Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 497
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Не, не го питаха. А и на мен щеше да ми е интересно да каже. Вече им задават повече въпроси за живота след фермата и как им се е отразил и не питат за конкретни съфермери. Това го забелязах и миналите два дни. Само Вал я питаха за Алек, но за друг не помня.

# 2 356
Цитат
И това за притеклата която му е казала...Тогава защо в началото на предаването каза ,че се е надявал да се получи нещо между него и Валерия ?Rolling Eyes

Тази приятелка да не я е измислил, за да "отблъсне" тълпите от фенки, които със сигурност са се появили.
Макар че, ако някоя девойка е достатъчно напориста някаква пет месечна връзка не би я спряла.

# 2 357
Като прочета, че Калоян и Яни не били приятели и съм ей така Joy

# 2 358
Като прочета, че Калоян и Яни не били приятели и съм ей така Joy
Бубе, аз съм така, като прочета, че, видиш ли, Яни е виновен, че не са приятели с Калоян. Не мога да спя от мъка. 😂
Заради някакви снимки се отсъди, че Яни вече е пръв приятел със Станко и Алек, забравил за приятеля си Калоян, как да не плача. 😂

# 2 359
  • Вестерос
Бубе дай някакво инфо, като голяма клюклю ми е интересно Grinning

# 2 360
Много ми хареса Калоян. Ми кеф ми е да го слушам. Голям праз, че не спечели фермата, като слушам останалите, той изглжеда най-спечелил...

# 2 361
Приятели са си. Друго клю нямам. Както преди няколко дена някой писа в момента повечето май не работят и покрай ангажиментите с края на предаването са в София, затова все още всички са приятели, но след някой друг ден, месец живота ще ги завърти на някъде. Калоян работи (ходи по участия в различни градове не е всеки ден айляк) и може би затова не е всеки ден с останалите.

# 2 362
Кой ще откаже 100к поради каквито и да е причини? В крайна сметка да не е само той, като го слушам със сигурност би искал да помогне на семейството си по някакъв начин. Едва ли едно неизпитано приятелство ще засенчи най-близките на Калоян.

Нищо не му пречи, ако може да спечели парите, пък да помогне и на Яни като толкова иска.

И при положение, че има близо 200к последователя по всички платформи + мненията на хората, които е видял след като е напуснал Фермата, мисля, че е бил напълно наясно, че ще спечели зрителския вот.

# 2 363
И това за притеклата която му е казала...Тогава защо в началото на предаването каза ,че се е надявал да се получи нещо между него и Валерия ?Rolling Eyes

Ами той каза,че връзката им е 5-месечна. Той три месеца беше във фермата, близо месец вече е извън, значи да са се запознали някъде около месец преди започване на шоуто, по това време сигурно се е запознал и с Валерия и сигурно са си писали, опознавали са се, т.е. не е било нещо конкретно.

Мустафа се отказа, защото срещу Райно нямаше шанс, пък и според мен си имаха някаква уговорка и са поделили по някакъв начин наградата.
Калоян имаше възможност за победа и не вярвам просто да се е отказал, ей, така.

# 2 364
Не ме разбирайте погрешно, аз харесвам Калоян, но идеализирането на образа му до голяма степен е причина и за хейта, който се изля върху него. А ако някои от по-горните постове съдържат дори само намек, че се е отказал от наградата от добри чувства, то и на мен ми идва твърде много това "идеализиране" , честно казано.
А ако гадаем за намеса/натиск от продукцията - Не е казано, че са му платили в пари, може да са обещания за работа примерно, само гадая, но не приемам, че се е отказал от приятелски чувства към Яни.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 15:44 от Ензим

# 2 365
Освен това Калоян изглежда като много достойно момче, абсурд да приеме да се излага на въпроси за Самуил. Ако падаше нарочно, щеше да си избере някой по-завъртян въпрос Grinning

# 2 366
Според вас възможно ли е да е вдигнал майка си от Попово да ходи в студиото да го гледа, ако е решил да падне, да не играе или да подарява победа на някой? Не мисля!

# 2 367
Не знам защо се реши, че Калоян е подарил победата и защо се реши че Яни не е могъл да победи сам.
Извинявайте ама не съм съгласна.
Там имаше и трети финалист.И на него ли Калоян подари второто място
И откъде е бил сигурен Калоян, че Валерия няма да попилее Яни на финала.Ами ако беше спечелила и трите игри, ако беше взела мааалко по голям зрителски вот...ето ти победител.
Аз съм фен на Калоян, но е някак си нечестно да се омаловажи, да се обезличи победата на Яни и да ст величае Калоян.
Търсите под вола теле честно казано.

# 2 368
Не знам защо се реши, че Калоян е подарил победата и защо се реши че Яни не е могъл да победи сам.
Извинявайте ама не съм съгласна.
Там имаше и трети финалист.И на него ли Калоян подари второто място
И откъде е бил сигурен Калоян, че Валерия няма да попилее Яни на финала.Ами ако беше спечелила и трите игри, ако беше взела мааалко по голям зрителски вот...ето ти победител.
Аз съм фен на Калоян, но е някак си нечестно да се омаловажи, да се обезличи победата на Яни и да ст величае Калоян.
Търсите под вола теле честно казано.

Съгласна съм с всяка дума от написаното, Джоли!
Точно това, болднатото, се получи тук след финала, и мен ме подразни.

# 2 369
И аз съм съгласна с Джолито...и даже си мисля, че Калоян ако беше победител, същите коментари щеше да ги има, само че за Яни.😁

Общи условия

Активация на акаунт