Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 300
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 420
Само Раевата да не влиза. Няма да я изтърпя. Голямо изтъкване, голямо надуване за всичко. Като пуйка, която е снесла златно яйце.

# 3 421
Илиана Раева ли? Анатема! Grinning
В момента не се сещам за по-противен човек от нея, а се опитвам!

# 3 422
  • Sofia
Незнам,ама все по двойки ми се появяват тез,които не са били в ВБ...сетих се и за Дони и Нети,Мартина Вачкова и Владо Пенев,Иван Лечев,Глория и Симона...

# 3 423
Специално Глория никога няма да влезе във ВБ.

# 3 424
  • Бургас

Плюс Николета и Ники Михайлов. Към тях да добавят Гущеров, Светлана и Марчето. За да е още по-голям сеира да поканят Коко Динев и харема му /Нелина, Анелия и Емилия/ и за капак...... давайте предложения Stuck Out Tongue Winking Eye
И Софка Маринова прибавям към списъка му,нали и тя е била уж с него. Laughing

# 3 425
Самата истина си е това за Коко Динев и Софка. 😁 Имам бивш колега работил по онова време в Кошарите. Какви неща разказваше...

# 3 426
  • София
И като си представя, че певачиците са с Коко, Божинов и Пухчо само за да им напрвят пластични операции, клип, да им купят кола....направо ми става едно.... Mr. Green

# 3 427
Не мисля, че болшинството от изброените биха влезли, особено пък Деси Банова, тя го раздава интелигенция, вие я вкарвате в Брадъра, малииии, жа са обиди.

Тя нали на есен ще бъде булка.Много ми е антипатична още от едно време.Ако иска да влезе с мъжа си. Mr. GreenТой ще ни говори за заплаха от Русия.Илияна Раева колко се обичат с Наско,басейн с рози за рождения ден и т.н.лигавщини.От години ги слушаме в др.предавания,да не влиза! Naughty

# 3 428
  • Испания
...понеже всички споменати са се засилили да участват...

# 3 429
Нито един от тези не искам да виждам. Искам си обикновени хора, с обикновени проблеми, с техните си характери и осбености. Борба за лидерство, надмощия и всякакви подобни.
Повече от ясно е, че нЕма как да стане, ама да си кажа.  Peace

# 3 430
  • София
Не мисля, че Деси Банова ще влезна е Брадъра. Та понеже я коментираме, доста е лигава и глезена.

# 3 431
Според мен си е време за обикновен ББ, да блеснат нови звИздИ.

# 3 432
  • София
А би трябвало и да е по-евтино, ама явно им е изтекъл лицензът. ЗвИздИтИ вече ни омръзнаха, то не останаха.

# 3 433
  • София
А би трябвало и да е по-евтино, ама явно им е изтекъл лицензът. ЗвИздИтИ вече ни омръзнаха, то не останаха.

# 3 434
Нямам нищо против обикновен ББ,но избират уж ексцентрични участници,а те пълни дебили. ooooh!Нали имаше някакъв  обикновен преди 4-5г.Въпросният сезон изобщо не го гледах.

Общи условия

Активация на акаунт