Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 388
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 120
Последната игра на дуела ме разби мен. Това с тия тежести....евала на Виолета, личеше, че ѝ е много трудно, но издържа.

Дуелът беше извън всякакви представи за физическо натоварване на жени. Едната, млада, родила само преди година и нещо, все още с нестабилна костна система, а другата, вече пред менопауза, когато костната система дава фира. Това беше като жестока екзекуция, каква ти игра. Могат такива необратими увреждания да им причинят с тези "игрички", че накрая 100 000 лева да не стигнат и за стабилизиране. Да не говорим, че едва ли някоя жена ще грабне наградата. Жените в това шоу са само за пълнеж и фон на мъжагите, които се борят реално за паричната награда. Което прави участниците неравностойни. И затова ме дразнеше вечното мрънкотене на мъжагите Станко и Герчо, на които все жените им пречеха. А за водещите и екипът, нямам думи що за любители на гладиаторски битки са се събрали там. Иван и Андрей и 10 кг не биха могли да вдигнат, а снощи натовариха две жени с 80-85 кг. Две жени, които тежат не повече от 50 кг. Варварско.

# 121
Никой не ги кара насила да играят игрите. Peace Искат да победят - играят, решават да отпаднат - отказват се. От продукцията си търсят зрелища, това е ясно, и то не отсега.
За другото съм съгласна, ни една жена няма шанс за победа.

# 122
  • out of space
А какво става с Елена, някой знае ли?

# 123
Аз си мисля,че Елена сигурно няма да събере никакви гласове от другите и така ще си иде  Thinking

# 124
  • София
Леле едвам ви изчетох, смогнах на 9-та страница да се вклиня. 😄 Ензимче, 🌺

Прочетох и аз спойлера, вече ги отварям смело, поназнайвайки някои неща. 😂 Тази седмица ще е интересна, нямам търпение!

# 125
  • Другата България
Laughing Значи не познах. Нищо, пак съм доволна.
Само ме е яд за изборът на Марина.
Никой не ги кара насила да играят игрите. Peace Искат да победят - играят, решават да отпаднат - отказват се. От продукцията си търсят зрелища, това е ясно, и то не отсега.
За другото съм съгласна, ни една жена няма шанс за победа.
Така е, никой не ги кара, но много чанч, много нещо. Това са жени все пак, наистина могат да се контузят лошо. Кой ще се откаже на крачка от финала? И и А знаят това и затова го правят. Наистина можеше да са по-леки игрите.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 18:47 от Merri_An

# 126
Ивона и Диана имаха същата битка с тежестите, май и тях доста ги натовариха. Затова казвам, че не са тежки игрите отсега, защото финалът предстои, а просто сега ни прави повече впечатление. Simple Smile

# 127
  • София
Значи Алек, дори да докрета по някакъв начин до финалната четворка (четох само последните два спойлера), може да забрави за един от двата гласа, които му бяха сигурни и единствени.  Laughing

# 128
  • Другата България
Ивона и Диана имаха същата битка с тежестите, май и тях доста ги натовариха. Затова казвам, че не са тежки игрите отсега, защото финалът предстои, а просто сега ни прави повече впечатление. Simple Smile
За мен са тежки, не помня колко кг. държаха Ивона и Диана, но тези 85 кг. бяха над собственото им тегло и на двете снощи. На финала не мисля, че ще има нещо толкова силово.

# 129
  • Sofia
Запис и от мен в новата тема,Ензим  bouquet
Чудех се дали да гледам снощния дуел,че и Вила и Марина не са ми от най-любимите,ама го изгледах.Още от първата игра обаче,ми стана ясно на къде вървят нещата.Все пак-браво и на двете:на Виолета-за хъса при цепенето и на двете-за последната игра.За мен също натоварването като за жени,при доста от игрите,е повече от прекалено.
Довечера виждам Алек като най-вероятен фермер.
Връщам се да прегледам къде какви спойлери има.  Mr. Green

# 130
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми е мъчно,че темата ни е към своя край и ми е свито сърчицето.Беше ми приятно 3 месеца ежедневно във вашата компания.

Очаква ни една последна,вълнуваща седмица.
Ивона и Диана мисля,че спряха на 60-65 кг.Брутална игра,как може да я сложат за женски дуели.

# 131
Не, и Диана и Ивона бяха с по 80 кг, просто Ивона се отказа на третата минута и нещо, а вчера издържаха повече от 6 минути май.
Ето:

# 132
Ще падна от смях с този Алек. Ако днес направи мъжки дуел след всичката помия която изля по Калоян защото направи същото просто ще остана безмълвна.
Добре де имам въпрос
Скрит текст:
След като ще е мъжки дуел довечера и Станислав отпада значи остават 3 мъже и 3 жени. Не виждам някак си логика да има дуел между мъж и жена?

# 133
  • Другата България
Ще падна от смях с този Алек. Ако днес направи мъжки дуел след всичката помия която изля по Калоян защото направи същото просто ще остана безмълвна.
Laughing Ти пък, не дръж на тези неща. Той е Флюбен, това го води него, какво тук значи някаква си "мъжка" дума и чест?
Брутална игра,как може да я сложат за женски дуели.
Брутална не, ами.... smile3505

# 134
Помня, че бях много разочарована в предните сезони, че този дуел за елиминиране точно преди фиалите беше едва ли не елементарен спрямо тежките битки в дуелите до сега, сякаш го претупаха.Дано сега не е така.

Общи условия

Активация на акаунт