Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 208
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 495
Леле Ванчето ми прилича на нещо между Мис Пиги и Баба Меца.
А младежа на някое дървесно гномче, но височко. 😆

# 3 496
  • София-в сърцата на моите деца
Леле Ванчето ми прилича на нещо между Мис Пиги и Баба Меца.
А младежа на някое дървесно гномче, но височко. 😆
ЗавиждайтИ......Stuck Out Tongue

# 3 497
Ужас! Няма ли кой да й направи услуга и да й каже на тази жена, че се излага безобразно с тия тийн дрешки на тази мощна снага? Че и хапчета за отслабване продава....тя е жива антиреклама на хапчетата си.

Тц. Невъзможно е! Имам приятелка, подобна на Ванчето. Истински чистосърдечно седнах да я посъветвам да не излага с неподходящи мъже, да се държи като зряла жена, а не както бяхме в студентските години...и пр. А тя ми каза, че не очаквала от мен аз! да се държа като бабичка, поучавайки я. А и най - малко  очаквала точно аз дето преди съм била инициатор на свякакви глупости, сега и го казвам това.
Докато не премине през този период на лудост съм склонна да разваля дългогодишно приятелство. Най - гадното е, че и мен ме намесва с лудостите си. Звъни ми по нощите от разни нощни клубове. Изпраща ми разни непознати хора да ме вземат на безкрайните  ѝ купони.Скоро ще ми кипне и ще я зачеркна. .. Нейното разсъждение е : "Децата са ми големи, сега ми е времето" А външният и вид е без коментар...
 Само се моля и мен да не ме тресне така.
И при мъжете има такъв период.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 16:00 от Билян@

# 3 498
  • София
И още една от Ванчето и възлюбен Mr. Green

Лелееее, сина ми е такъв луд фен на Пениуайз, че ако види тази снимка, като нищо ще я издири за автограф Joy

Между другото на една от предишните снимки ми направи впечатлени, че отблизо лицето й изглежда нереално подуто, уголемено - чак изкривено. От какво е станало така - то наистина е плашещо

А относно младока - ами няма лошо. Щом може разни пенсионирани чичоци да мачкат млади, красиви куклички, защо да не може и обратното? Ясно е, че Ванчето си плаща, но щом този е такъв евтиняк, че да се продава защо пък не Simple Smile

# 3 499
Тук на тази снимка момчето ми е симпатично.

# 3 500
Аз също имам едра глава и големи бузи. Ако се изтипосам с такъв грим и коса, ще приличам на нея. Просто не всичко модно е подходящо за всеки. Човек трябва да се съобразява и може да изглежда добре и въпреки недостатъците си

# 3 501
Джуките и скулите на Ванчето преди и след:

Скрит текст:

след

# 3 502
Е не, ами тя е имала много по приятен вид. Защо така се е загрозила. Много е странно. Жалко.

# 3 503
  • Испания
Джуките и скулите на Ванчето преди и след:

Скрит текст:

след

Като гледам трансформацията, се сещам за една песен от зората на попфолка:

# 3 504
Че Ваня Червенкова много симпатична била преди.

# 3 505
Да, съвсем нормално изглеждаща жена. Какво и е станало, че е решила да се обезобрази. Устата и е направо страшна. 😧

# 3 506
Със синята рокличка дали няма яко Фотошоп?!

# 3 507
Със синята рокличка дали няма яко Фотошоп?!

smile3521

Позагладила е и поизтънила снагата и баджаците.

# 3 508
Така ви се струва. Сравнете с другите снимки и ще видите, че няма ни-как-ва разлика! JoyJoy

# 3 509
Нали? Това е защото завиждаме. Какви сме гадни глигани.😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт