Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 272
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 480
  • София
Ама къде са й дългите слаби крака на Ванчето? Прилича на табуретка. Дъщеря й също е дебеличка, но поне е млада и свежа.

# 3 481
Снимката с дъщерята е мъничка и не видях коя е , ноооо...
Вярно се излага с този трофей. И хич не е завист , направо е жалка картина това. Какво иска да покаже - че любовта е подвластна на всяка възраст , или - че може да си купи кукла Кен.
Стана ми мъчно някак. А , да не забравя и коленцата и- ами ужасни са , как може да ги показва Flushed
Нахейтих , да ми олекне.

# 3 482
Снимката с дъщерята е мъничка и не видях коя е , ноооо...

Така виждаш ли снимката?

И още една от Ванчето и възлюбен Mr. Green

# 3 483
На последната снимка е като клоуна от IT

# 3 484
  • София
Ужас! Няма ли кой да й направи услуга и да й каже на тази жена, че се излага безобразно с тия тийн дрешки на тази мощна снага? Че и хапчета за отслабване продава....тя е жива антиреклама на хапчетата си.

# 3 485
PURE,
Мерси Flowers Hibiscus
Със сигурност е повлияна от филма Вещиците от Истуик.
Ох , бееее Tired Face
Старост - нерадост.
А някак и симпатизирах на тази персона .

# 3 486
На последната снимка е като клоуна от IT
Да бе, Пениуайз е направо симпатичен пред леля Ванче.😁 Дъщеря и е сладурана обаче, засичах я преди време в някой мол. Направи ми път на ескалатора, усмихна се на дъщеря ми.

# 3 487
Знам, че не е възпитано човек да се смее на чуждото нещастие, но всички тези- миглена ангелова и нейното кузман пармиджано, ванчето и децата й, рени нобела, в ролята на котарака в чизми...
Боже, толкова са смешни, че...
😄😄😄😄😄😄😄

# 3 488
  • Бургас
Тая па леля ви Ванче хептен изперка. Не стига, че се развява в дрехи напълно неподходящи за телосложението и годините и, ами накрая взе и младеж. 🤢
Най-вероятно няма да е за дълго с тоя младеж.

# 3 489
Е как няма да е за дълго, а пари?!
Тоя сигурно работи украса в кафене.

# 3 490
То пък една украса. Добре, че леля ви Ванче го е прикоткала. С тази брада и тези червени дрешки ми прилича на нещо, но сега не се сещам на какво.

# 3 491
  • София
Не мога да спра да се смея на последната снимка, с червените плюшени завеси за дрехи. Joy

# 3 492
  • sofia
Много е нелепа Ванчето. И аз си умирам от смях! СеХси пижамките в цвят бордо са уникум! Шити по поръчка, предполагам. Имат си и коланчета!
Но най- ме разсмиват предизвикателните-вамп изражения, с които позира на всяка снимка.

# 3 493
Много е нелепа Ванчето. И аз си умирам от смях! СеХси пижамките в цвят бордо са уникум! Шити по поръчка, предполагам. Имат си и коланчета!
Но най- ме разсмиват предизвикателните-вамп изражения, с които позира на всяка снимка.
Това е дрескод на пижаменото парти на Любен Дилов-син за Плейбой. Аз не съм против да си се влюбва и да си живее с когото иска. Щом и се отдава на жената- бравос! Само да не ни се навира в очите. Това е проявата на лош вкус. Всичко друго си е по взаимно съгласие на двама възрастни.

# 3 494
Аз напълно споделям коментарите ви, но защо да е "хейт" това? Най-обикновено възмущение, отвращение, цъкане с език, отзвук и разминаване във вкусовете си е. Каквото ни показват - това отразяваме. Като ми показаха снимка на 89-годишния Иван Станчов, който си е дарил вилата на Карин дом в Морската градина във Варна - що не "хейтим" тогава?
Не разбрах какъв е тоя филм "На мезе"? На паниран език, свински уши или пилешки пръчици са седнали? Но ми става ясно, че щом Кулагин може да плати на някого да седи гол като лампа, то Ванчето ще плати спокойно за водоноска и поливач. Не знам кой ми е по-гнусен - платецът или цаненият?

Общи условия

Активация на акаунт