Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 364
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Варна
Да, Гала днес надмина себе си!

# 3 301
  • Бургас
Пръстен за 100 000? Абсурд бащата на младоженеца да е разрешил. Тя сигурно не може да преброи нулите.
Долара при това. Grinning
Хрисито сигурно работи на две места.
С  бащата на Гущеров не се били засякли,я той бил в чужбина я те.Умрях си от смях.

# 3 302
Галя що така се е докарала? Кремена ножицата ли я накарала така да води, сигурно е някаква нова мода, с която е в час само великата и единствена стилистка. 😆

# 3 303
  • DE
На 10 годишно момиченце може и да изглежда добре екипчето, но на 50 годишна жена  Shocked

# 3 304
Пръстен за 100 000? Абсурд бащата на младоженеца да е разрешил. Тя сигурно не може да преброи нулите.
Долара при това. Grinning
Хрисито сигурно работи на две места.
С  бащата на Гущеров не се били засякли,я той бил в чужбина я те.Умрях си от смях.
Ма не намериха някоя чужбина по средата да се срещнат, бе! То щъркели да бяха, досега да са се видяли.

# 3 305
  • София
Сватбата ще е на рожденият ден на  мечо-гущерчо 12.07.Тогава е рд и на чичо Митко-стратега от Мировяне.Но да се върнем на сватбата.Ще бъде както младоженка си е мечтала. CrazyДотогава Светличка ще гостува още няколко пъти при Венетка,а ние ще научаваме всичко ексклузивно.Ура!Като нищо Венетка да получи права да заснеме събитието на годината.Трябва да задмине една друга сватба,която ще бъде преди това на един о-в.

Ако пуснат чинии, чаши и салфетки с техния лик аз лично ще си купя. Това ще ми остане скъп спомен до края на живота ми. Толкова много се вълнувам Simple Smile

А Хриси ги е подкарал по интересен начин - една зимна сватба с Марчето, сега и лятна със Светлето. Както е тръгнало очаквам поне още две - пролетна и есенна. Но, ако ги кара по план на всеки три години, то може да очакваме и по една за всеки месец от годината Simple Smile. Само дето първата с Мария беше през януари - втората беше редно да е през февруари и т.н.

# 3 306
  • Сф
А за Мигленчето по назад писахте, че обидила Антончо на Гей!Е ма тя е купонджийка - жена.Не може да не е забелязала често срещаната любовно- ЕФЕКТИВНА комбинация гей+ бабичка.Нещо като бумеранг е сътворила- БАБА Ви.Simple Smile но така е, когато не виждаш по- далеч от носа си..
Снощи Светлето много фъфлеща от пластики ми се видя. И на Благо белите зъбки..аз миех чинии и мм вика , моля те виж го тоя докарал го е като д- р Енчев на вид.Обърнах се рязко и щях да припадна.Много гейско бе хора! И той ли попрескача на другия бряг?-нямам друго обяснение просто...

# 3 307
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Така показва, че прелестите ѝ преливат.
Да, отдолу обаче.  Mr. Green

# 3 308
  • София
А на Светлето кой е правил пластиките? Д-р Енчев ли?

# 3 309
  • София
И на Благо белите зъбки..аз миех чинии и мм вика , моля те виж го тоя докарал го е като д- р Енчев на вид.Обърнах се рязко и щях да припадна.Много гейско бе хора! И той ли попрескача на другия бряг?-нямам друго обяснение просто...

И аз си помислих същото - приликата с д-р Енчев беше убийствена просто.

Така показва, че прелестите ѝ преливат.
Да, отдолу обаче.  Mr. Green

Да - в случая не преливат, а изтичат Laughing

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 14:04 от Lady Cassiopeia Duval

# 3 310
А на Светлето кой е правил пластиките? Д-р Енчев ли?
Съмнявам се да е Енчев. Той няма чак така да се изложи и да си остави ръцете...

# 3 311
Е, защо? Някои неща просто са непоправими.

# 3 312
Гала се обличаше по последната мода в Япония, затова изглежда нелепо.
Повече от обикновено.

# 3 313
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мигрират на юг, така да се каже.  Laughing

# 3 314
  • София
Мигрират на юг, така да се каже.  Laughing

Ох майко милааа -умрях от смях

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Само дано не прекалят с миграцията  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт