DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Ферит: "Аз съм готов да отговоря на всеки ваш въпрос. Но за г-жа Назлъ, не знам.
Когато не иска да отговори на някой въпрос, тя бяга... Joy Joy Joy

# 271
  • Плевен / София
Дали това няма да е краят на серията .Разводът  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

CryCryCryCryCryCryCry и Ферит да каже "олмаз".

# 272
Очаквах в тези последни серии нещата да се променят! Поне с хубаво да го запомня този сериал, ама йок!

# 273
  • Плевен / София
Ферит: "Аз съм готов да отговоря на всеки ваш въпрос. Но за г-жа Назлъ, не знам.
и до кога....останаха две серии....

# 274
До последните 15 минути малко преди да настъпи новата година, когато ще се разрешат всички въпроси. Както е обичая в турски сериал. hahaha

# 275
Колко сериала има, в които в последната серия претупват нещата! Актьорите не играят така, както в началото! За мен главен герой излиза, че е Хакан! До този момент срещу него нямат нищо!

# 276
Серийката си е гола вода!Но вече сме по инерция до финала-дори и в актьорите има едно вяло безразличие.Вече явно и на тях им писна от нелогични действия-трудно е да играеш нещо, което ти е трудно да проумееш и приемеш!

Скрит текст:
В моминта съм на маратон на Истанбулска невеста-вече съм на 22 еп.За всички серии дори и не почувствах нужда гл.герой да целуне любимата си.Такава завладяваща и непринудена игра имат Йозджан и партньорката му.Страхотен сценарий мислен и подреден.Всяка серия е толкова наситена с емоции и всеки персонаж си е толкова на място,че не ме издразни нито един второстепенен герой.Сън не ме лови серия след серия.

# 277
  • Плевен / София
До последните 15 минути малко преди да настъпи новата година, когато ще се разрешат всички въпроси. Както е обичая в турски сериал. hahaha
е при репортажа Ферит поне може да говори за ашк без Назлъ да бяга....май и бебе намесиха....

# 278
Попитаха журналята за бебе дали мислят скоро и Ферит каза: За това попитайте Назлъ.
 Назлъ отговори нещо от рода, че всичко е възможно.

# 279
Тия четиримата какво правят-с това ли трябва да ни занимават на финалните серии-големи тъпотии! ooooh! ooooh! ooooh!

# 280
Сега, който не е бил в стаята на загадките, сега я вижда! 4-мата са в стаята и решават една загадка. А, аз чакам как ще се развият отношенията между Ферит и Назлъ! С глупости се занимават! Така да минава времето!

# 281
Тези СЦ тази вечер направо ме убиха  ooooh! ooooh! ooooh!

# 282
Изобщо не са ми интересни техните загадки.
Заболя ме главата от крещенето на Фатошката.

# 283

Миме, тая серия са я карали май на импровизация, изобщо няма сценаристи. Joy Joy Joy

# 284

Миме, тая серия са я карали май на импровизация, изобщо няма сценаристи. Joy Joy Joy

Не виждам нищо логично  Tired Tired Tired Язък  Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт