Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 513
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 310
Много хубаво интервю на Виолета. Нямаше рапиране, дзън-дзън и подобни. 😊 Много силна жена и много по-спокойна и уравновесена ми се видя. Пожелавам успех на нея и децата й.
Тоалетът й не ми хареса, аз обичам по-семпли облекла, само ще кажа, че любимите ми цветове са бяло, черно и сиво 😀
Обаче люта завист ме обзе за косата й. Още във Фермата ми направи впечатление колко е гъста и плътна. А, аз днес се подстригах много необмислено и приличам на високо и слабо, по-нежно момченце 😏 Добре, че е сезонът на шапките.

# 2 311
Току що изгледах "минутките на Вили", хареса ми. Останах доволна и от себе си, че не се подведох по "тя е злобна и мързелива ", дори поспорих с някои съфорумки за понятието злобен в Бг. Чудесна млада жена , дано не се промени много, защото и аз харесах избухливия и нрав. Mask Снимките със съпруга и ме натъжиха , виждаш задружно младо семейство и изведнъж , бам! съдбата  нанася тежък удар. Сега и предстоят тежки години , образа на съпруга и винаги ще я следва , децата ще растат, ще им  разказва.... дано не загуби силата си . Пожелавам и успех !
Въпреки манипулациите на "гласа зад кадър", много хора се ориентираха, че е съвсем приличен човек. Все още се чудя кой толкова подкрепи Бентлито , освен продуцентите ,де. Smile единственото и достойнство е,че разкри защо Стасик е изпратен на дуела, за да се самозапази " младежа".  Mask
То хубаво, че ще има Фермата 4, но може ли да сменят сценаристите . Още една любовна история не моя издържа. Тая дебела червена нишка скапА сезона за мен, а се оказа, че е и измислица. Само не знам защо Алек рева толкова, то нерви ли са, вживяване в образа ли.... както и да е, отървахме се от него.
Имаше стойностни хора във формата и ако не беше жаждата за скандали и изкривяане на образите , можеше да е по добро крайното усещане.
Сега кого чакаме - Калоян ?
Няма да повярвате колко време ми остава вечер Smile дори свърших доста предколедна работа Smile

# 2 312
  • Другата България
единственото и достойнство е,че разкри защо Стасик е изпратен на дуела, за да се самозапази " младежа".  Mask
Да, евала за това.
Не съм гледала още Виолета, след малко ще го направя, благодаря за линка.

# 2 313
  • София
Хареса ми Вили, беше скована, но каза много точни неща. Щеше да ми е интересно да я питат и с кои хора сега е близка. Основно въпросите бяха за това, което ѝ се е случило.
Дано след това интервю хората проумеят защо толкова се е издразнила на ревовете на Алек и че това беше преломният момент във взаимоотношенията им.  Скъса се да реве, че не може да види любимата си няколко часа, а въобще не се замисли какво означава да не можеш никога повече да видиш любимия си.

# 2 314
  • Стара Загора
Току що изгледах "минутките на Вили", хареса ми. Останах доволна и от себе си, че не се подведох по "тя е злобна и мързелива ", дори поспорих с някои съфорумки за понятието злобен в Бг. Чудесна млада жена , дано не се промени много, защото и аз харесах избухливия и нрав. Mask Снимките със съпруга и ме натъжиха , виждаш задружно младо семейство и изведнъж , бам! съдбата  нанася тежък удар. Сега и предстоят тежки години , образа на съпруга и винаги ще я следва , децата ще растат, ще им  разказва.... дано не загуби силата си . Пожелавам и успех !
Въпреки манипулациите на "гласа зад кадър", много хора се ориентираха, че е съвсем приличен човек. Все още се чудя кой толкова подкрепи Бентлито , освен продуцентите ,де. Smile единственото и достойнство е,че разкри защо Стасик е изпратен на дуела, за да се самозапази " младежа".  Mask
То хубаво, че ще има Фермата 4, но може ли да сменят сценаристите . Още една любовна история не моя издържа. Тая дебела червена нишка скапА сезона за мен, а се оказа, че е и измислица. Само не знам защо Алек рева толкова, то нерви ли са, вживяване в образа ли.... както и да е, отървахме се от него.
Имаше стойностни хора във формата и ако не беше жаждата за скандали и изкривяане на образите , можеше да е по добро крайното усещане.
[quote

Подкрепям казаното от Tary , не само горе написаното, а всичко , което е писала до сега. Не мога да се стърпя да не ви обърна внимание на факта, че Вили говореше за нещастието като >онова, което ми се случи> (изчезнаха ми кавичките) . Това за мен е доказателство, че е АБСОЛЮТНО искрена и по никакъв начин не е искала и не иска да се експлоатира темата с трагедията в семейството й.( за това в един момент си помислихме, че бързо го е прежалила ). Браво   !!! Желая й мнооого късмет в живота.
Ревовете на Алек на ратайския бряг не ме впечатлиха още тогава. Даже теоретически не е възможно да страда толкова от влюбване от 1 месец . За мен беше сигурно , че беше крайно изненадан и разочарован от развитието на играта (вместо фермер, да се окаже ратай).
И последно, не мога да не споделя, че единственото неприятно усещане от гледането на ФЕРМАТА (даже превключвах канала) ми причиняваха >любовните сцени> на Алек, нахалството му, тъпотата му .... (оооо, като си спомня .. ми се повдига).

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 15:57 от wanconboy

# 2 315
че Вили говореше за нещастието като >онова, което ми се случи> (изчезнаха ми кавичките) . Това за мен е доказателство, че е АБСОЛЮТНО искрена и по никакъв начин не е искала и не иска да се експлоатира темата с трагедията в семейството й.
Благодаря за единомислието Hands Thumbsup
Аз го приех като болка, която не иска да назовава , а явно се е опарила ,защото почти накрая във фермата сподели, че внимава с кого какво споделя.
Живот... таман му хванем цаката и ...свършва !  Smile

# 2 316
  • Sofia
От предколедни приготовления  ooooh!, чак сега успявам да се включа. Simple Smile

Нека му е честита на Яни победата и със здраве да си я ползва!

А нас вас,момичета и момчета,благодаря за хубаво прекараното време в темата!И на Ензим,за това,че се грижеше да ни е приятно и уютно!  bouquet

Пожелавам на всички от сърце весело посрещане на празниците!Бъдете здрави и щастливи,вие,вашите близки и семейства!

Връщам се малко да ви поизчета,да не се повтарям с коментарите  Simple Smile

# 2 317
Освен по voyo , може ли някъде другаде да се гледа предаването от начало

# 2 318
Страхотна беше Виолета! Много ми хареса интервюто й. Евала за силния й дух!

# 2 319
  • Другата България
Току що го изгледах, изгледах ги и при Хекимян. Да, доста различна Виолета, и очаквано - гледала се е , слушала се е отстрани, прочела е коментари, мнения всякакви и е нормално да си е взела някаква поука. Но пък наистина е много силна жена и никак не ѝ е лесно.
Въпреки че както сама отбеляза явно доста хора ѝ помагат и финансово, и физически. Само с едно майчинство трудно ще ходи по морета и ски курорти, и ще гледа две деца. Духът ѝ обаче е много силен и това и във фермата ѝ беше в плюс.
Стайлинга и на двете нещо не ме грабна, но пък аз съм си дъртичка вече и явно не съм в крак с модните тенденции. Laughing

# 2 320
Освен по voyo , може ли някъде другаде да се гледа предаването от начало
btvplus

# 2 321
  • Mediterraneo
Как кого чакаме! Сашка не се е явявала още в сутрешните блокове!

# 2 322
Дали някой може да напише какво е казала Валерия за избирането на Станислав за дуелист. Не съм го гледала, а разбирам, че явно Алек и е казал нещо.

# 2 323
  • Другата България
Каза нещо от сорта "Не исках да се чувствам виновна ако Станислав отпадне и го казах на Алек, а той каза - вече трябва да мисля и за себе си" smile3532.
Да ме поправи някой ако не цитирам точно.
Сега го гледах отново - питат я дали чувства, че е използвала Алек за ракетоносител, за да стигне финал. Тя отговаря, че той всъщност е правил женски дуели и тя един вид е била застрашена. Питат я - "да, но накрая заради теб направи мъжки и отстрани приятеля си". И тогава тя каза, че самият Алек ѝ е казал, че вече трябва да мисли и за себе си, не само за нея.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 18:26 от Merri_An

# 2 324
  • Стара Загора
Дали някой може да напише какво е казала Валерия за избирането на Станислав за дуелист. Не съм го гледала, а разбирам, че явно Алек и е казал нещо.

Валерия каза, че Алек е споделил , че е време да помисли за себе си (подразбираме, че прави мъжки дуел, за да изчисти съперници ).

Общи условия

Активация на акаунт