Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 331
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 360
Тук съм, тук съм.JoyJoy Въпреки, че го гледах (повече заради темата), съм доволна, че го спират. Много изпростя и вече не е това, което беше. Както и повечето предавания в нашия ефир.

# 3 361
Аааа, тук била тя...Joy
Една птичка пролет не прави, нали знайш.. Wink

Оф, сетих се за Благо и неговите птички и пролет .. SatisfiedSatisfied, или Валерката беше...Rolling Eyes

# 3 362
Светлето каква е палавница, да не кажа друга дума. Stuck Out Tongue Winking Eye

http://www.bgdnes.bg/Article/6786476

# 3 363
  • Испания
Аааа, тук била тя...Joy
Една птичка пролет не прави, нали знайш.. Wink

Оф, сетих се за Благо и неговите птички и пролет .. SatisfiedSatisfied, или Валерката беше...Rolling Eyes

Ааааа, не знам! Мога да ти цитирам Марчето:

"Една птичка лястовичка не прави".

# 3 364
На тая 1 000 000 освен някое извънземно да й предложи за друг луд не се сещам. Обича си разнообразието и не я виня, ама само че Стрлеците са най-неподходящите хора за връзка, камо ли с Рак. Давам им 6месеца.

# 3 365
  • София
Тази статия никак не е платена срещу нея, забравили са дори да изтрият изискванията на този с парите:

Плеймейтката е признавала за връзки с Гонзо, Ивелин Попов, Дарко Тасевски, Мартин Камбуров, Благой Георгиев, Валери Божинов и др.-подзагл.

# 3 366
Смайлс, Марчето ли беше това.....боже, съвсем не помня....ама те и онези двамата не ги ръсят по-умни....

# 3 367
  • Испания
Смайлс, Марчето ли беше това.....боже, съвсем не помня....ама те и онези двамата не ги ръсят по-умни....

Аха! Ама как да се справи човек с толкова блестящи умове! Един ли е, та да го запомниш?

При мен не се отваря, но при теб - да.

# 3 368

Аха! Ама как да се справи човек с толкова блестящи умове! Един ли е, та да го запомниш?

При мен не се отваря, но при теб - да.

ooooh! Tired

# 3 369
Тюхо, че интелегенцията се отегчава...няма, няма вече, спираме....

# 3 370
Интелектуалците плюят и се възмущават на предаването, ама като ги поканят да участват, обикновено не отказват.
Аз искам обикновен, не ВИП Брадър.

# 3 371
  • Испания
Тюхо, че интелегенцията се отегчава...няма, няма вече, спираме....

Интелигенцията да си потърси възвишени теми.

Аз искам обикновен, не ВИП Брадър.

И аз, ама нали имали купен лиценз само за ВИП Брадър...

# 3 372
  • София
Интелигенция ли...де е????

Ей, ме, на! Нали трябва да разпуснем, а като не си падам по рИкия, салата и чалга, поне да остане простотията!

# 3 373
Интелигенти....пък четете в таз проста тема Satisfied

# 3 374
  • Испания
Интелигенти....пък четете в таз проста тема Satisfied

И пишат даже.

Общи условия

Активация на акаунт