired Tired Tired Направо ми е болно иде ми да завия от яд tantrum tantrum tantrum и рев  newsm45 newsm45 newsm45
Hands Plus1 аман от глупави СЦ.....

# 64
Малеее,тази Назлъ малко мозък има ли в главата си.Като знае какъв е Хакан и какво цели.Много бързо се предаде.

# 65
Този пръстен е бил в банката и Леман знаеше!Затова до сега си е мислела че има нещо в брака на Наз Фер ,след като Ферит не го е дал на Назлъ!Това каза Леман при срещата и с Пелин! Peace

# 66
Този пръстен е бил в банката и Леман знаеше!Затова до сега си е мислела че има нещо в брака на Наз Фер ,след като Ферит не го е дал на Назлъ!Това каза Леман при срещата и с Пелин! Peace

И Леман пълна предателка . NaughtyИ аз да бях на мястото на синът и никога не бих и простила и слд този и гаф  ooooh!  вместо да се радва на детето си тя направо му забива нож .

# 67
Еееее, сега ще гледаме тая прословута любов с Пелин от миналото  ли,ще си правят напук ли?Назлъ с Дениз ли ще е?Най-ще ме е яд ако ни спретнат сценарий ,в който Назлъ бременна е обгрижвана от Дениз и Ферит не знае за бремеността. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 68
Еееее, сега ще гледаме тая прословута любов с Пелин от миналото  ли,ще си правят напук ли?Назлъ с Дениз ли ще е?Най-ще ме е яд ако ни спретнат сценарий ,в който Назлъ бременна е обгрижвана от Дениз и Ферит не знае за бремеността. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да очакваме неочакваното  ooooh! ooooh! ooooh!Като се сетя с какво желание очаквах да ги видя щастливи и ръка за ръка борейки се двамката срещу враговете си . Tired Казах си разочароваха ме  Tired Tired Tired

Другото което си мисля наистина тази вечер както бяхте писали Ферит грееше  Hug Назлъ го попари  със студен душ но може и съседите да ги попарят след тази вечер рейтинга не ми се вярва да е добър  smile3505доколкото разбрах имало е избор на най-добра актриса може там да са съсредоточили силите си и да не би набързо да ни спретнат някой финал. Жалко за което .Наистина много добре се получи спойката между Джан и Йозге и има още какво да ни покажат но утре ще видим . Thinking

# 69
Момичета благодаря за коментарите и чудесната компания! Hug Hug Hug Hug Hug

Жалко за Ферит,така обгрижваше Назлъ!Тя отново сама действа и не сподели проблемите си с него!Нали вече са семейство! Peace Много се ядосах,но такъв е СЦ ! Peace

# 70
Ееее, момичета... Прогнозирахме такава развръзка, не се сърдете, не се паникьосвайте... Бате ви Ферит Аслан няма да се остави току-така....Аз залагам на него... Peace

# 71
  • По света и в нас.
Един горчив вкус ми остана от серията  Whistling,но пък ако всичко беше по мед и масло ,ще трябва да го финализират.За това по добре да има интрига.Тази вечер и серията рано свърши ми се струва ooooh!Ще чакаме фрагмент Thinking и ще се радваме на хубавите моменти ,които ни дадоха Mr. Green.

# 72
  • Плевен / София
Момичета благодаря за коментарите и чудесната компания! Hug Hug Hug Hug Hug

Жалко за Ферит,така обгрижваше Назлъ!Тя отново сама действа и не сподели проблемите си с него!Нали вече са семейство! Peace Много се ядосах,но такъв е СЦ ! Peace

Злати благодаря за подсказките...но с онлайна бях дотук....
Благодаря на всички момичета за компанията.... Heart но не ми се гледат пак Назлъ и Ферит от началото на сезона.....

# 73
  • София
Момичета, не можах да гледам цялата серия, но ви чета и направо ми призлява.

Благодаря за темата! bouquet

п.с. Какво му е казала Н. на финала?

# 74
  • Враца
Момичета крайно разочарована съм от СЦ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ферит изля всичко, което му тежеше, за майка си и трудното детство , каза на Енгин че не е давал този пръстен (който му е от баба му) нито на Демет, нито на Пелин , защото не е изпитвал такива чувства както към Назлъ, а нашата какво направи  ooooh! ooooh! ooooh!  отиде и си събра багажа  ooooh! ами аз ако съм на мястото на Ферит ще я оставя да си троши главата  Naughty ама нашия прекалено я обича и няма а остави  Mr. Green Единствената ми надежда е да му разкаже и да измислят план и да го съсипят, а Асуман да пипва Дениз и дим да я няма че бактънясах от нейните глупости  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт