Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 298
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 1 965
Калчо е написал във фейсбук - "Фактът , че България, ВИЕ избрахте мен за победител ме прави горд! Да живее България, обичам ви и ви благодаря"
За мен е показателно, че въпреки, че нищо не направи на игрите и само трима бивши негови съфермери му дадоха глас той пак спечели публиката. Обичат си го хората и това е. За мен това е най-важното. Моралният победител <333.

# 1 966
Това ще бъде последната ми публикация в темата и по темата.
Прочетох всяко ваше мнение и се отказах да гледам финала.Калоян се поизложил,нови регламенти както им изнасят,Виолета първа отпаднала(преди Валерия?!),лицемерни уговорки кой за кой да гласува,при това с двойно точкуване...благодаря за "финала" - за мен пародия.

Живи и здрави,очаквам да ви видя отново догодина във Фермата 4. ❤️

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 21:49 от Beautyholicа

# 1 967
За Калоян са гласували четирима от старите фермери - Сапунджиев, Диана, Марина и Каролев.
И аз мисля, че като сървайвър би трябвало в момента на излизането да се гласува. Така е ясно, че всички са се обединили срещу Калоян.

# 1 968
Мноооого безинтересен финал. Жалко, че Калоян не спечели, съжалявам и, че Вили не стигна малко по-напред.
Ня можах да се зарадвам на победата на Яни, има нещо в него което ме спира да го харесам за победител, симпатичен е но победител не.

# 1 969
Ще ми изпратите ли на лични инфото за Вал? Да има какво да чета Simple Smile

Ако може и на мен, забравих на кого трябваше да пиша.  Blush
Ако може и на мен.

# 1 970
Интересно ми е тези които одобряват точкуването от вчера дали щяха да са толкова равнодушни ако Валерия беше спечелила, защото не знам дали го осъзнавате, но тя беше на един косъм от спечелване на предаването.
Ако Яни само малко повече се беше забавил с кулата си и ако Валерия беше дала само един верен отговор повече на алманаха сега щеше да държи чек за 100 000лв., въпреки  че беше едва трета при гласуването на зрителите и трета при гласовете на журито. В тази хипотетична ситуация в която тя печели и трите игри точките й накрая щяха да са 98 (72 от игрите, 20 точки от зрителите и 6 от журито), а Яни и Калоян щяха да имат съответно  85 и 61 точки. Е някой да ми обясни как това щеше да е справедливо? Как да построиш една кула от дърва, да улучиш някакви грамажи и да отговориш на 5 въпроса вярно е по-важно от гласуването и на зрителите и на изгонените участници (в тази хипотетична ситуация). Излиза, че може да си трети във вота на зрителите и трети във вота на журито и пак да спечелиш, но не можеш да спечелиш дори и да си първи във вота на зрителите, ако не си взел достатъчно точки от игрите. За мен това е пълен абсурд.
Опосумите се скъсаха да обясняват как ние сме най-важни и нашият глас имал най-много тежест, а е точно обратното.  Не е коректно от тяхна страна да подвеждат зрителите. Сега може да са се напълнили с обаждания, но заради тази година изобщо не вярвам толкова много хора да се излъжат да гласуват в друг сезон.

# 1 971
  • София
Ама вие искате вие да решавате според симпатии за тоя и оня кой да вземе 100 бона, въпреки че те са правили хиляда неща в продължение на 3 месеца и те са на пангара да ровят в лайната?
Нагличко

# 1 972
  • Пловдив
Сърдите се и упреквате участниците, че като загубят, злобеят, а тук, дори и без някой от нас да е участник, колко злоба се сипе безспир. Ако Валерия   си беше спечелила, знапи го е заслужила, толкова ли е далеч от ума? Това е игра и в нея е важна както подготовката, така и късмета. Всяка една игра от финала изискваше някакви умения. Не беше да си теглиш билетчета, видя се кой е възприел сериозно финала и кой е разчитал само на зрителите. Ние не сме били там толкова време, не сме седял и на студено и гладно, не сме търпя ли различни характери, за да казваме, че някой не си е заслужил мястото, спечелено след честна игра, продължила 3 месеца. Калоян изигра перфектно играта си в тези 3 месеца, ако искаше да спечели, трябваше да си даде още само малко. Беше му написана като по учебник. Защо не можете да приемете, че за хората, живяли  с  него, по-достойно се е представил друг? Аз не разбирам как е възможно човек да недоволства и недоволства как нещата са се случили по не най- искания от него начин. Аз мисля, и то съвсем отговорно, ЧЕ Калоян събра повече зрителски вот в момента основна, защото се представи зле на игрите и хората се амбицираха да компенсират разликата. Иначе си бяха съвсем на кантар. Достатъчно голяма подкрепа събра и Яни, той и всички ние очаквахме да си победи в играта. Недоволствате само защото Калоян ви разочарова ей това е. Дали защото беше притеснен (така изглеждаше), дали за друго, но беше слаб. И не приписвате на хората някакви рицарски качества, предал се, щот не се чувствал достоен? Боже, боже,100 000 са си 100 000,всеки, стигнал финал,  ги е искал, в това няма нищо лошо. Никой не се е предал, така се случи. Достатъчно спечели от цялото предаване, убедена съм, че ще изкара и повече пари в живота си,  отколкото тези 100000 на Яни, така че живота е пред него, нещата ще му се случат и ще видите, че ще е най-печеливш в живота от всички фермери до сега.

# 1 973
Калоян нищо не направи на игрите и това е факт, но защо някои пишат все едно Яни беше някакъв фурор на тях? Във втората игра остана последен, а на алманаха даде само един верен отговор повече от Калоян който хипер, мега, гига се изложи според някои. Една кула направи като хората и това беше.

# 1 974
  • София
Знам, че ще получа и аз много хейт, но всички сме чели (за) Левски и той е далеч от него. Дойде ми в малко повече почти самоотъждествяването му с него.

Нека задълбаем и в любимата ви ценностна система.
На  някого направи ли му впечатление, че в последния епозод Виолета се молеше за себе си, за класиране на финал на състезание, чиято награда е парична освен въпрос на чест.
Без да съм свръх религиозна, от малка знам, че не е окей, влизайки в църква/параклис, да се молиш за себе си. Молиш се за близки, познати и непознати, за ДРУГИ хора, в това се състои себеотрицанието. А колко още се изредиха в тоя сезон в параклисчето да се молят там за спечелване и парички не ми де говори.

П.П. Не приемам и аз пропуски по история от даскал, но да не знаеш кога е първата световна и на кого са ослепили войниците, дори без да си чел АлманахО, е голям срам. А Яни даде 2 верни отговора повече, ако трябва да сме точни, но явно толко ви е акълът Laughing

# 1 975
Яни де факто отпадна от предаването веднъж и опосумите си измениха регламента само за да го оставят. Яни също така не е победителя за зрителите. Заради тези два факта не мисля, че победата му има кой знае каква тежест.

# 1 976
  • София
Отпадането на Яни бе проформа, за да може да се мота като пиле без глава 5 мин пред надписа фермата, да сбърка на Алманаха и Владо Николов великодушно  от пиедестала на многогодишния си опит като спортист да му каже "сврършил ти е кислородът, брат, но споко- няма да ти трябва на Алманаха, защото ще взема да докажа на тия хора заблудени, че не съм глупав спортист"

Нали било нагласено според вас това и онова вчера, значи и тогава е било нагласено. Не може ту така, ту онака да се връткаме като да не казвам какво, за да си защитим тезата..Peace

# 1 977
Яни де факто отпадна от предаването веднъж и опосумите си измениха регламента само за да го оставят. Яни също така не е победителя за зрителите. Заради тези два факта не мисля, че победата му има кой знае каква тежест.
Време беше да изкараш картата с Владо Николов Simple Smile Каквато и тежест да има, той си оставя победител и ще бъде помнен като такъв.Победителите не ги съдят.

# 1 978
Време беше да изкараш картата с Владо Николов Simple Smile Каквато и тежест да има, той си оставя победител и ще бъде помнен като такъв.Победителите не ги съдят.

Победителят на зрителите също ще се помни. Победата на Яни ще остане във времето защото за първи път май предаване в което се гласува за победител от зрителски обаждания не се печели от човека събрал най-много смс-и. Куриозно е и ще се запомни.

# 1 979
  • при късмета

Победителят на зрителите също ще се помни. Победата на Яни ще остане във времето защото за първи път май предаване в което се гласува за победител от зрителски обаждания не се печели от човека събрал най-много смс-и. Куриозно е и ще се запомни.
Не е за първи път. В единия от сезоните на сървайвър имаше такъв случай. Този, за който гласуваха най-много хора стана просто любимец на публиката, но не взе финала

Общи условия

Активация на акаунт