DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 420
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Остава да разберем как голям бизнесмен си избира глупава жена. Която го издънва втори път. Защото е добра? В какво? В наивност и глупост. Като това да отидеш за риба в деня на сватбата си? Жалко за сексапилния актьор, заради когото всъщност май гледаме филма.

# 136
  • Бургас
Остава да разберем как голям бизнесмен си избира глупава жена. Която го издънва втори път. Защото е добра? В какво? В наивност и глупост. Като това да отидеш за риба в деня на сватбата си? Жалко за сексапилния актьор, заради когото всъщност май гледаме филма.

Здравейте!
Едно късно кафенце на едно зимно моренце?

Дори не ми се коментира, момичета!
Много се надявам този впечатляващ актьор и мъж Джан Яман да го гледаме често, и то скоро, в качествени сериали и филми, и да ни радва с усмивката си, с изразителните си очи, със строгия поглед, с влюбените искри и прекрасен глас......................

# 137
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug

Какво да ви кажа, ние си го очаквахме и въпреки всичко съм ядосана..  Rolling Eyes Както споменахте и вие, язък за актьорския състав, за ГГ, които според мен стоят много добре един до друг, а пък и им се получаваха нещата.... Много, много жалко....
Представете си как се чувства целия екип при спиране на сериала, и особено ГГ, които нямат вина, че са попаднали на некадърни СЦ  ooooh!
Те просто допуснаха много грешки, много недомислени действия, излишен фокус и отдаване прекалено голямо внимание на несъществени неща, пълно осакатяване на образи, въртене в един кръг, смяната на деня....
Абе нещата са съвкупни за стигането до сваляне от екран...
За мен лично може би СЦ са били малко изненадани, че сериала продължава в новия сезон и вместо да седнат да помислят серии напред как точно да развият сериала и т.н., те всяка серия си правеха каквото си искат, без грам умисъл.... и ето резултата...
Това си беше чиста гавра с актьорите от страна на СЦ!

Ами можем само да си пожелаем СЦ да се съсипят поне последните 3 серии....

Хубав ден от мен!

# 138
Голяма тишина е обхванала темата  Tired да я побутнем малко напред  Hug

# 139
Миме Hugчаках нещо ново! Wink

нова от официалната страница....
Назлъ си е тръгнала и Ферит е останал с пръстена...

# 140
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря ви за прекрасните коментари и мнения  Hug Hug
Злати и без тая снимка можехме да си останем  Whistling сега като я гледам пак ми става гадно за Ферит и се ядосвам на Назлъ  ooooh! ooooh!
Миме, откакто Назлъ ме разочарова толкова нещо музата не ме посещава и не ми се пише  Rolling Eyes но ви чета и ви се кефя много  Party Hug

# 141
Привет!  Hug
Гледам, че сте подхванали да тропате сериала, искам и аз да почна  Grinning

Най-много ме е яд на нескопосаното представяне на Назлъ като персонаж, което си е изцяло вина на сценаристите и въобще на всички, които измислят героите. Приемливо е да претупаш един-двама второстепенни, незначителни персонажи, но не и главната героиня. Да ви питам нещо - вие нямате ли от мнооого отдавна усещането, че СЦ са се напънали, създали са един относително завършен и плътен персонаж в лицето на Ферит, после са издухали като спукан балон и за останалите са го дали едва ли не едно към гьотере. Жалко за Назлъ, защото персонажът й имаше страхотен потенциал да порасне, да се развие и да стане една прекрасна жена, която просто да ти е драго да гледаш и да спомняш незрялостта й, преди да срещне Ферит и да се сблъска с Асумановите простотии...ама не стана и това е.
И това излъчване на навръх Нова Година (ако е вярно) е егати неуважението към актьорския състав и към зрителите. Все едно екипът казва: "Хич не ни пука дали ще ви гледат и дали ще гледате - да ни се маха сериалът от главите и толкоз"  ooooh! #2gunfire

# 142
Иглика Hug Самби Hug

Някои сериали са с един или двама СЦ,нашия гледам са 4-ма и пак нищо не могат да измислят както трябва! ooooh!

# 143
  • Плевен / София
Иглика Hug Самби Hug

Някои сериали са с един или двама СЦ,нашия гледам са 4-ма и пак нищо не могат да измислят както трябва! ooooh!

от много баби...хилаво дете излиза....
Щом са три серии до края ще го догледам сериала.....но ме е яд на СЦ...

# 144
  • По света и в нас.
Нека не забравяме че гледаме Турски сериал  ,макар и романтичен.Предполага се че турското скромно семейство си е в къщи и ще изгледа серията преди настъпването на НГ.Това ,че ние биеме капата и може да не сме на лаптопа е друг въпрос.Различни хора,различни традиции. Peace

# 145
Добър вечер,момичета, Hug Hug Hug

Влизам само да ви поздравя,защото сте ми прекрасна компания в самотните вечери!!!Благодаря на всички ви за всичко споделено-снимки,фраг,коментари,новини!

За сериала не ми се пише вече!А и след такова финализиране още повече!Съжалявам за Джан и Йозге!

Тия тъпи СЦ съсипаха всичко в сериала и го занулиха.Вместо да заложат на градацията на образите и да ги развият,те не само ги спряха на едно място,но ги и върнаха към отрицателното в образите.Спирам да пиша ,защото още не мога да си успокоя нервите от неделя до днес!А толкова ми се искаше да видя Назлъ до Ферит,като завършена дама във всяко отношение,и с тоя ресторант нищо не се случи,родителите изчезнаха от хоризонта-абе от където и да го погледнеш нахвърляни идеи за развитие на сериала.Да видим сега как ще скалъпят всичко в три серии.
Колко ядосани ли ще са Джан и Йозге newsm78 newsm78 newsm78

# 146
Аз пък се чудя на сценаристите... като сме почнали да ги оплюваме тотално... Може ли да са толкова недалновидни, може ли да започнеш сериал без някаква ясна перспектива пред себе си... Съгласна съм, че сериалите в Турция като продължителност се определят от зрителския интерес, но все пак можеха да дадат някаква оригинална идейна насока на творението си...Имам чувството, че въобще не са били подготвени сериалът им да издържи толкова време.. не че е много дълго в сравнение с други сериали, но някак си можеха да помислят в перспектива... Сега се чудят на колко градуса и как да завъртят образите.. Гледайки последния фраг, осъзнавам, че в идния епизод явно ще се захванат с Фатош и шофьора и ще ги направят вероятно главни действащи лица в серията...А с Енгин какво ще се случи?! Отстраниха образ като Алия, който можеше да вплетат разумно в някоя сюжетна линия... Успяха да сринат тотално почти всички персонажи като им вмениха от глупави по-глупави постъпки и действия.. дано не съм права в прогнозите си за идната серия и сценаристите истински да ни изпенадат... а дано, ама надали....

# 147
Здравейте, момичета, аз едва преди няколко дни започнах да гледам сериала и виждам, че ще бъде приключен с толкова малко епизоди. Престраших се да ви пиша, защото много ми харесва и да Благодаря на преводачите за огромния труд. Следя ви с интерес.

# 148
  • София
Аз пък се чудя на сценаристите... като сме почнали да ги оплюваме тотално... Може ли да са толкова недалновидни, може ли да започнеш сериал без някаква ясна перспектива пред себе си... ....
Това се чудя и аз. Онзи ден засякох Ашка по Бтв и бях потресена от дублажа, но пък се замислих, че СЦ се опитваха да измислят все нови и нови ситуации. Тук зациклихме на Асуман и Хакан и толкова.

# 149
Здравейте, момичета, аз едва преди няколко дни започнах да гледам сериала и виждам, че ще бъде приключен с толкова малко епизоди. Престраших се да ви пиша, защото много ми харесва и да Благодаря на преводачите за огромния труд. Следя ви с интерес.

Добре дошла при нас!  Нашите обятия са широко отворени, досущ като обятията на Ферит по отношение на Назлъ,,, Hug Hug Hug bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт