Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 345
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 345
И аз за гена да кажа! Мернах в24 часа статия "Защо евреите са толкова умни?". Та, тъй се случило през вековете, че се самоселектирали по хиляда причини, една от които - забранено им е да се женят за тъпа жена. Женихът трябва да вземе най-умната, която е наоколо. Женихът, от своя страна, е отгледан от друга умна жена и така. От векове учат най-много, щото религиозните им книги са трудни, а са длъжни да ги четат и разбират (все едно ние по време на Възраждането всички да сме можели да четем гръцки и църковно-славянски). Учат, играят шах, свирят музика - все се развиват. Докато при европейците си взимаш за жена най-хубавата или пък с голямата зестра, а тя търси най-смелия здравеняк -рицар,  боец, или пък (типично за аристократите и царете) човек с титла и пари, пък дори и да е възглупав. Та, истина или не, но представяте ли си какво биха си помислили тия хора, ако вземат за пример омешването на Умното с Мечо... Дано да си родят дечица и да дадат цялото Гущерово богатство да ги изучат стабилно и да им отворят много възможности. Хайде, хавва нагила! 😉

# 3 346
  • София
А тъпите кой ги взема? Тъпите мъже имам предвид.

# 3 347
Докато при европейците си взимаш за жена най-хубавата или пък с голямата зестра, а тя търси най-смелия здравеняк -рицар,  боец, или пък (типично за аристократите и царете) човек с титла и пари, пък дори и да е възглупав.
Освен всичко друго, не е ли европейската аристокрация известна с кръвосмешенията си... Да останело всичко в семейството...

# 3 348
Сашка и Алфредо с общ проект/песен съвсем скоро

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29571245_190377420 … 9&oe=5B6B3F80

# 3 349
  • Испания

Закъсня.

Най-новият дует:

Чернооооооооооооо и бялоооооооооооо...

# 3 350
: smileys, пропуснала съм твоя пост! Нищо де - моята снимка показва повече от "прелестите" на Сашето Bowtie

# 3 351
  • Испания
: smileys, пропуснала съм твоя пост! Нищо де - моята снимка показва повече от "прелестите" на Сашето Bowtie

Така е.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 22:48 от smileys

# 3 352
Сашка reload... Как пък ми се случи в тоя живот 2 пъти да й изтрая простотиите... Алфредо пак не е разбрал!

А тъпите кой ги взема? Тъпите мъже имам предвид.
Прочети я, интересна е - посочих къде, тия дни я публикуваха.

# 3 353
  • Испания
ТЮхо, тЮхо, че знаете ли кого видях?

# 3 354
  • София
Аз вчера четох, че новия собственик на Нова щял да остави със сигурност ВБ.

# 3 355
  • Испания
Има много статии тези дни, но все в жълти издания. Ще видим какво ще стане.

# 3 356
Е как може още едно легендарно предаване да махнат? И какво ще гледаме? Тъпите бг сериали ли? В които в един филм Марта Вачкова е сестра, а в друг... Пак мед.сестра!!??просто ми се гади вече

# 3 357
Не вярвам да си направят сепуко, махайки най- рейтинговото предаване. То вярно, че с всяка година става все по- тъпо режисирано, но си остава най - гледаното през есента.

# 3 358
  • Испания
Е как може още едно легендарно предаване да махнат? И какво ще гледаме? Тъпите бг сериали ли? В които в един филм Марта Вачкова е сестра, а в друг... Пак мед.сестра!!??просто ми се гади вече

Ааааа, недей така! Я виж какви заглавия праскат!

Цитат
Интелигенцията в екстаз: Официално съобщиха края на Биг Брадър!

Много се смях. Нито на интелигенцията ѝ пука за Биг Брадър /само разни псевдоинтелигенти се пънат в темата да плюят формата, който гледат, и да ни обясняват колко сме прости/, нито са съобщили нещо официално.

# 3 359
Интелигенция ли...де е????

Общи условия

Активация на акаунт