Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 387
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 270
Абе колко е годишно това Светле? На показаната снимка малко мяза на драг куин. 😁

# 3 271
  • София
Светлето пък отишла по бельо при Венета.

То няма лошо, но поне да си беше уцелила размера на чашките. От самолет се вижда че са й малки Laughing

# 3 272
Умното е с потресаваща пластика на носа в Папараци
Кажи на кого прилича, че нямам сили да гледам леля ти Венета.

Не знам на кого прилича, но носът ѝ в профил е потресаващ - на върха на носа има някакво топче, което стои надолу. Rolling Eyes  Колко пъти го е дялкала, само тя си знае....

Иначе показа годежния пръстен - не каза точна цена, но е потвърди че е около 100 000 долара.

# 3 273
Светлето сигурно и собствената й майка не мож я позна от толкоз дялкане и пилене по лицето. Неузнаваема е. Имам чувството, че ще й се разпадне лицето.

# 3 274

Направо е страшна за гледане. Пари на вятъра са нейните корекции.

# 3 275
  • София
Светлето сигурно и собствената й майка не мож я позна от толкоз дялкане и пилене по лицето. Неузнаваема е. Имам чувството, че ще й се разпадне лицето.

Няма значение - важното е, че чисти и готви. Прави баница и се кара с Хрисито, защото си е харесала прахосмукачка, а пък той казал НЕ!!! Не била, като другите жени, които имали претенции друг да им готви и да им чисти. Яко мята камъни в градината на Марчето. Не понасям такива нагли лицемери

На 30 години е Simple Smile

# 3 276
Пръстен за 100 000? Абсурд бащата на младоженеца да е разрешил. Тя сигурно не може да преброи нулите.

# 3 277
  • Испания

Скрит текст:

То няма лошо, но поне да си беше уцелила размера на чашките. От самолет се вижда че са й малки Laughing

Така показва, че прелестите ѝ преливат.

Пък Мечо бил много начетен, каза.

Ахаааааааа, начел се е той. С руска класическа и полска класическа...

Скрит текст:

Не било вярно, че бащата гущер не я харесвал. Ама все се разминавали, та не я познавал.

# 3 278
  • София
Пръстен за 100 000? Абсурд бащата на младоженеца да е разрешил. Тя сигурно не може да преброи нулите.
Долара при това. Grinning

# 3 279
  • София
Тате Гущер даже и на годежа не е присъствал. То сигурно от мераци да се запознаят. Ох това Светле малееее. Ако един ден разбере колко е глупава, ще й призная, че е поумняла Joy

Венета я попита кой месец ще е сватбата - юни или юли и Светлето каза "Е ти направо позна датата" Joy

# 3 280
  • Испания
Тази вечер някой трябва да ми изплати "вредни" за причинения стрес от гледането на СветлИтУ и ВИнеткЪ.

# 3 281
Умното като започна да хвали Гущеров какъв начетен, благороден и добър мъж бил, все едно слушах Марчето, когато се омъжваше за същия - дано нейният брак няма същата развръзка Whistling

Иначе разводът между Мара и Гущеров е факт, потвърди Умното.

# 3 282
  • София
Тази вечер някой трябва да ми изплати "вредни" за причинения стрес от гледането на СветлИтУ и ВИнеткЪ.
.

А на мен от Благо. Заболяха ме очите от светлината на зъбите му. Прожекторите се отразяваха в тях Joy

А само да питам - Марчето и Хриси правиха ли опити да бебе? Имаше разни клюки май по едно време за клиники в Холандия

А за Светлето - да ви кажа честно сърцето ми се скъса от мъка заради нейните проблеми. Веднъж някой да вземе да й подари кола и тези гадове журналистите ще изкарат, че е втора употреба. Много се разстроих, като видях мъката в очите й

# 3 283
  • София
Май Мария разправяше, че са правили. Доколкото  помня тя е забременяла много трудно първия път, май са ползвали с мъжа и клкника за асистирана репродукция.

# 3 284
  • Испания

А само да питам - Марчето и Хриси правиха ли опити да бебе? Имаше разни клюки май по едно време за клиники в Холандия

Да.

Скрит текст:
Цитат
От близо година известната с прякора Мара Отварачката се опитва да дари с наследник любимия си мъж, но нещата не се получавали, като при другите двойки.

Затова тя и Гущеров-младши са взели  решение да прибягнат до метода ин витро, щом по нормален път това не се случва.

Певицата  има дъщеря от първия си брак с Митко Андонов – шестгодишната Марая. Тогава Мария имаше същите проблеми със забременяването и  не скри, че детето й е заченато чрез ин витро процедура.  Тя имала сериозни проблеми със зачеването по естествен път и това не се получило нито с Митко, нито сега с Християн.  Затова ще търсят помощта на съвременната медицина.

Наскоро в свое интервю певицата сподели, че вече е готова за второ бебе  и че скоро се надява да обяви, че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт