Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 158
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 165
Изпуснах началото , защо Яни се развика

# 166
  • София
Изпуснах началото , защо Яни се развика
Защото се усети, че мъжете са по-големи П от жените  Mr. Green

# 167
  • ново
Алек е толкова противен, че не си спомням скоро толкова да съм се отвращавала от някого. Валерия се държи инфантилно, как веднъж не си застана на мястото и да бъде твърда. 
Вече съм сигурна от финалната четворка кого не искам да видя да държи чек за 100 000 лв.

# 168
Много силно начало на епизода Joy  Ядосаха милото Яни. Ама вижте ги какви са амеби пак скочиха на някого друг, Яни какво би бил направил, Виолета ги била довела до тук нещата 😂 Направо не е за вярване как може да им излизат от устите подобни безумия.

# 169
Алек сам си го наби.Наби го и на Валерия, но не и по начина по който иска Joy Толкова грешни ходове не съм виждал от един играч.Грешка след грешка...И най-лошото в случая е че издигна тая злобна женица Виолета и я направи да изглежда като герой.

# 170
Ах, Маринка, как само насади Алек. ЗамръзнА му усмивката. Стасик се стреснА. Яни най-накрая им сви сармите на мъжкарите. Аз съм почти в еуфория.

Искам наказание за Алек, задето върти схеми с Валерия и обсъжда избора на дуелисти, докато е на длъжност фермер. Както е по правилник.

# 171
  • София
Ха-ха, и аз си мислех, че Вили блесна благодарение на Алек. Хак му е!

# 172
Гласът зад кадър направо го закопа Алек. Евала, че нищо не му спестяват. Пълен смешник. Скъса се да обижда Калоян, а направи същото като него с единствената разлика, че Коко нищо не е обещавал.

# 173
Като го чуя да казва 'обичам те' и да се кълне и ми се подига!
ПО противно поведение не съм срещала!

# 174
  • София
Аз пък харесвам Виолета, защото показа, че може да оценява и преценява правилно хората срещу себе си. И не знам защо казват, че е злобна. Тя просто казва истината. Е, вярно, че истината боли и мишените стават агресивни, но това не е проблем на Виолета.
Сега искам Яни да изхвърли Станислав и Алек да го ..., щото никога няма да спечели тази Ферма.

# 175
Алек така се закопа..По принцип паметта на зрителите е кратка и трае до следващия сезон на риалитито, но такова епохално излагане ще се помни дълго.

П.п. Покрай него и Валерия ми опротивява...

# 176
  • София
Игрите са като за Станислав. Освен АлманахО, разбира се. 😄

# 177
Вили наистина има много точна преценка за хората.
Тя първа усети че Марина е подмазвач, първа усети че Алек е леке.
Алек е яко вкиснат, много му е гадно , а аз се разтапям от кеф.
И ако Яни спечели  кефа ще е пълен.

# 178
  • Вестерос
ЕЕЕ не е верен спойлера, че ще е Валерия срещу Елена

# 179
  • Бургас
Дано спечели Яни, но с тая слаба психика...

Общи условия

Активация на акаунт